Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallahMerhaba kızlar tekrar hepinizin anneler gününü kutlu olsun ben 3 gündür Zofer adlı bulantı ilacı kullanıyorum bu ilaç bende bu seferde kabızlık yaptı .
İşe de geldim bugün iş yerim biraz uzak bir yer bi maden işletmesinde bugün muhasebeci çok canımı sıktı dalga gecer gibi o senin buralarda işin bitti evde oturmaya alış bence yakalandın bir kere çocuğa falan filanda zaten yol çok kötü bir adamın dırdırını dinledim evlenince çocuk olunca çalışmaz mıyım dengesiz adam çocuk doğduktan sonra yine devam edecem nedir tazminat vermemek için istersen çıkışımı ver gideyim diyince çevirdi durumu 3 senedir o kadar emek vermişim yeni evliyim bi şekilde borçlarımı ödemem lazım canınızı sıktıysm kusura bakmayın içimden yaZmak geldi
Geçecek canım bir kaç hafta kaldı, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin dayan.buhafta 11gircem ay inşallah
Nezman biter ağlıyorum resmen
Aile hekimimden idrar tahlili isteyim ozamanİdrar yolu enfeksiyon olabilir bol bol su için ve doktora gidin muhtemelen tahlil yapar kesinleşir ilaç verebilir enfeksiyon yoğunluğuna göre ihmal etmeyin
Inş kötü bisey çıkmaz ama lütfen kendini de bebegini de strese şokma canim Allahın izniyle kotu bisey çıkmaz umarımEvet oyle dedi ama simdi ikili testte risk gordm derse bi doktora daha gorunup icim rahat etsn istiyorum..
Gözün Aydın canım çok şükür. Benim doktor gibiymiş garantici hiç tahmin bile söylemiyorlarKızlar ben geldim 2li tarama sonucum temiz çıktı çok sükür sorun yok dedi ☺ ultrasonda birde cinsiyet baksak dedim 16-17 hafta olmadan söylemem dediaz daha sabır yani bebisim sağlıklı ya o bana yeter cok sükür birde bu yasa bagli risk banada söyledi 33 yasindayim yani 30u gecene diyolar demekki önemsemedi bile doktorum bilginiz olsun
Sen onun üstüne gitseydin şuan senin kılına bile dokunamazlar sana zarar verdikleri an kat katı ceza alırlar ne terbiyesiz insanlar var ya .hiç mi eşinden ailesinden biri hamile olmadı halini görmedi Allah ıslah etsin ne diyelimMerhaba kızlar tekrar hepinizin anneler gününü kutlu olsun ben 3 gündür Zofer adlı bulantı ilacı kullanıyorum bu ilaç bende bu seferde kabızlık yaptı .
İşe de geldim bugün iş yerim biraz uzak bir yer bi maden işletmesinde bugün muhasebeci çok canımı sıktı dalga gecer gibi o senin buralarda işin bitti evde oturmaya alış bence yakalandın bir kere çocuğa falan filanda zaten yol çok kötü bir adamın dırdırını dinledim evlenince çocuk olunca çalışmaz mıyım dengesiz adam çocuk doğduktan sonra yine devam edecem nedir tazminat vermemek için istersen çıkışımı ver gideyim diyince çevirdi durumu 3 senedir o kadar emek vermişim yeni evliyim bi şekilde borçlarımı ödemem lazım canınızı sıktıysm kusura bakmayın içimden yaZmak geldi
Ne güzel bende 2.5 kg vermiştim çok sevindim ama migde bulantım geçti şimdi de kan ilacı alıyorum o migde bulantısı ve kabızlık yapıyor sanırım 9 ay böyle ufak dertlerle gidecekYa ben 55 kg idm hep ve idealim 55ti ama kazara 54.5 olsam cok iyi olur derdm dikkat edip spor yapip 54.5a dusmeye calisirdm dusemezdm bi turlu. Hamile kalinca 6. Haftada bulanti baslamadan 57 kg olmstm bi anda allahtan da oyle olmusum bgn tartildm 54.5... hamile olmadan once isteyerek bile gelemedgm kiloya gelmisim 2 ayda. Bakalm nereye kdr yolu var
Cok guzel canim en iyisini yapiyosun 9 ay stres yapiyoruzda ne oluyo insallah hemizin hamilelikleride cok guzel gecerKızlar nasılsınız girince bütün mesajları tek tek okuyorum sürekli giremiyorum çünkü.... Çok sıkıntıkı gebelikler geçirdim hep ben hep yat yat yat bu bebeğe hamile kalınca rabbim Bi ferahlık verdi içime normal de 9 ay stresle geçer gecem gündüzüm karışır ama bu bebekte hiç bişeyi takmamaya çalışıyorum sanki hamile değilim gibi işe güce dalıyorum ni bakıyorum akşam olmuş evde de herkes olunca kafamı hiç oralara takmıyorum inş gebeliğim. Sonuna kadar bu kadar rahat geçer stres olarak... Ben ben bile kendimi tanıyamıyorum ama çoook şükür mutluyum.... Bazen çok yoruluyorum ben hamileyim demi diyorum artık ohale geldim
Insallah canim guzel haberletini bekliyoruzgunaydin kizlar nasilsiniz?bizim bugun kontrolümüz var cok heyecanliyim herşey yolundadir insallah..bende guzel haberlerle gelirim insallah
Guzel haberlerle gel canimBenimde 2li tarama sonucum cıkmıs doktora gidicem 11bucukta hayirli haberler alalim hepimiz inslhhhbuarada baksa keske ultrasonla hem minnaki gorurum hemde belki cinsiyetini gosterir bize
Ben ozele gidiyorum ozelde baya bi pahali parasindan degilim yasim buyuk zaten herseyi takiyorum zaten bide bisey cikarsa onlari takip duracam bide kesin sonuc degil ama insan olur olmaz takiyo herseye insallah sonuc guzel cikar canimBenim doktor ikilitest istedi
Yapmak istermiisn diyesormadi bile
Sanki sorun ciksa naapcam
9ayim iskence olck negerekvarki
Allah yardimcin olsun canim ben resmi bir kurumda calisiyorum iskoligim biraz 3 kisinin yapacagi isi tek basima yapiyodum simdi evden takip ediyorum ama arkadslar ariyo mudur ariyo cok sıkısiyoruz diyo kimsede nasil yapiyodun demiyo bosver takma agzi olan konusuyo bos insanlar isteMerhaba kızlar tekrar hepinizin anneler gününü kutlu olsun ben 3 gündür Zofer adlı bulantı ilacı kullanıyorum bu ilaç bende bu seferde kabızlık yaptı .
Insallah canim guzel haberlerle geliriz yarin Dklbbn yarin kontrolu var
Maşallah canim cok sevindim bi sonrakinde cinsiyeti de öğrenirsin inşKızlar ben geldim 2li tarama sonucum temiz çıktı çok sükür sorun yok dedi ☺ ultrasonda birde cinsiyet baksak dedim 16-17 hafta olmadan söylemem dediaz daha sabır yani bebisim sağlıklı ya o bana yeter cok sükür birde bu yasa bagli risk banada söyledi 33 yasindayim yani 30u gecene diyolar demekki önemsemedi bile doktorum bilginiz olsun
Canim lavaboya gidince cis yaparken canin yaniyo boyle bisey varsa dr git antibiyotik veriyo zatenSize birşey sormak istiyorum belki yaşayan vardır genital bölgede iğne batması gibi acıması idrar yolu enfeksiyonumudur acaba ilk kezböyle oluyo hiç yaşamadm arada cız cız ediyo
Canim dr soyle ilacini degistirsin cok agir gecirdiysen bi dr ara istersenKızlar gece hiç uyumadım ben kan ilacı migde bulantısı yapıyor ve aşırı kabızlık. Birde sabaha kadar regl sancısı gibi sancı çektim
Size birşey sormak istiyorum belki yaşayan vardır genital bölgede iğne batması gibi acıması idrar yolu enfeksiyonumudur acaba ilk kezböyle oluyo hiç yaşamadm arada cız cız ediyo
Aynen canım bana göre hava hos aslinda ama oglum yiyo beni neymis cinsiyeti söylesin doktor diyeDerinddn 1234 cok sukur bi problem cikmamis benim dr eminim soylemeyecek cok temkinli bi dr soramiyorumdaneyse saglikli olsunlarda Rabbim gonlumuze gore versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?