2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuzum evet iki baklava ama tutupta bir bardak dolu şekeri direk icmekte akil işi degil bilmiyorumki birde ikiciyi ucuncuyu bile iciyorlarmis tıpta ikiye bolunmuş durumda herkes bisey soyluyor
Canan karatay dan baska buna yapilmamali diyeni duymadim o da bir-çok şeker hastasi gebenin aklini karıştırıp test istememesine neden oldugu için 10 gun lisansini almışlardı ikiye bölünme yok aslinda 50 gr lik şeker yukleniyor bu da tek seferde iki dilim baklava yemis kadar seker ediyor ben diğer cocuklarimda yaptırdım bunda a dr um gerek görürse yaptırırım diye düşünüyorum

Aynı benimki gibiymiş kesen ve çin, rus takvimlerin bakalım merak ettim ne olacak sonuç

Canim canan karatayada aynisini demislerdi dedigi sey arkadasım kolayla bir bardak dolusu şeker suyu birmi allah aşkina yapmayin demisti gercekten arada fark var canim bakalim ilerleyen gunler ne gosterecek
Canım maalesef bir bardak kola çok çok daha kötü çünkü içinde glikoz şurubu var. Ben ilk gebeliğimde yaptırdım ama bunda yaptırmak istemiyordum, dikkat ederim dedim ama hiç edemiyorum canım hamur işi çekip duruyor. Bunda da yaptırırım muhtemelen. Neyse dediğin gibi bakalım zaman neler gösterecek.

Ayyy hala bu kadar heyecan dolu olmanız ne güzel benim içim geçmiş sanırım
Çok şükür ilk gün ki gibi içim kıpır kıpır biraz enerjik biriyim ondanda olabilir
Arkadaslar benimde 3. Gebeligim arkadasin heyecanina katiliyorum her bebek ilk bebekmis gibi heyecanli oluyo nedense benden sizden biriyim 3. Bebis

Canım geçmiş olsun bademcik çok zor bişey mutlaka doktoruna danışarak ilaç kullan

Aynı benimki gibiymiş kesen ve çin, rus takvimlerin bakalım merak ettim ne olacak sonuç

Bende çok merak ediyorum canım ama kendime hastane ve doktor bulmaya çalışıyorum 28 mayısa gideceğim doktora bakalım ne olacak cinsiyetimiz.. kuzum olduğu için erke olsa iyi olur tekrar doğurmam diye düşünüyorum ama kzıım olursa da büyük kızıma arkadaş olur yoldaş olur ömür boyu çok ta iyi olur
Arkadaslar benimde 3. Gebeligim arkadasin heyecanina katiliyorum her bebek ilk bebekmis gibi heyecanli oluyo nedense benden sizden biriyim 3. Bebis
Aynen öyle canım benim 3. Hamileliğim aynı şekilde sürekli araştırma içindeyim yok cinsiyet yok kıyafet yok hastane insan heyecan yapıyor her gidişinde

Arkadaşlar hepinize birşey danışmak istiyorum. Ben tedavimi memorial da gördüm hast çok memnun kaldım ama Gebeligim virus donemine denk geldigi icin ve serklaj işlemim olacak diye ve hastane çok yüksek fiyat verdi diye oradan vazgeçtik birde sgk geçmiyordu. Sonra serklaj icin medicana kadıköy e gitmeye karar verdim evim taaa beylikdüzünde bu arada doktor un yorumları iyi neyse gittik serklaja gerek görmediğini rahim ağzının iyi old söyledi. Buna çok sevindik bu doktorda 12 bin tl fiyat verdi neyse 1 ayda 3 kez çağırdı ilkimde muayene ücreti ödedik sonra gelin 2 li yapalım dedi muayene ücreti ödemeyecektik tabi 1 hafta old için en geç saate randevu aldık ve gittik ultrason göre 1 hafta önceydi o gün 11+5 gününe gelmiş 2 li yapamayız haftaya gel dedi .3.hafta yine gittik hem muayene hem 2 li yapıldı ve tekrar ne zaman geleyim dediğimde 2 hafta sonra yine gel dedi.Simdi size sorum doktorum alanında iyi çok memnun hastaları ama bana göre çok açıklayıcı değil.
Ilk gitmem de kiloma baktılar onun dışında bakılmadı tansiyon hiç olculmedi. Eskiden kullandığım kan sulandığı vs ben söyledim he evet kullanman lazim dedi.
Ilk kontrolde yazmıştım bi kan testine 650Tl aldılar hemen
Demirime d vitamini vs hoc bakılmadı şuan sadece demir ilacı kullanıyorum.
Ultrasonda ilgili eşime gösteriyor video vs gel al diyor ama sanki bisey eksik gibi bana yeterli gelmedi gibi.Ben daha söylemedim ama d vitaminim çok düşüktü sadece tokluk şekeri yapıldı tsh 0.29 cıktı 1 ay sonra test istedi. Eşim diyor değişelim doktoru ama ben bulamadım ve halen serklaj işlemi aklımda old için buna devam edip biraz ilerleyince evime daha bir hastane bulmak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Doktorum seni sık çağıralım rahim ağzını olcmemiz lazim demişti belki sık çağırma sebebi bunun içindir bilmiyorum

Git canım acile git en olmadı akşam git sakin olur bakarlar boğazına hamile olduğunu mutlaka söyle haftanı da.. antibiyotik yazar.. Allah acil şifa versin sarımsak yutmak da iyi gelmişti bana

Son düzenleme:
Tatlıdan ve akşam yemeğinden soğudum sanırım ondan oldu 2-2.5 kg arasında değişiyo sabahları , sizin nasıl başlangıçtan beri
Ben 2 kg verdim en sonki kontrol tartılmamdan. Doktor birşey demedi
Peki kilo almadan göbek çıkması normal mi? Ben şuan o durumdayım
Ben zayıfladıgım halde göbegim cktı bir kucuk cıkıntı var dar giyince belli oluyor
Usg net değil makina da çıkarken kaymıs sanrım ama idare edelim artk napalım
Bariz kız gibi ya. Benm usgni
Kizlar folikasit vs kullanmayi nezaman bırakıyoruz acaba

12.hafta kontrolde bıraktırdı doktor. D vit verdi sadece baska birşet vermedi bulantı oldugu için

anladım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…