2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok teşekkür ederim kızlar. Olumsuz hiç yorum okumadım. Siz de böyle diyorsunuz. Çalışmayacak olsam da meme reddi ya da başlarda küçük olduğu için yeterince emememe nedeniyle sütümün azalamasini engellemek için bile alınır sırf.
Bu arada alışveriş konusundan gelmiştim sağma makinesine,burada bir topik var bebek için alınan gereksiz şeylerle alakalı çok güzel bir topik gereksiz ve sırf hevesle bir şeyler almaktansa ise yarayacak şeylere para vermek çok daha mantıklı ve pişman da olmayız inşallah..

Canım kan değerlerinle de alakli olabilirz ya da ikiz oldukları için hamileliğin doğal halsizligi de daha uzun sürüyor olabilir. Ben bu hafta itibariyle biraz toparlandım. Tabi aynı esnada decavit e de başladım. Onun mu etkisi yoksa haftasıyla mi alakalı bilmiyorum şimdi iyiyim. Ama bu dediğin çok halsizlik ve çarpıntı bende de oluyordu. Yani lavaboda ellerimi yıkarken tam dik bile duramıyorum.yari eğik vaziyette durup kendimi direk yatağa atıyordum.. Perşembe günü kana bakıldı demir oranım gayet iyi. Yani onunla ilgisi yokmuş demekki ama yine de mutlaka baktır sağlık ocağında. İçin rahat etmiş olur, zaten 12. Haftada doktorun isteyecektir toksoplazmayla falan tam kan sayimi

Canım seninle aynı haftadaymışız :)
Birkaç gün önce kontrolüm vardı ve kan testi yapmadı.bir sonraki kontrol bir ay sonra.
Aile hekimine gideyim olmazsa.
Bulantılarım hafifledi ama tam geçmedi güzel beslenemiyorum demirim düşük olabilir

Bizimde bugün kontrolümüz vardı kızlar. İkili test önermedi doktorum ama sen istersen yapalım yüzde yüzlük doğruluk payı yok sorun çıkarsada gebeliği sonlandırırmısın dedi. Hayır dedim. Bu yüzden gebeliğini zehir etmeye gerek yok dedi ve yapmamaya karar kıldık. Herşey haftasıyla uyumluymuş cinsiyete baktık ama göstermedi kendini minik. Bir ay sonraya kaldı cinsiyeti folik asiti bıraktık. coledan decavit ve feramat kan ilacına geçtik. Ama bugün yine bulantım çok hiç keyifli değilim..

Benımde bazen oyle oluyor ama degerlerım normal cıktı bu hafta sanırım bazen stres sıkıntı ypkyoruz ondan olabılır
Benımde bazen oyle oluyor ama degerlerım normal cıktı bu hafta sanırım bazen stres sıkıntı yapıyoruz ondan da olabılır

sağma makinasını temiz 2.el alabilirsiniz bence. ben 2 günde bir sterilizatörde steril ediyordum. biberonları zaten kendi markasıyla uyumlu oluyor. onları yeniler göğse gelen kısımlarını da steril ederseniz bence sorun olmaz. ama az kullanılmış ve temiz bulun yeterki.

Pelincicekci kanın düşük olabilir. bence aile hekiminle görüşüp tahlillerini yaptır. yalnız tahlil işini yokuşa sürüyorlar bu dönem. hamileyim hiç tahlil yaptıramadım bu zamana kadar de. ben öyle dedim geri çevirmediler.

Bendede gün içinde oturmaktan bel ağrısı oluyor. Biraz egzersiz yapmak gerekiyor olabilir

Hangi topik canım burda link paylaşabilir misin?

Canım benim kalp rahatsızlığım olduğu için kan ilacını erkenden verdi doktorum, böyle bir sorun yaşamamak için. Belki kanın düşüktür o yüzden oluyordur baktır mutlaka

Bebis iyimis cok sukur benimde sali kontrolum vAr ikili test yaptirmayi bende dusunmuyorum bi gun iyi bigun kotuyuz insallah guzel gunler yakin olsun

Hangi topik canım burda link paylaşabilir misin?

Bugün bu topigin tamamını okuyup temel notlar aldım. Bebeğe göre değişkenlik gösterdiğini söylemişler tabiki ama genel anlamda memnun olunan olunmayan şeyler var gerekçeleriyle birlikte, o yardımcı oluyor

Muhakkak kan değerlerine baktır canım özellikle tiroid hormonuna ve demire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…