2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah
kadınları bu tarz söylemlerle annelikten korkutuyorlar
eve gidince onun çocuklarına kim bakıyor ona kim yemek hazırlıyor

Size birşey sormak istiyorum belki yaşayan vardır genital bölgede iğne batması gibi acıması idrar yolu enfeksiyonumudur acaba ilk kezböyle oluyo hiç yaşamadm arada cız cız ediyo

Kızlar ben geldim 2li tarama sonucum temiz çıktı çok sükür sorun yok dedi ultrasonda birde cinsiyet baksak dedim 16-17 hafta olmadan söylemem dedi az daha sabır yani bebisim sağlıklı ya o bana yeter cok sükür birde bu yasa bagli risk banada söyledi 33 yasindayim yani 30u gecene diyolar demekki önemsemedi bile doktorum bilginiz olsun

Gözün Aydın canım çok şükür. Benim doktor gibiymiş garantici hiç tahmin bile söylemiyorlar

Sen onun üstüne gitseydin şuan senin kılına bile dokunamazlar sana zarar verdikleri an kat katı ceza alırlar ne terbiyesiz insanlar var ya .hiç mi eşinden ailesinden biri hamile olmadı halini görmedi Allah ıslah etsin ne diyelim

Ne güzel bende 2.5 kg vermiştim çok sevindim ama migde bulantım geçti şimdi de kan ilacı alıyorum o migde bulantısı ve kabızlık yapıyor sanırım 9 ay böyle ufak dertlerle gidecek

Cok guzel canim en iyisini yapiyosun 9 ay stres yapiyoruzda ne oluyo insallah hemizin hamilelikleride cok guzel gecer

gunaydin kizlar nasilsiniz?bizim bugun kontrolümüz var cok heyecanliyim herşey yolundadir insallah..bende guzel haberlerle gelirim insallah
Insallah canim guzel haberletini bekliyoruz

Benimde 2li tarama sonucum cıkmıs doktora gidicem 11bucukta hayirli haberler alalim hepimiz inslhhh buarada baksa keske ultrasonla hem minnaki gorurum hemde belki cinsiyetini gosterir bize
Guzel haberlerle gel canim

Benim doktor ikilitest istedi
Yapmak istermiisn diyesormadi bile
Sanki sorun ciksa naapcam
9ayim iskence olck negerekvarki
Ben ozele gidiyorum ozelde baya bi pahali parasindan degilim yasim buyuk zaten herseyi takiyorum zaten bide bisey cikarsa onlari takip duracam bide kesin sonuc degil ama insan olur olmaz takiyo herseye insallah sonuc guzel cikar canim
Allah yardimcin olsun canim ben resmi bir kurumda calisiyorum iskoligim biraz 3 kisinin yapacagi isi tek basima yapiyodum simdi evden takip ediyorum ama arkadslar ariyo mudur ariyo cok sıkısiyoruz diyo kimsede nasil yapiyodun demiyo bosver takma agzi olan konusuyo bos insanlar iste

Insallah canim guzel haberlerle geliriz yarin Dklbbn yarin kontrolu var

Maşallah canim cok sevindim bi sonrakinde cinsiyeti de öğrenirsin inş

Kızlar gece hiç uyumadım ben kan ilacı migde bulantısı yapıyor ve aşırı kabızlık. Birde sabaha kadar regl sancısı gibi sancı çektim

Size birşey sormak istiyorum belki yaşayan vardır genital bölgede iğne batması gibi acıması idrar yolu enfeksiyonumudur acaba ilk kezböyle oluyo hiç yaşamadm arada cız cız ediyo
Canim lavaboya gidince cis yaparken canin yaniyo boyle bisey varsa dr git antibiyotik veriyo zaten

Derinddn 1234 cok sukur bi problem cikmamis benim dr eminim soylemeyecek cok temkinli bi dr soramiyorumda neyse saglikli olsunlarda Rabbim gonlumuze gore versin insallah

merhaba hamile kalmadan önce bendede olmuştu iğne batması gibi hoplatıyordu durduk yere. Sonra kadın doguma gitmiştim vajinada ve idrarda enfeksiyon çıkmıştı ilaçla geçmişti muhakkak doktoruna danış. Hamilelikte enfeksiyon pek istenmeyen bir durum geç kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…