2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar size bisey soracam sizler şeker yuklemedi yaptiracakmisiniz?ben yaptirmayacam eger şekerim sınırdaysa daha kotu olmazmi vede ben en bastan beri yaptirmam diyordum ama duan kafam çok karişti

Usg net değil makina da çıkarken kaymıs sanrım ama idare edelim artk napalım
Maşallah kocaman sağlıkla kucağına al inşallah
Kizlar size bisey soracam sizler şeker yuklemedi yaptiracakmisiniz?ben yaptirmayacam eger şekerim sınırdaysa daha kotu olmazmi vede ben en bastan beri yaptirmam diyordum ama duan kafam çok karişti
Ben ilkinde yaptırdım ikincide yaptırmadım.. açlık tokluk şekerin normal çıkıyorsa ve ailede şeker çok yoksa yaptırma doktorun ne önerecek bakalım

Canım ben ilk gebeliğimde yaptırdım ve gebelik şekeri çıktı iyi ki yaptırmışım sabah kahvaltı yapınca şekerim fırlıyordu ve insülin iğne yapıyordum. Şimdi de yaptırıcam nasip olursa

Canım ben ilk gebeliğimde yaptırdım ve gebelik şekeri çıktı iyi ki yaptırmışım sabah kahvaltı yapınca şekerim fırlıyordu ve insülin iğne yapıyordum. Şimdi de yaptırıcam nasip olursa
Bu arad benim ailemde şeker hastaları var senin böyle bir durumun yoksa doktoruna danışarak yaptırmayabilirsin

Bende yaptırıcam şeker bebek için tehlikeli bakılmasında fayda var canım buara kilo durumu bendede ayni avmde 10saat ayakta durup günlük minumum 10bin adim atarken 10adim atar hale gelince haliyle bende 4kilo almışım buarada ise baslayacak misin ben 1haziranda basliyorum

Bende tüp bebek tedavisinden önce 62 kg dum yani tup bebek tedavisi iğneler haplar vs kilo aldırmıyor dese de bende öyle olmadı vücuduma sanki pompayla şişirmiş gibi oldum .Transferime 1 gün kala 74 kg dum sonra 76.8 oldum migde bulantılarım şiddetlenince tekrar 74 e düşmüşüm yaklaşık 2.5 kg vermişim. Ilk 3 ay kilo almamış oldum .Ben kilolu hamile kaldığım için hedefim 10 kg canım mumkun mu bilmiyorum.Seninle kilomuz aynı sayılır dikkat etmemiz lazım ama şuan çalışmıyoruz sokaklar tehlikeli nasıl başaracağız

Teşekkürler canım. Çin takvimi tutmadı, Rus takvimi tuttu, kese yuvarlaktı o da tuttu. Bir de eşim rüyasında beni bir kız çocuğunun saçını tararken görmüş onun rüyası da tuttu
Bende Çin erkek Rus kız gösteriyor.. kesem de yuvarlak ama oğlumda da kese yuvarlaktı yani bende kese zaten tutmamış önceden kızkmın da fasulye gibiydi rüya desen hem koz hem erkek gördüm rüyamda annem de ona haber vermeden önce horoz görmüş rüyasında tek rüyamız o yani Bakalım şimdilik kıza da erkeğe de yoruluyor doktor bile ikisine de benziyor dedi resmen muallaktayım

Ben veremedim kuzum ya ilk merkezim aşırı iğne kullandı şiştikçe şiştim sonra ameliyat oldum ondan sonra vucudum dağıldı memorial 5 ay tedavim sürdü ard arda 2 tedavi yine ameliyat ilaçlar iğneler tüm vucudumu alt üst etti benim

Ben yaptiricam canım .Benim arkadaşım çok çok iyi bir doktora gidiyordu o da yaptırmak istememişti doktoru da sen hamileyken hiç 2 dilim baklava yemedin mi demis .Korkulacak bisey degil bence

Bu aclik tokluk sekerini sureklimi yaptirmak gerekiyor ilk hamile kaldigimda yapti gecen gittigimde suan gerek yok dedi diger haftalarda bakacagiz dedi ailemde kimsede yok saddce ablamda hamileykrn zayif olmasina ragmen cok kilo almisti gebelik sekeri cikti arkadasimin annesi şeker hastasi arkadasim yaptirmadi ama dogumu erken olmustu bebek 20 gune yakin kuvezde kaldi ya aslinda yaptirma taraftari degilim bakalim diger arkadaslar yaptiracakmi

Ben yaptiricam canım .Benim arkadaşım çok çok iyi bir doktora gidiyordu o da yaptırmak istememişti doktoru da sen hamileyken hiç 2 dilim baklava yemedin mi demis .Korkulacak bisey degil bence
Kuzum evet iki baklava ama tutupta bir bardak dolu şekeri direk icmekte akil işi degil bilmiyorumki birde ikiciyi ucuncuyu bile iciyorlarmis tıpta ikiye bolunmuş durumda herkes bisey soyluyor

Canım ben. Ayda bir yaptırıyordum 30 haftadan sonra birkaç haftada bir ama zaten şeker olunca genelde suyu fazla oluyor bebeğin yada aşırı kilolu oluyor benim bebeklerim hep normal gitti hatta geriden geldi doktor pek şüphelenmedi ama şüphelenirse birkaç kes şeker yüklemesi yaptırmanı da isteyebilir

Şuan icin oyle seyler cok sukur soylemedi ben birden boyle kilo alinca acikcasi korktum burdan bir arkadasta arkadasida hamilelikte birden kilo almiş onda insulun direnci cikmis oda oyle yazinca korktum simdiden

Şuan icin oyle seyler cok sukur soylemedi ben birden boyle kilo alinca acikcasi korktum burdan bir arkadasta arkadasida hamilelikte birden kilo almiş onda insulun direnci cikmis oda oyle yazinca korktum simdiden
Canım korkmana gerek yok inşallah bişey çıkmaz ama tedbiri almak lazım tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…