2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar benim ikili test sonucum cikmis ben tesadufen bakinca gordm hastaneden de arayan olmadi kendi doktoruma sordm simdi biyokimyasal risk yuksek cikmis diger riskler dusuk ne demek oluyo bu anlamadm. Yarin peranatologa bildir belki nift isterler dedi.. pgtli embriyo olmasina ramen su strese giriyorm. Burun kemigi var ve nt denen sey eger ense kalinligi demekse o da 0.95

cnm tüp bebekte bu testlerin tutarsız olduğunu söyledi benim doktorum ve yaptırmadım ikili falan. burun ve ense kalınlığı normal bizimde. bence hiç kafana takıpta stres yapma. ölçümler normalse test stresine sokma kendini.

Ya oyle biliyorm ama cnm sikildi ister istemez, zaten tup bebekten once embriyoya baktirdik 46 kromozom diye transfer oldu smdi hala nift genetik testi diye strese giriyosn...

Ben kustuktan sonra hic birşey yiyemiyorum ama bulantılarımı bastırmak icin limonlu su ve afedersiniz çağla erik falan yiyorum hep ekşiden gidiyorum birde nane kokluyorum içimi ferahlatiyor kuru nane ama bulantıyı hiç bir şey geçirmiyor sadece hafif bir rahatlama sağlıyor 14. Haftayı bekliyordum 14 deyim aynıyım artık 16'yı bekliyorum Allahım insallah 18 lere 20 lere sarkmaz diye dua ediyorum

Allah yardımcınız olsun kızlar tez vakitte bitse bulantilar da rahat etseniz artık

10+4 olduk. Benimde azalmıştı ama arar hiç beklemediğim zamanlarda çıkarabiliyorum
Benimkide azaldi ama mide karisikligi yasiyorum mide bulantisi reflu buna sukur diyelim seninkide 12.haftda biter insallah

Ya oyle biliyorm ama cnm sikildi ister istemez, zaten tup bebekten once embriyoya baktirdik 46 kromozom diye transfer oldu smdi hala nift genetik testi diye strese giriyosn...
Canim gonlunu ferah tut ense olcumu ve burun kemigi normal ciktiysa hem sonuc kesin degil bu testlerin sonucu

Yeliz0555 Allah'ım yardımcın olsun inşallah her şer de bir hayır vardır ümidini yitirme her zaman yeni başlangıçlar için de imkan vardır önce kendine değer vereceksin senin kıymetini bilmeyen insan yerine koymayan hiç kimse çocuğun var diye de yapmaz bunu Rabbim en hayırlı insan ile en huzurli yuva da kucağını doldursun inşallah psikolojik destek alman gerekirse sonlanan gebeliğin ile ilgili olsun vs mutlaka al derim ben malesef gunumuzde en yakın dostumuza dahi anlatamadığımız şeyler olabiliyor dualarım seninle herhangi bir şekilde buradan sana yardım edebilecek isek ses ver lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…