2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim ben bi yerde duymustum butun yaglar bel cevresinde toplaniyor organlar bebegi hazirliyormuş yoksa bebek henuz armut kadarevet rahmin ust tarafi hafif belli bebegin yeri ama o gobek olaylari suan yag toplanmasi
ben diğer ikisinde de ve öyle görünüyor ki şimdide basen kalca karın dan en çok alıyorum şimdiden 36-38 den 40-42 iç çamaşırına geçtim aıptır söylemesi rahat etmiyorum sıkıyor şimdiden göğüs de belli oluyor fark var ama hamilelikte öyle çok aşırı olmadı en azından diğer iki sefer doğum sonrası aşırı bir fark vardı oda bir süre sonra daha normale döndü..

Uzun lafın kısası herkeste farklı olabilir önemli olan psikolojik olarak çok kasmamak bence gebelik bu sonuçta vücut her gün çok fazla efor sarf ediyor bir can yaratıyor Rabbim

kilo alınır verilir zor verilir belki o zaman sağlıklı beslenme ve spor ile desteklenir mühim olan şeker tansiyon kalp gibi rahatsızlıkların olmaması bunlara yol açmamak

ve son olarak benimde son aylarimda ayakkabı lar bir iki numara büyük olması gerekiyordu şişten dolayı

Malesef kuzum senin farklı talihsizliklerin olmuş. Uzun sürünce ve yanlış ilaç kullanınca, bi de üstüne kürler fln da yapmıştın sanırım, stres vb de eklenince zor olmuştur. Hayırlısı ya inşallah arkadaşın da dediği gibi şeker fln çıkmasın yeter ki, kilo verilir sonra. Buse Terim 25 kg vermiş eylül ya da ekimden beri, biz neden veremeyelim

Canım korkmana gerek yok inşallah bişey çıkmaz ama tedbiri almak lazım tabiki..
Tmm canim oyle yapim
evet işte bende risklerinden korkuyorum yoksa kilo umrumda degil alinir verilir onemli olan saglikli bir hamilelik gecirmek bakalim ben yuruyuslere basladim eminim faydasi olacaktir canim

Kızlar bademcik iltihaplanması yaşayan var mı ? İlaç kullanmadan geçirebildiniz mi ? iki gündür çekiyorum çok fena bişey hayattan zevk alamaz hale geldim yutkunamıyorum bile. Bebişe bir zararı olur mu bu iltihabın?

Canım mutlaka doktora git iltihap çok tehlikeli hem sana hem bebeğe.. antibiyotik yazar iltihabın kurur ama mutlaka git ihmal etme yutkunamamak çok kötü geçen sene emzirirken bende boğaz enfeksiyonu geçirmiştim gittim hemen antibiyotik yazdı bikaç güne geçti.. ve emzirdiğim halde oğluma da geçti enfeksiyon ateşlenmişti birkaç gün ona da ilaç vemişlerdi..

Kuzum evet iki baklava ama tutupta bir bardak dolu şekeri direk icmekte akil işi degil bilmiyorumki birde ikiciyi ucuncuyu bile iciyorlarmis tıpta ikiye bolunmuş durumda herkes bisey soyluyor
Onun mantığı şu aslında sen şeker, ekmek tüketen biri misin hayatında ya da meyvesuyu, kola içen biri misin? Tüketiyorsan o zaman o ölçüm için içtiğin şeyi zaten her gün tüketiyorsun bu durumda. Mesela oturdun 2 dilim börek yedin. Aynı şey. Bu ölçüm sana zarar vermez. Ama ölçümü yaptırmak istemiyorsan yediklerine de dikkat edeceksin, çok unlu, şekerli şeyler yemeyeceksin, meyve tüketimini abartmayacaksın. O zaman zaten şeker çıkmaz sende.

Yaa öyle mi diyosun off emzirirken bile hemen geçmiş seninki . dün ne güzel hastanedeydim doktoruma dedim ne yapabilirim diye zencefil falan bitkisel şeyler söyledi istersen KBB ye git falan dedi . Öyle diyince çok önemli değil herhalde dedim ama bugün aklıma dank etti ilaçsız hiç geçecek gibi durmuyor zararı da cabası

İnşallah canım benim sağ olasın hepimiz

Canim canan karatayada aynisini demislerdi dedigi sey arkadasım kolayla bir bardak dolusu şeker suyu birmi allah aşkina yapmayin demisti gercekten arada fark var canim bakalim ilerleyen gunler ne gosterecek

Canim bogazin agriyormu iltihapmi tuzlu gargara yap iyi geliyor

Canım boşa endişe ediyorsun elbette kilo alacağız yeter ki bebişler sağlıklı olsun hiç düşünme bunu Hem evet iğneler de kilo aldırıyor ben de yumurta geliştirici iğne kullandım kalıcı iki kilo hatırası oldu bende

Temennim o bakalim cok kilo alinirsa seker falan demisler o yuzden korktum ama doktorumda suan sorun yok dedi dikkat edecegiz yapacak bisey yok allahtan tatlidan pastadan sogudum

Canim bogazin agriyormu iltihapmi tuzlu gargara yap iyi geliyor
Canım birtek sağ tarafta acı var o yüzden iltihap diye düşündüm aslında yutkunmadığım zaman çok bir ağrı yok ama yemek yerken bişeyler içerken çok acıyor sağ taraf. İltihaptır değil mi bu? Tuzlu gargara yapayım teşekkür ederim

Sen beni görsen sanki 5 aylik hamileyimşortlar pantolonlar oluyor ust olmamaya basladi simdilik evin icinde esimin tsirtlerini giyiyorumortalik biraz daha toparlansa alisveris yapacamda bakalim beklemedeyim
Belki son zamanlarda almazsın hiç belli olmaz. Benim arkadaşım da ilk aylarda çok kilo aldı herkes oo şimdi böyleysen son aylarda nasıl olursun dedi. Kız o kiloyla doğuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…