- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Bende hiç sevmiyorum artık sürekli gittiğim eczane biliyor huyumu muadil vermiyor getirteyim diyor sonra arıyor beni gidip alıyorum.En sinir olduğum eczacı tipi ne yazıyorsa onu ver zaten bi dönem sadece hastane bir kod veriyordu eczaneye gidiyorduk kafalarına göre veriyorlardı şimdi allahtan mesaj geliyorda aynısını istiyorum
Allah razı olsun kuzum Allah hepimizin kalbimizdekini versinÇok teşekkür ederim kızlar hepimize inşallah
Canım ben normalde de tuzlu yerim, bu hamilelikte resmen herşeyi tuza banasım geliyorilk zamanlar bulantıyı kesiyor tuzlu ekşi şeyler o yüzden iyi geliyordu bi de tatlıyı normalde severim, canın hiç tatlı çekmedi hala da aramam, ilk oğlumda da böyleydi sende nasıl bulantı aşerme durumları?
Allah gönlündekini versin senin de bir oğluşun olsun inşallah
Canım çok sağol ♥ inşallah iyi arkadaş olurlar evde 3 erkekle ne yapıcam bakalım
Aman umrunda olmasın zaten kuzum hiç takmaAynen canım bende istemedim diğer hastalıklarada bakarlar dedi organlarına falan Allaha çok şükür herşey temiz ama kan olasılık hesaplama yerlerde o yüzden umrumda değil.
Canım çok teşekkür ederim cevabın için.. ben bükün başka bir doktora gittim zaten , beni çok rahatlattı...herşey yolunda şükür ...si hangi doktora hastaneye gidiyorsunuz ?Merhaba canım. Ben Ekim annesiyim, sizinle aramda 1 ay gibi bi zaman var. İkili test mesajını görünce yazayım dedim. Benimde yaşım 36, ikili test yaş riskim 1/210 çıktı. Ama diğeri 1/1360 çıktı. Doktorum telefonla arayıp bana bilgi verdi. Testin temiz çıktı, 1000 üzeri olanlarda risk görmüyoruz dedi. Sadece yaş riskin düşük dedi. Bende yaştan dolayı o şekil çıkacağını biliyodum zaten dedim. Yurtdışına gönderilen testler var, yaptırmak istiyorum dersen yönlendiririm dedi. Ben hiç gerek duymadım. Çünkü ultrasonda ense kalınlığı 1.9, nazal kemiği de 2.0 çıkmıştı. O yüzden bende sana 1000 üzeri çıkanların riskli gruba girmediğini söylemek için yazayım dedim. Yaş riski de, yaşımızdan dolayı çıkan bir sonuç. Ona hiç takılmamak gerekli. Bence daha farklı bi doktorla devam et. Eğer avrupa yakasındaysan doktor tavsiyesi verebilirim. ☺
Bu düşüncelerle dokuz ay harap olur kuzum o zaman hiç gebe kalmayalım o zaman hasta bebeği olanlar hiç yaşamasın. Olacağı varsa olur o can senin eline bakacaksa RabbimdenBen de doktor değiştirmeyi düşünmeye başladım..allah tan ne gelirse basımızın üstüne tabii ama ben bide allah korusun bana bişey olursa bakıma muhtaç bir evlat geride bırakırsam ne olur diye düşünüp duruyorum.. hormonlar mahvetti beni...
Amin canım aminnnÖylede ben bulantı ilacı alırken bile çok tereddüt ettim ama geçmeyince mecbur tekrar bulantı ilacına bile başladım pazartesi de işe başlayacağım anca ilaçlarla ayakta durabilirim
Hem ablam tedavi ile hamile kaldı 9 ay boyunca bi sürü ilaç kullandı maşallah bebeği sağlık doğdu bir sıkıntısı yok çok şükür inş bizde sağlıkla bebeğimize kucağımıza alırız
Çsen yaptıracak mısın ? Ben bufğnnbaska bir doktora gittim gerek görmediCanım kaç yaşındasın bende 37 yaşındayım ultrasonda bir sıkıntı yok ama yaştam dolayı aminiyosentez veya o pahalı testlerden birini yaptırmamız gerekiyormuş
Yaşın da çok değil bence canim ,ama tabi en iyisini anne baba olarak siz karar verirsiniz. Ama sen kendini boş yere sıkıntıya sokma bence.35 yaş canım ...
Koltuk altımı defalarca lifleyip kazimama rağmen banyodan çıkınca kokuyor diyordum
Bende arastiracam canimCanim ben ilk dogumumu spinal oldum. Elhamdülillah Çok rahat geçti. O an sesini duymak görmek harika bir duyguben sonrasında da hiç sıkıntı yaşamadım. Bence o doktorla alakalı olabilir.
ben 6aylıkken kızımı bırakıp işe başlamak zorunda kaldım. ilk 1 ay da göğsümü hiç almadı. sürekli sağdım. benim elim kolum lansinoh pompa oldu ben çiftlisini almıştım ama ikisini aynı anda sağmak zor oluyor. bir de sanki performans düşüyordu. o yüzden lansinohun teklisini şiddetle tavsiye ederim. eğer daha fazla bütçe ayırırım diyorsan medela da çok öneriliyor.Kızlar şimdi yavaştan alışveriş listesi için bakıyordum da yavaş yavaş ve düşünerek almak için. Tomrisin emzirme notlarını okuyorum, emzirebilecegime o kadar inanadirdi ki o gazla elektrikli göğüs pompası bakmaya başladım. Çalışıyorum kendi işim olduğu için süt izni doğum izni vs hakkım yok. İsim de gün içinde mutlaka gidilmesi gereken bir iş, kreş işi bol çocukluo açıdan süt biriktirmeme ve sütün artmasına da etkisi olur diye çok heveslendim. Çünkü bebek emdikçe ve sagdikça süt artiyormus. Tecrübeli annlelerin ve almayı düşünen adayların fikirleri neler acaba. Tavsiye eder misiniz
En sinir olduğum eczacı tipi ne yazıyorsa onu ver zaten bi dönem sadece hastane bir kod veriyordu eczaneye gidiyorduk kafalarına göre veriyorlardı şimdi allahtan mesaj geliyorda aynısını istiyorum
Marka model tavsiye edemem hiç kullanmadım ama çalışan anne olarak almanı tavsiye ederim.. bebek bir tarafı emerken diğer tarafı sağıyorsun sütün hem artıyor hemde canın yanmadan bol süt sağmış oluyorsun.. birde ilk dönemde süt fazla üretildiği için bebeğe çok gelebiliyor fazlasını mastit olmamak için sağmak gerekiyor o yüzden yardımcı olacaktır eminim..Kızlar şimdi yavaştan alışveriş listesi için bakıyordum da yavaş yavaş ve düşünerek almak için. Tomrisin emzirme notlarını okuyorum, emzirebilecegime o kadar inanadirdi ki o gazla elektrikli göğüs pompası bakmaya başladım. Çalışıyorum kendi işim olduğu için süt izni doğum izni vs hakkım yok. İsim de gün içinde mutlaka gidilmesi gereken bir iş, kreş işi bol çocukluo açıdan süt biriktirmeme ve sütün artmasına da etkisi olur diye çok heveslendim. Çünkü bebek emdikçe ve sagdikça süt artiyormus. Tecrübeli annlelerin ve almayı düşünen adayların fikirleri neler acaba. Tavsiye eder misiniz
Cuma kontrolüm var tekrar konuşucam duruma göre karar vericemÇsen yaptıracak mısın ? Ben bufğnnbaska bir doktora gittim gerek görmedi
Evet ikili elektrikli kullandim ben.4. Ayda emmemeye başladı etrafa bakıp duruyordu ve sutum az almıştıKızlar şimdi yavaştan alışveriş listesi için bakıyordum da yavaş yavaş ve düşünerek almak için. Tomrisin emzirme notlarını okuyorum, emzirebilecegime o kadar inanadirdi ki o gazla elektrikli göğüs pompası bakmaya başladım. Çalışıyorum kendi işim olduğu için süt izni doğum izni vs hakkım yok. İsim de gün içinde mutlaka gidilmesi gereken bir iş, kreş işi bol çocukluo açıdan süt biriktirmeme ve sütün artmasına da etkisi olur diye çok heveslendim. Çünkü bebek emdikçe ve sagdikça süt artiyormus. Tecrübeli annlelerin ve almayı düşünen adayların fikirleri neler acaba. Tavsiye eder misiniz
Elektrikli çift taraflı al canım. Tomrisin yazdığı her şey doğru bizzat yasadim sütumu artirdim ilk çocukta.kesinlikle tavsiye ederimKızlar şimdi yavaştan alışveriş listesi için bakıyordum da yavaş yavaş ve düşünerek almak için. Tomrisin emzirme notlarını okuyorum, emzirebilecegime o kadar inanadirdi ki o gazla elektrikli göğüs pompası bakmaya başladım. Çalışıyorum kendi işim olduğu için süt izni doğum izni vs hakkım yok. İsim de gün içinde mutlaka gidilmesi gereken bir iş, kreş işi bol çocukluo açıdan süt biriktirmeme ve sütün artmasına da etkisi olur diye çok heveslendim. Çünkü bebek emdikçe ve sagdikça süt artiyormus. Tecrübeli annlelerin ve almayı düşünen adayların fikirleri neler acaba. Tavsiye eder misiniz
Kesinlikle tavsiye ederim benim elim ayağım oldu. Ben çalışmıyorum ama oğlum çok meme reddi yaşadı o dönemlerde çok kullandım sütüm azalması diye sağıp ya biberonla verdim yada buzluğa attım, ilk zamanlar sütüm azdı her emmeden sonra sağdım onun sayesinde sütüm arttı, geceleri bazen emmeye kalkmazdı saat kurar kalkar sağardım tek ki sütüm azalmasın diye. Yani çok çok işine yaradı icat edenden Allah razı olsun o olmasaydı oğlumu bol bol ve uzunca emziremeyecektim.Kızlar şimdi yavaştan alışveriş listesi için bakıyordum da yavaş yavaş ve düşünerek almak için. Tomrisin emzirme notlarını okuyorum, emzirebilecegime o kadar inanadirdi ki o gazla elektrikli göğüs pompası bakmaya başladım. Çalışıyorum kendi işim olduğu için süt izni doğum izni vs hakkım yok. İsim de gün içinde mutlaka gidilmesi gereken bir iş, kreş işi bol çocukluo açıdan süt biriktirmeme ve sütün artmasına da etkisi olur diye çok heveslendim. Çünkü bebek emdikçe ve sagdikça süt artiyormus. Tecrübeli annlelerin ve almayı düşünen adayların fikirleri neler acaba. Tavsiye eder misiniz
Degerin okadar iyiki..riskli hiçbir durum yok boşuna yaptırma.benim doktorum sadece burun kemiğinin oluşması bile bizim için sağlıklı olduğunun göstergesi dedi.ki senin kan değerlerinde de hiç risk yok çok güzel maşallahİkili test yaptıranların sonuçları çıktı mı ? Benim usg ve diğer kan tahlillerinde risk çıkmadı ama yaştan dolayı riskli gruptasın dedi ve nift fetal DNA testi istedi ... moralim çok bozuldu ... test sonucum ekte , anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? Nifty testi de 3.000 civarı çok pahalı
Ben oğlumu spinal+epidural yaptım Çok rahattımkizlar sizlere bisey soracam bende spinal sezeryan dogumdan korkuyorum acaba normal sezeryanmi olsam diyorum sonrada bebegimi o an gormek istiyorum diyorum nedenide gelince benim gorumcem ve cok yakin arkadasim spinal dogum yapti dogumdan sonra en az 1 yil bel agrisi cektiler gorumcemde bel fitigi oldu acaba vardida o onumu tetikledi bilmiyoruz banada tavsiye etmediler sizlerde boyle bir sorun oldumu acaba en cok aklimi karistiran bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?