Kiz istiyordun gozunaydin canim benimKızlar ben geldim miniğimi gördüm doya doya. Cinsiyet kızmış. Çok sevindik bir oğlum var.
Maşallah kocaman sağlıkla kucağına al inşallahUsg net değil makina da çıkarken kaymıs sanrım ama idare edelim artk napalım
Ben ilkinde yaptırdım ikincide yaptırmadım.. açlık tokluk şekerin normal çıkıyorsa ve ailede şeker çok yoksa yaptırma doktorun ne önerecek bakalımKizlar size bisey soracam sizler şeker yuklemedi yaptiracakmisiniz?ben yaptirmayacam eger şekerim sınırdaysa daha kotu olmazmi vede ben en bastan beri yaptirmam diyordum ama duan kafam çok karişti
Hayırdır inşallah neden olamadınız doktorunuz mu yoktuKizlar nasılsınız ben kötüyüm muayene olamadan geldim.
Evet canım teşekkürlerKiz istiyordun gozunaydin canim benim
Canım ben ilk gebeliğimde yaptırdım ve gebelik şekeri çıktı iyi ki yaptırmışım sabah kahvaltı yapınca şekerim fırlıyordu ve insülin iğne yapıyordum. Şimdi de yaptırıcam nasip olursaKizlar size bisey soracam sizler şeker yuklemedi yaptiracakmisiniz?ben yaptirmayacam eger şekerim sınırdaysa daha kotu olmazmi vede ben en bastan beri yaptirmam diyordum ama duan kafam çok karişti
Canım ben ilk gebeliğimde yaptırdım ve gebelik şekeri çıktı iyi ki yaptırmışım sabah kahvaltı yapınca şekerim fırlıyordu ve insülin iğne yapıyordum. Şimdi de yaptırıcam nasip olursa
Bu arad benim ailemde şeker hastaları var senin böyle bir durumun yoksa doktoruna danışarak yaptırmayabilirsinKizlar size bisey soracam sizler şeker yuklemedi yaptiracakmisiniz?ben yaptirmayacam eger şekerim sınırdaysa daha kotu olmazmi vede ben en bastan beri yaptirmam diyordum ama duan kafam çok karişti
Bende yaptırıcam şeker bebek için tehlikeli bakılmasında fayda var canımKizlar size bisey soracam sizler şeker yuklemedi yaptiracakmisiniz?ben yaptirmayacam eger şekerim sınırdaysa daha kotu olmazmi vede ben en bastan beri yaptirmam diyordum ama duan kafam çok karişti
Yok canim suana kadar toplam 4 kilo aldim onceki kontroldede doktorum demisti 20.haftaya kadar 3 kilo alman normal dedi suan iyiyiz demisti taaki en sonki kontrole kadar bi baktik inanamadimSon 3 haftada 2.5 kilo daha almişim buarada boyum 1.71 tup bebekten onceki kilom 65 di igneler beni şisirdi hamile kaldigim kilo 73 du cok kilo alinca şeker falan cikiyormuş ya ondan korkuyorum yoksa kilo verilir
Bende Çin erkek Rus kız gösteriyor.. kesem de yuvarlakTeşekkürler canım. Çin takvimi tutmadı, Rus takvimi tuttu, kese yuvarlaktı o da tuttu. Bir de eşim rüyasında beni bir kız çocuğunun saçını tararken görmüş onun rüyası da tuttu
Tüp bebek sırasında aldıkların ödem oluyo ama daha çok. Ben de tüp bebek yaptırdım ama opudan transfere kadar dondurmuştuk embriyoları opu zamanı acaip şişmiştim yüzüm bile toplamıştı o dönem evde tartım yoktu o yüzden bilmiyorum kilomu ama transfere kadar 2 ayda normale dönmüştüm. Transferden sonra ben de bulantılar başlayana kadar 2-3 haftada birden 1,5 kg fln aldım. Sonra kusmalarla 2,5 vermişim. Büyük ihtimal inşallah midem tam düzelirse ben de hızla alırım. Dediğin gibi şeker çıkmaması önemli
Bu arada benim bir arkadaşım da ilk aylarda birden çok hızlı kilo aldı. Sonra şeker yüklemesi yaptırınca insülin direnci çıktı. Beslenme uzmanından destek aldı. 6. aydan sonra pek kilo almadan kapattı, şeker de sorun olmadı.
Ben yaptiricam canım .Benim arkadaşım çok çok iyi bir doktora gidiyordu o da yaptırmak istememişti doktoru da sen hamileyken hiç 2 dilim baklava yemedin mi demis .Korkulacak bisey degil benceKizlar size bisey soracam sizler şeker yuklemedi yaptiracakmisiniz?ben yaptirmayacam eger şekerim sınırdaysa daha kotu olmazmi vede ben en bastan beri yaptirmam diyordum ama duan kafam çok karişti
Bu aclik tokluk sekerini sureklimi yaptirmak gerekiyor ilk hamile kaldigimda yapti gecen gittigimde suan gerek yok dedi diger haftalarda bakacagiz dedi ailemde kimsede yok saddce ablamda hamileykrn zayif olmasina ragmen cok kilo almisti gebelik sekeri cikti arkadasimin annesi şeker hastasi arkadasim yaptirmadi ama dogumu erken olmustu bebek 20 gune yakin kuvezde kaldi ya aslinda yaptirma taraftari degilim bakalim diger arkadaslar yaptiracakmiMaşallah kocaman sağlıkla kucağına al inşallah ❤
Ben ilkinde yaptırdım ikincide yaptırmadım.. açlık tokluk şekerin normal çıkıyorsa ve ailede şeker çok yoksa yaptırma doktorun ne önerecek bakalım
Noldu canım hayır olsunKizlar nasılsınız ben kötüyüm muayene olamadan geldim.
Kuzum evet iki baklava ama tutupta bir bardak dolu şekeri direk icmekte akil işi degil bilmiyorumki birde ikiciyi ucuncuyu bile iciyorlarmis tıpta ikiye bolunmuş durumda herkes bisey soyluyorBen yaptiricam canım .Benim arkadaşım çok çok iyi bir doktora gidiyordu o da yaptırmak istememişti doktoru da sen hamileyken hiç 2 dilim baklava yemedin mi demis .Korkulacak bisey degil bence
Canım ben. Ayda bir yaptırıyordum 30 haftadan sonra birkaç haftada bir ama zaten şeker olunca genelde suyu fazla oluyor bebeğin yada aşırı kilolu oluyor benim bebeklerim hep normal gitti hatta geriden geldi doktor pek şüphelenmedi ama şüphelenirse birkaç kes şeker yüklemesi yaptırmanı da isteyebilirBu aclik tokluk sekerini sureklimi yaptirmak gerekiyor ilk hamile kaldigimda yapti gecen gittigimde suan gerek yok dedi diger haftalarda bakacagiz dedi ailemde kimsede yok saddce ablamda hamileykrn zayif olmasina ragmen cok kilo almisti gebelik sekeri cikti arkadasimin annesi şeker hastasi arkadasim yaptirmadi ama dogumu erken olmustu bebek 20 gune yakin kuvezde kaldi ya aslinda yaptirma taraftari degilim bakalim diger arkadaslar yaptiracakmi
Ay çok sevindim canım seninle günümüz aynı. Benim kontrolüm 6 haziranda. Rabbim banada kız bebiş nasip eder inşallah bi tane oğluşum var.Kızlar ben geldim miniğimi gördüm doya doya. Cinsiyet kızmış. Çok sevindik bir oğlum var.
Hayirdir canim neyin varKizlar nasılsınız ben kötüyüm muayene olamadan geldim.
Şuan icin oyle seyler cok sukur soylemedi ben birden boyle kilo alinca acikcasi korktum burdan bir arkadasta arkadasida hamilelikte birden kilo almiş onda insulun direnci cikmis oda oyle yazinca korktum simdidenCanım ben. Ayda bir yaptırıyordum 30 haftadan sonra birkaç haftada bir ama zaten şeker olunca genelde suyu fazla oluyor bebeğin yada aşırı kilolu oluyor benim bebeklerim hep normal gitti hatta geriden geldi doktor pek şüphelenmedi ama şüphelenirse birkaç kes şeker yüklemesi yaptırmanı da isteyebilir
Canım korkmana gerek yok inşallah bişey çıkmaz ama tedbiri almak lazım tabiki..Şuan icin oyle seyler cok sukur soylemedi ben birden boyle kilo alinca acikcasi korktum burdan bir arkadasta arkadasida hamilelikte birden kilo almiş onda insulun direnci cikmis oda oyle yazinca korktum simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?