- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Aynen zaten baya elimden geleni yaptm bundan sonra hala allah korusun ama sikinti olacaksa allah oyle istemistir tedbiri bizden takdiri allahtan. Dusunmemeye calisiyorumEvet galiba azalacak gelgitler olmaya başladı inşallah tamamen gider canım benim ilk hamileligimde de böyleydim ortalarına doğru oyle iyi hissetmeye başlıyorsun ya inanilmaz bir enerji açığa çıkıyor inşallah bizde sağlıkla ilerleyelim obur konu da da sen zaten testleri yapilmis embriyoyla tüp bebek yapildi diyorsun hemde usg ölçümlerin iyi çıkmış icin rahat etmesi açısından baska bi dr a da git ama dr lar icin 100 de 1 ihtimal bile büyük bir ihtimal oldugu için çok korkutuyorlar benim de ikinci oğlumda neler dediler hayir dedim ihtimaller yuzunden kurtaj olamam dedim olmadim kabul etmedim hemde bana fakulte hastanesinde prof söylemişti sonra ayni prof 21. Haftada ayrıntılı usg de herseysi tum organlar vs cok güzel dedi şimdi aslan gibi masallah oğlum cok sağlıklı
bilmiyorum arkadaşım bizim bueda devlet hastanesi bir tane var ikincide biraz aşağıda iksi de korona vakası varmışKızlar devlete giden varmı aranızda ben randevu aldım fakat virüslü hasta varmış duyum aldım gidemiyorum. Başka bi hastane var orasida tadilattan dolayı hasta kabul edemiyoruz dedi şehir hastanesi cokuzak durumu olmayan napcak anlamadım ben
Evet benim sorduğum bunlardıBunlardan mı diyorsunuz?
Ben de bundan düşünüyorum arada alacaklarımızı paylaşalım fikir olur :) Çok çeşidi var karar veremiyorum.Evet benim sorduğum bunlardı
Benimkiler doğuma 9 ve 7 yaş bitirmiş olacaklarinşallah arkadaşım yaş arası ne kadar sende
benimkiler daha küçük 4 buçuk 2 buçuk yani nasip olursa dogumda 5 ve 3 olacakalr
Canım cocuklarla gelmene izin vermezler kesinlikle onlarin dışarı çıkması bile yasak kaldı ki sağlık ocagina laboratuara falan girerken yanında izin vermezler araban varmı arabada beklerler mi seni gelene kadar birdebilmiyorum arkadaşım bizim bueda devlet hastanesi bir tane var ikincide biraz aşağıda iksi de korona vakası varmış
ilk gebelik tahlillerinr 500₺ dediler bana yaptiramadim
simdi ki doktor sağlık ocağına git hangiisni yaparsalar onu yaptır dedi
hafta içi Hall etmeye çalışacağım oda bir stres oldu bana eşim çalışıyor iki çocuk nasıl olacak bilmiyorum
arayıp sormam gerek çocuklara birlikte gelebilirmiyim diye başka şansım yok
Açlıktan da midede korku bir acı oluyor açlık reflüsü diyorlar ama yani her biri diğerinden zorBen kustuktan sonra hic birşey yiyemiyorum ama bulantılarımı bastırmak icin limonlu su ve afedersiniz çağla erik falan yiyorum hep ekşiden gidiyorum birde nane kokluyorum içimi ferahlatiyor kuru nane ama bulantıyı hiç bir şey geçirmiyor sadece hafif bir rahatlama sağlıyor 14. Haftayı bekliyordum 14 deyim aynıyım artık 16'yı bekliyorum Allahım insallah 18 lere 20 lere sarkmaz diye dua ediyorum
arkadaşım araba var ama daha yaşları çok küçük dururlar mi bilmiyorum korkuyorum da bir şey olur diye bırakıp gitmedim öyle araba da hiç : / ama başka seçenek yok gibi görünüyor eşim devamlı için alamaz çünkü bir de sonuçları gidip doktora göstermem lazimCanım cocuklarla gelmene izin vermezler kesinlikle onlarin dışarı çıkması bile yasak kaldı ki sağlık ocagina laboratuara falan girerken yanında izin vermezler araban varmı arabada beklerler mi seni gelene kadar birde
Ben gitmedim hic devlet hast zaten gidecek olsak da kızlar korkmayin pandemi servisi ayri oluyor o kadar çalışanlar var oralarda en basta onları riske atarlar mi nasil dezenfekte ediliyor o hastalar da cok iyi izole ediliyorlar kadin doğumla pandemi hastalarının bolum olarak da alakası yok iyice tedbir alarak maske ve eldivenle çantanızda da kolonya dezenfektan bulundurarak insanlardan uzak yürüyerek ve de hic bir yere dokunmadan gidilebilir ben 21. Haftada ayrintili usg yi devlette cektirecegim çünkü özelde cok pahalı inşallah 2 ay var daha o zamana da salgin iyice gerilerde ücreti yüksek işlemlerimizi devlette halledebiliriz heralde 20. Haftada seker yukleme testi vs yapılması gerekiyor
maşallah subhanallah okul çocukları deseneBenimkiler doğuma 9 ve 7 yaş bitirmiş olacaklar
Bende 31 olacağım
Senin ne çıkmıştı canım kusura bakma kaçırdım orayı özür dilerimBenim çok çok daha berbat kan testim perşembe kontrolum var. Hiç bir ekstra test yaptırmıcam.eFuLim katılıyorum sana arkadaşım her hamilelik bir imtihan. Benim bebeğim Allah korusun hastaysa bile aldırmayacağım için hiç umurumda değil. Ne gelirse Allahtan başım üstüne. Ben bu bebeğe çok zor kavuştum ihtimallerle hayatına son verecek değilim boşuna paramı nifty e amniyosenteze veremem. Bu tamamen benim düşüncem ama
Kuzum ne güzel hep böyle devam eder inşallahKızlar nasılsınız girince bütün mesajları tek tek okuyorum sürekli giremiyorum çünkü.... Çok sıkıntıkı gebelikler geçirdim hep ben hep yat yat yat bu bebeğe hamile kalınca rabbim Bi ferahlık verdi içime normal de 9 ay stresle geçer gecem gündüzüm karışır ama bu bebekte hiç bişeyi takmamaya çalışıyorum sanki hamile değilim gibi işe güce dalıyorum ni bakıyorum akşam olmuş evde de herkes olunca kafamı hiç oralara takmıyorum inş gebeliğim. Sonuna kadar bu kadar rahat geçer stres olarak... Ben ben bile kendimi tanıyamıyorum ama çoook şükür mutluyum.... Bazen çok yoruluyorum ben hamileyim demi diyorum artık ohale geldim
Estağfurullah yazmadım hiç zaten sonuçları buraya trizomi 1:10000 yaş 1:800 küsür ikili test 1:998 kombine test 1:50 O yüzden yerlerde diorum ya genetikçi ile görüştüm problem yok dedi. Perş tekrar gidicem tekrar ölçümleri yapılcak test isticekler muhtemelen kabul etmicemSenin ne çıkmıştı canım kusura bakma kaçırdım orayı özür dilerim
Bende bu model düşünüyorum ama benimkinin de n alt kısmında bacak bölmesi var biraz büyüyünce de kolları açıp bacakları kullanılıp giyilebilirBunlardan mı diyorsunuz?
Canım yanlarında kalacak yada emanet edebileceğin kimse yok mı yada eşin işyerine götürsün.. bende bu çarşamba hastanede uzun kalacağım eşim kızımı ofisine götürecek..arkadaşım araba var ama daha yaşları çok küçük dururlar mi bilmiyorum korkuyorum da bir şey olur diye bırakıp gitmedim öyle araba da hiç : / ama başka seçenek yok gibi görünüyor eşim devamlı için alamaz çünkü bir de sonuçları gidip doktora göstermem lazim
malesef arkadaşımBende bu model düşünüyorum ama benimkinin de n alt kısmında bacak bölmesi var biraz büyüyünce de kolları açıp bacakları kullanılıp giyilebilir
Canım yanlarında kalacak yada emanet edebileceğin kimse yok mı yada eşin işyerine götürsün.. bende bu çarşamba hastanede uzun kalacağım eşim kızımı ofisine götürecek..
Hangi hapi kullaniyodun canim, ve ne zaman kusman bitti.. ben zofer kullaniyorm yine de gunde 3 kere cikariyorm 12+2 oldum heyecanla bekliyorum ama 16da anca bitecek gibi gelmeye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?