2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hanımlar hayırlı günler
Randevusu olanlardan iyi haberler bekliyoruz
bulantısız isrifrasız güzel bir hafta olsun herkese inşallah

sağlık ocağını aradım kan tahlili için çocuk ile gelinir mi
çocukla gidiliyormuş amaaa

bayramdan sonra kan tahlili yapıyorlar mış

mecbur özele soracağım 200-300₺ ile kurtarabilsek inşallah

Benim doktor ikilitest istedi
Yapmak istermiisn diyesormadi bile
Sanki sorun ciksa naapcam
9ayim iskence olck negerekvarki

Benim doktor ikilitest istedi
Yapmak istermiisn diyesormadi bile
Sanki sorun ciksa naapcam
9ayim iskence olck negerekvarki
arkadaşım herkes farkli düşünüyor bu testler ile ilgili
hepsine saygım sonsuz
bende yaptırmadım hiç birinde
Rabbime emanet diyorum..

Merhaba kızlar tekrar hepinizin anneler gününü kutlu olsun ben 3 gündür Zofer adlı bulantı ilacı kullanıyorum bu ilaç bende bu seferde kabızlık yaptı .
İşe de geldim bugün iş yerim biraz uzak bir yer bi maden işletmesinde bugün muhasebeci çok canımı sıktı dalga gecer gibi o senin buralarda işin bitti evde oturmaya alış bence yakalandın bir kere çocuğa falan filanda zaten yol çok kötü bir adamın dırdırını dinledim evlenince çocuk olunca çalışmaz mıyım dengesiz adam çocuk doğduktan sonra yine devam edecem nedir tazminat vermemek için istersen çıkışımı ver gideyim diyince çevirdi durumu 3 senedir o kadar emek vermişim yeni evliyim bi şekilde borçlarımı ödemem lazım canınızı sıktıysm kusura bakmayın içimden yaZmak geldi

Amann bosver heryer dengesiz dolu hazmedemiyorlar hem kariyer hemde cocuk yapmamizi

Canım onun ağzıyla mı oluyor işler he de geç, lüzumsuz şey

Allah korusun Sağlığınla ilgili bişey olmadığı müddetçe tabiki çalışabilirsin kimsenin dediğini takma senle çalışmak istemiyorsa kendi çıkarsın tazminatı versin o zaman. Mobing uygulamaya çalışıyor kendi isteğinle çıkasın diye hiç aldırma devlet her hakkı tanıyor bize işverende paşa paşa verecekler o hakları vermiyorsa tazminat verecek o kadar kolay değil hiç üzme kendini

Kızlar günaydın
Hamileliğim çok şükür iyi geçiyor ama biraz halsizim bugün. Afedersiniz ama Bi kaç gündür de idrarda yanma hissi var doktora gitmem gerekir mi

Ya ben 55 kg idm hep ve idealim 55ti ama kazara 54.5 olsam cok iyi olur derdm dikkat edip spor yapip 54.5a dusmeye calisirdm dusemezdm bi turlu. Hamile kalinca 6. Haftada bulanti baslamadan 57 kg olmstm bi anda allahtan da oyle olmusum bgn tartildm 54.5... hamile olmadan once isteyerek bile gelemedgm kiloya gelmisim 2 ayda. Bakalm nereye kdr yolu var

Günaydın kızlar

kontrole gidecek olanlar güzel haberlerle gelin müsait olunca bize de bilgi verin

Benim de çarşamba günü bekliyoruz bakalım ne kadar geç olursa belki cinsiyeti gösterir diyorum ama bakalım kısmet.. sonuçlar sağlıklı çıksın da gerisi çok da farketmez

Kızlar günaydın
Hamileliğim çok şükür iyi geçiyor ama biraz halsizim bugün. Afedersiniz ama Bi kaç gündür de idrarda yanma hissi var doktora gitmem gerekir mi
İdrar yolu enfeksiyon olabilir bol bol su için ve doktora gidin muhtemelen tahlil yapar kesinleşir ilaç verebilir enfeksiyon yoğunluğuna göre ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…