2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Teşekkür ederim canımm

selamün aleyküm hanimlaaaar
bulantısız isrifrasız ağrısız bir gün olsun inşallah
biz eşimle dün isim arayışına başladık
erkek olsaydı muhtemelen Muhammed Emin olacaktı
sayet sürpriz yaparda erkek çıkarsa isim hazır
kiz için düşünüyoruz
vefat eden kızım a Asya Hümeyra yazdırdık mezar taşına
Asya eşim istiyordu dün dedi koymasaydık şimdi koyardık biraz hüzünlendim sanki ama oda ona özel miş demek ki bir de Allah bilir biz bilemezdik kızımız olur mu diye tekrar

Anneler gununuz kutlu olsun hanimlar. Insallah benim gibi ilk hamileligi olanlar da seneye anneler gununde tam anne olmus olurlar evlatlari kucaklarinda..
Gecen sene anneler gunu sabahi instagrama girdigimde birden ne kdr aglamaya basladigimi hatirladim... bugune ne kdr sukretsem az. cok hassas bi gun aslinda, anne olamayanlar ya da annelerini hatta evlatlarini kaybetmis olanlar icin. Allah herkese gonlundeki guzel seyleri versin insallah

Kızlar ıstanbul anadolu yakasında gittiğiniz doktorlar ve hastaneler neler yazabılırmısınız? Memnun kaldıgınız ama ben tam olarak memnun kalamadım doktor degıstırıyorum sürekli napıcam bılmıyorum

Pendik medipol Saadet hanım
Medical park Göztepe Gökmen iyigün
Dragos Bülent Kars
Zeynep kamil Pınar kumru

riskli gebelik yaşadığım için çok doktor değiştirdim mükemmel doktorlar

Mide bulantısı yaşayan ve istifra eden anneler acaba sonra ne yiyor? Kustuktan sonra ne yemeli acaba

Mide bulantısı yaşayan ve istifra eden anneler acaba sonra ne yiyor? Kustuktan sonra ne yemeli acaba
Bu sabah ben ilk defa kustum :/ başım da çok ağrıyo bugün, dün eşim üzdü beni bozuğuz konuşmuyorum

Ekmek iyi geliyo canım dene istersen
Beyaz leblebi de iyi gelir midene

Cok degisiyo cnm ilk baslarda peynir kraker yerdm artik ondan tiksindim sonra tost yer oldm o da fazla geliyo simdi, leblebi yerdm ondan da tiksinir oldm. Bi ara cilekli activia yogurtlara takmistm o iyi geliyodu. Bazen kan sekerm dusuyo galiba cikarnca. Muz yiyorm bi de. Bazen de gece kusuyorm o zaman bisey yemiyorm. Aksam vakitlermde kusarsam patates yogurt fln yiyebiliyorm. Vucudunu dinlemeye calis ne isterse onu yemeye calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…