2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende üzüldüm Allah dardaysa bir an önce feraha çıkarsın Rabbim yardımcısı olsun

Insallah cnm ben de ayniyim heyecanla bekliyorm gecmesini. Garip duygular icindeyim bugun..

Ben bugun orucluydum kızlar iftar yapınca çok yorgun olurdum diğer tuttuğum günlerde hemen uyurdum bugün daha iyiyim
Birde kundak konusunda sıkı sıkı kundak iyi olmaz ama uyurken kolları istemdışı hareket edip kendi kendini dürtüp uyandırıyordu bende rahat uyması için hafif sekilde kundaklardım.

Kızlar bu bebek kundaklarıyla ilgili fikriniz nedir yapılmalı mı bu hazır kundaklar iyi mi
Ben bi tane muslin örtü aldım o da pembe
Kundak ve ince örtüleri almak için cinsiyeti bekliyorum artık bayramı atlatıp alışverişlerimi yapmaya başlarım
Gevşek kundak bebegin kollarını hareket edip de kendini uyandirmamasi acisindan cok iyi oluyor ben sıkmadan ilk aylar kundaklardim çünkü anne karninda sıkışık alanda alışmış oluyorlar serbest olunca eller kollar nasil oynuyor uyurken bile kendi kendini uyandırıyor.

O zaman bu önü fermuarlı tarzdaki penye kumas kundaklar kullanıslı olur onlardan bakayım tesekkur ederim

En azindan azaliyor ozaman bulantilar oruc tutabildin ve iyisin ya allah kabul etsin. Gececek insallah birkac haftaya
Ya surekli halsiz ve hasta gibiyim ya sanki dogurunca da halim olmayacak gibi bi psikoloji olusmaya basladi, bebege nasi bakicam diye korkularim oldu. Bir de bgn ikili testimde bir risk cikti ya ona da canim sikildi. Bi perinatologa daha gidicem buyuk ihtimalle..

Canım benim doktorum kandaki değerlerdense esas ultrasonun önemli olduğunu söyledi. Ense kalınlığı 2,5 üstü olursa riskli diyoruz demişti. Bence burun kemiği var ve ense kalınlığı da riskli değilken kendini strese sokma derim

Kuzum ense kalınlığı iyi dedin yanlış okumadım galiba? Burun kemiği de oluşmuş mu? Tabi için rahat etsin yine başka doktora görün

iki oğlumda kolik bebeklerdi
Akşam zil çalar gibi ağlamaya başlıyordu ikisi de uzun süreli hemde
perisan oluyordum
fakat ablam gostermisti bana hafif bir kundak yapıp kulağına mhmm mhmmm mhmmm gibi ritmik ve sessiz sesler çıkararak sakinleştirebiliyordum
her zaman olmasada çok kez ise uaradi bu yöntem
haricinde hiç kundak yapmadım
bu sefer nasıl olur bilmiyorum
tek duam diğer ikisi gibi çok ağlayan bir bebiş olmaması ama oda bir imtihan bebeğin ağlaması nım da manaları varmış diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

Evet oyle dedi ama simdi ikili testte risk gordm derse bi doktora daha gorunup icim rahat etsn istiyorum..
arkadaşım sağlıkla kavuş inşallah için rahat etsin inşallah benim bir arkadaş doğuma kadar hastane hastane dolaştı sonra nur topu gibi kızı dünyaya geldi dualarım seninle

Kızlar devlete giden varmı aranızda ben randevu aldım fakat virüslü hasta varmış duyum aldım gidemiyorum. Başka bi hastane var orasida tadilattan dolayı hasta kabul edemiyoruz dedi şehir hastanesi cokuzak durumu olmayan napcak anlamadım ben

Evet galiba azalacak gelgitler olmaya başladı inşallah tamamen gider canım benim ilk hamileligimde de böyleydim ortalarına doğru oyle iyi hissetmeye başlıyorsun ya inanilmaz bir enerji açığa çıkıyor inşallah bizde sağlıkla ilerleyelim obur konu da da sen zaten testleri yapilmis embriyoyla tüp bebek yapildi diyorsun hemde usg ölçümlerin iyi çıkmış icin rahat etmesi açısından baska bi dr a da git ama dr lar icin 100 de 1 ihtimal bile büyük bir ihtimal oldugu için çok korkutuyorlar benim de ikinci oğlumda neler dediler hayir dedim ihtimaller yuzunden kurtaj olamam dedim olmadim kabul etmedim hemde bana fakulte hastanesinde prof söylemişti sonra ayni prof 21. Haftada ayrıntılı usg de herseysi tum organlar vs cok güzel dedi şimdi aslan gibi masallah oğlum cok sağlıklı

Canim benim de ilk oğlan öyleydi iki sene uykuyu unutmuştum sabahlara kadar ağlardı huzursuzdu ikincide rahat ettim dedim ki bu da oyle olsa hic kaldıramazdım simdi yillar sonra herşey sil baştan olacak çok dua ediyorum inşallah huzurlu guzel guzel emen güzelce uyuyan huzurlu bir bebek olur herşey yolunda gider sağlıkla tadını alarak büyütürüm diye

inşallah arkadaşım yaş arası ne kadar sende
benimkiler daha küçük 4 buçuk 2 buçuk yani nasip olursa dogumda 5 ve 3 olacakalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…