2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
En sinir olduğum eczacı tipi ne yazıyorsa onu ver zaten bi dönem sadece hastane bir kod veriyordu eczaneye gidiyorduk kafalarına göre veriyorlardı şimdi allahtan mesaj geliyorda aynısını istiyorum
Bende hiç sevmiyorum artık sürekli gittiğim eczane biliyor huyumu muadil vermiyor getirteyim diyor sonra arıyor beni gidip alıyorum.

Allah razı olsun kuzum Allah hepimizin kalbimizdekini versin senin adına çok sevindim inşanlah saglıcakla kucagına alır büyütürsün

Canım çok teşekkür ederim cevabın için.. ben bükün başka bir doktora gittim zaten , beni çok rahatlattı...herşey yolunda şükür ...si hangi doktora hastaneye gidiyorsunuz ?

Bu düşüncelerle dokuz ay harap olur kuzum o zaman hiç gebe kalmayalım o zaman hasta bebeği olanlar hiç yaşamasın. Olacağı varsa olur o can senin eline bakacaksa Rabbimden

Amin canım aminnn

Ben de 37 yaşındayım. Prenatal genetik tanı testini yaptırdım 10.haftamda. hem yaşımdan dolayı hem de eşimde dengeli kromozom inversiyon var, riske atmak istemedik. O testler belli başlı hastalıklara bakıyor. Biz Panaroma testi yaptırdık. Hem cinsiyetini öğrenmiştik hem de down sendromu ve bir kaç sendrom daha. Çoğu zaten doğumdan sonra yaşamıyor, ya ciğeri gelişmiyor ya başka birşey dedi doktor.kimi de düşükle sonuclaniyor. Eğer maddi bir külfet değilse erkenden yaptırmak da fayda var. Bizim sonuclarimizda riskli birşey cikmadi. Yine de sabırsızlıkla 20.haftami bekliyorum detaylı organlarına ve gelişimine bakılacak

Canim ben ilk dogumumu spinal oldum. Elhamdülillah Çok rahat geçti. O an sesini duymak görmek harika bir duygu ben sonrasında da hiç sıkıntı yaşamadım. Bence o doktorla alakalı olabilir.
Bende arastiracam canim

Kızlar şimdi yavaştan alışveriş listesi için bakıyordum da yavaş yavaş ve düşünerek almak için. Tomrisin emzirme notlarını okuyorum, emzirebilecegime o kadar inanadirdi ki o gazla elektrikli göğüs pompası bakmaya başladım. Çalışıyorum kendi işim olduğu için süt izni doğum izni vs hakkım yok. İsim de gün içinde mutlaka gidilmesi gereken bir iş, kreş işi bol çocuklu o açıdan süt biriktirmeme ve sütün artmasına da etkisi olur diye çok heveslendim. Çünkü bebek emdikçe ve sagdikça süt artiyormus. Tecrübeli annlelerin ve almayı düşünen adayların fikirleri neler acaba. Tavsiye eder misiniz

ben 6aylıkken kızımı bırakıp işe başlamak zorunda kaldım. ilk 1 ay da göğsümü hiç almadı. sürekli sağdım. benim elim kolum lansinoh pompa oldu ben çiftlisini almıştım ama ikisini aynı anda sağmak zor oluyor. bir de sanki performans düşüyordu. o yüzden lansinohun teklisini şiddetle tavsiye ederim. eğer daha fazla bütçe ayırırım diyorsan medela da çok öneriliyor.

En sinir olduğum eczacı tipi ne yazıyorsa onu ver zaten bi dönem sadece hastane bir kod veriyordu eczaneye gidiyorduk kafalarına göre veriyorlardı şimdi allahtan mesaj geliyorda aynısını istiyorum

benim de en gıcık olduğum şeydir son zamanlarda dışarı öıkamıyoruz eşim alıyor o kadar çok başıma geldi ki.. poşeti bir açıyorum farklı bişey o yüzden eşime özellikle tembih ediyorum hatta gidip kavga etmek istiyorum Kkadar sinirliyim ki

Marka model tavsiye edemem hiç kullanmadım ama çalışan anne olarak almanı tavsiye ederim.. bebek bir tarafı emerken diğer tarafı sağıyorsun sütün hem artıyor hemde canın yanmadan bol süt sağmış oluyorsun.. birde ilk dönemde süt fazla üretildiği için bebeğe çok gelebiliyor fazlasını mastit olmamak için sağmak gerekiyor o yüzden yardımcı olacaktır eminim..

Lansinoh ve medela dan memnun kalınmış genelde. Bir de sanırım Philips. Ama medela en çok tavsiye edilen okuduğum kadarıyla. Fiyat bir hayli yüksek ama tutumluanne sitesinde satanlar var. Oradan hiç alışveriş yapmadim ilk kez de burada duydum. Makinenin bu şekilde ikinci el olanını almak mantıklı mı sizce.. yoksa takip edip sıfır ürün mü almalıyım

Evet ikili elektrikli kullandim ben.4. Ayda emmemeye başladı etrafa bakıp duruyordu ve sutum az almıştı
Elektrikli çift taraflı al canım. Tomrisin yazdığı her şey doğru bizzat yasadim sütumu artirdim ilk çocukta.kesinlikle tavsiye ederim

Kesinlikle tavsiye ederim benim elim ayağım oldu. Ben çalışmıyorum ama oğlum çok meme reddi yaşadı o dönemlerde çok kullandım sütüm azalması diye sağıp ya biberonla verdim yada buzluğa attım, ilk zamanlar sütüm azdı her emmeden sonra sağdım onun sayesinde sütüm arttı, geceleri bazen emmeye kalkmazdı saat kurar kalkar sağardım tek ki sütüm azalmasın diye. Yani çok çok işine yaradı icat edenden Allah razı olsun o olmasaydı oğlumu bol bol ve uzunca emziremeyecektim.
Benim makinem lansinohun teklisiydi. Bir buçuk yıl kullandım hiç tık bile demedi öyle sapasağlam duruyor. İkinci eli hijyenik olur mu bilemedim ama durumun elverirse yeni sıfırın almanı tavsiye ederim canım mis gibi tertemiz ilk sen kullanmış olursun.

Degerin okadar iyiki..riskli hiçbir durum yok boşuna yaptırma.benim doktorum sadece burun kemiğinin oluşması bile bizim için sağlıklı olduğunun göstergesi dedi.ki senin kan değerlerinde de hiç risk yok çok güzel maşallah

Ben oğlumu spinal+epidural yaptım Çok rahattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…