2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen zaten baya elimden geleni yaptm bundan sonra hala allah korusun ama sikinti olacaksa allah oyle istemistir tedbiri bizden takdiri allahtan. Dusunmemeye calisiyorum

bilmiyorum arkadaşım bizim bueda devlet hastanesi bir tane var ikincide biraz aşağıda iksi de korona vakası varmış
ilk gebelik tahlillerinr 500₺ dediler bana yaptiramadim
simdi ki doktor sağlık ocağına git hangiisni yaparsalar onu yaptır dedi
hafta içi Hall etmeye çalışacağım oda bir stres oldu bana eşim çalışıyor iki çocuk nasıl olacak bilmiyorum
arayıp sormam gerek çocuklara birlikte gelebilirmiyim diye başka şansım yok

Bunlardan mı diyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20200510_223034_com.android.chrome.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 35
Canım cocuklarla gelmene izin vermezler kesinlikle onlarin dışarı çıkması bile yasak kaldı ki sağlık ocagina laboratuara falan girerken yanında izin vermezler araban varmı arabada beklerler mi seni gelene kadar birde
Ben gitmedim hic devlet hast zaten gidecek olsak da kızlar korkmayin pandemi servisi ayri oluyor o kadar çalışanlar var oralarda en basta onları riske atarlar mi nasil dezenfekte ediliyor o hastalar da cok iyi izole ediliyorlar kadin doğumla pandemi hastalarının bolum olarak da alakası yok iyice tedbir alarak maske ve eldivenle çantanızda da kolonya dezenfektan bulundurarak insanlardan uzak yürüyerek ve de hic bir yere dokunmadan gidilebilir ben 21. Haftada ayrintili usg yi devlette cektirecegim çünkü özelde cok pahalı inşallah 2 ay var daha o zamana da salgin iyice gerilerde ücreti yüksek işlemlerimizi devlette halledebiliriz heralde 20. Haftada seker yukleme testi vs yapılması gerekiyor

Açlıktan da midede korku bir acı oluyor açlık reflüsü diyorlar ama yani her biri diğerinden zor

arkadaşım araba var ama daha yaşları çok küçük dururlar mi bilmiyorum korkuyorum da bir şey olur diye bırakıp gitmedim öyle araba da hiç : / ama başka seçenek yok gibi görünüyor eşim devamlı için alamaz çünkü bir de sonuçları gidip doktora göstermem lazim

Senin ne çıkmıştı canım kusura bakma kaçırdım orayı özür dilerim

Kızlar nasılsınız girince bütün mesajları tek tek okuyorum sürekli giremiyorum çünkü.... Çok sıkıntıkı gebelikler geçirdim hep ben hep yat yat yat bu bebeğe hamile kalınca rabbim Bi ferahlık verdi içime normal de 9 ay stresle geçer gecem gündüzüm karışır ama bu bebekte hiç bişeyi takmamaya çalışıyorum sanki hamile değilim gibi işe güce dalıyorum ni bakıyorum akşam olmuş evde de herkes olunca kafamı hiç oralara takmıyorum inş gebeliğim. Sonuna kadar bu kadar rahat geçer stres olarak... Ben ben bile kendimi tanıyamıyorum ama çoook şükür mutluyum.... Bazen çok yoruluyorum ben hamileyim demi diyorum artık ohale geldim

Kuzum ne güzel hep böyle devam eder inşallah

Senin ne çıkmıştı canım kusura bakma kaçırdım orayı özür dilerim
Estağfurullah yazmadım hiç zaten sonuçları buraya trizomi 1:10000 yaş 1:800 küsür ikili test 1:998 kombine test 1:50 O yüzden yerlerde diorum ya genetikçi ile görüştüm problem yok dedi. Perş tekrar gidicem tekrar ölçümleri yapılcak test isticekler muhtemelen kabul etmicem

Bunlardan mı diyorsunuz?
Bende bu model düşünüyorum ama benimkinin de n alt kısmında bacak bölmesi var biraz büyüyünce de kolları açıp bacakları kullanılıp giyilebilir
Canım yanlarında kalacak yada emanet edebileceğin kimse yok mı yada eşin işyerine götürsün.. bende bu çarşamba hastanede uzun kalacağım eşim kızımı ofisine götürecek..

malesef arkadaşım
esim fabrika da çalışıyor

Hangi hapi kullaniyodun canim, ve ne zaman kusman bitti.. ben zofer kullaniyorm yine de gunde 3 kere cikariyorm 12+2 oldum heyecanla bekliyorum ama 16da anca bitecek gibi gelmeye basladi

Gunde 4 defa prilam aldim,benim bulantimi epey hafifletmişti. Oglumda bulantilar 16 hafta sürdü (ilac almamistim,direnmistim) ama bu geveligimde 13.haftada epey azaldi. En azindan ilac almayip kusmamak benim icin yeterli; yoksa hala bulantim var ama tuzlu çubuk bastırıyor. İlk haftalardaki gibi agir geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…