Canan karatay dan baska buna yapilmamali diyeni duymadim o da bir-çok şeker hastasi gebenin aklini karıştırıp test istememesine neden oldugu için 10 gun lisansini almışlardı ikiye bölünme yok aslinda 50 gr lik şeker yukleniyor bu da tek seferde iki dilim baklava yemis kadar seker ediyor ben diğer cocuklarimda yaptırdım bunda a dr um gerek görürse yaptırırım diye düşünüyorumKuzum evet iki baklava ama tutupta bir bardak dolu şekeri direk icmekte akil işi degil bilmiyorumki birde ikiciyi ucuncuyu bile iciyorlarmis tıpta ikiye bolunmuş durumda herkes bisey soyluyor
damla nasil birsey12.haftada kontorole gittiğimde folik asiti kesip decavıt feramat ve coledan damlaya başladım ben canım
Bende vitamin arti folikasit kullaniyorumBenim kullandığım şey hem folik asit hem omega3 vitamin mineral içeriyormuş. Sordum dün doktora doğuma kadar kullanacaksın dedi
12 hafta bitimi canim nasılsın nasıl oldun gozum seni aradı nasil acaba diyeKizlar folikasit vs kullanmayi nezaman bırakıyoruz acaba
haftaya çarşamba kontrol var 12.haftaya girecem değişme yok kusma mide yanmasi devamm12 hafta bitimi canim nasılsın nasıl oldun gozum seni aradı nasil acaba diye
Aynı benimki gibiymiş kesen ve çin, rus takvimlerin bakalım merak ettim ne olacak sonuçBende Çin erkek Rus kız gösteriyor.. kesem de yuvarlakama oğlumda da kese yuvarlaktı yani bende kese zaten tutmamış önceden kızkmın da fasulye gibiydi rüya desen hem koz hem erkek gördüm rüyamda annem de ona haber vermeden önce horoz görmüş rüyasında tek rüyamız o yani Bakalım şimdilik kıza da erkeğe de yoruluyor doktor bile ikisine de benziyor dedi resmen muallaktayım
Teşekkürler canımEylul ve Edifar gozunuzaydin canim Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Canım maalesef bir bardak kola çok çok daha kötü çünkü içinde glikoz şurubu var. Ben ilk gebeliğimde yaptırdım ama bunda yaptırmak istemiyordum, dikkat ederim dedim ama hiç edemiyorum canım hamur işi çekip duruyor. Bunda da yaptırırım muhtemelen. Neyse dediğin gibi bakalım zaman neler gösterecek.Canim canan karatayada aynisini demislerdi dedigi sey arkadasım kolayla bir bardak dolusu şeker suyu birmi allah aşkina yapmayin demisti gercekten arada fark var canim bakalim ilerleyen gunler ne gosterecek
Ayyy hala bu kadar heyecan dolu olmanız ne güzel benim içim geçmiş sanırım
Arkadaslar benimde 3. Gebeligim arkadasin heyecanina katiliyorum her bebek ilk bebekmis gibi heyecanli oluyo nedense benden sizden biriyim 3. BebisÇok şükür ilk gün ki gibi içim kıpır kıpır biraz enerjik biriyim ondanda olabilir
İnşallah canım önce sağlıklı sonrada gönlümüzdeki olsunAy çok sevindim canım seninle günümüz aynı. Benim kontrolüm 6 haziranda. Rabbim banada kız bebiş nasip eder inşallah bi tane oğluşum var.
Canım geçmiş olsun bademcik çok zor bişey mutlaka doktoruna danışarak ilaç kullanKızlar bademcik iltihaplanması yaşayan var mı ? İlaç kullanmadan geçirebildiniz mi ?iki gündür çekiyorum çok fena bişey hayattan zevk alamaz hale geldim yutkunamıyorum bile. Bebişe bir zararı olur mu bu iltihabın?
Bende çok merak ediyorum canım ama kendime hastane ve doktor bulmaya çalışıyorumAynı benimki gibiymiş kesen ve çin, rus takvimlerin bakalım merak ettim ne olacak sonuç
Aynen öyle canım benim 3. Hamileliğim aynı şekilde sürekli araştırma içindeyim yok cinsiyet yok kıyafet yok hastane insan heyecan yapıyor her gidişindeArkadaslar benimde 3. Gebeligim arkadasin heyecanina katiliyorum her bebek ilk bebekmis gibi heyecanli oluyo nedense benden sizden biriyim 3. Bebis
Ben düşünüyordum ama herkes karşı çıkıyor birde riskli durumum var diye doktor da kabul etmeyecek muhtemelenKızlar peki ssvd yapmak isteyen var mı?
Git canım acile git en olmadı akşam git sakin olur bakarlar boğazına hamile olduğunu mutlaka söyle haftanı da.. antibiyotik yazar.. Allah acil şifa versin sarımsak yutmak da iyi gelmişti banaYaa öyle mi diyosun offemzirirken bile hemen geçmiş seninki . dün ne güzel hastanedeydim doktoruma dedim ne yapabilirim diye zencefil falan bitkisel şeyler söyledi istersen KBB ye git falan dedi . Öyle diyince çok önemli değil herhalde dedim ama bugün aklıma dank etti ilaçsız hiç geçecek gibi durmuyor zararı da cabası
Ben 2 kg verdim en sonki kontrol tartılmamdan. Doktor birşey demediTatlıdan ve akşam yemeğinden soğudum sanırım ondan oldu 2-2.5 kg arasında değişiyo sabahları , sizin nasıl başlangıçtan beri
Ben zayıfladıgım halde göbegim cktı bir kucuk cıkıntı var dar giyince belli oluyorPeki kilo almadan göbek çıkması normal mi? Ben şuan o durumdayım
Bariz kız gibi ya. Benm usgniUsg net değil makina da çıkarken kaymıs sanrım ama idare edelim artk napalım
Kizlar folikasit vs kullanmayi nezaman bırakıyoruz acaba
anladım cnmBen 2 kg verdim en sonki kontrol tartılmamdan. Doktor birşey demedi
Ben zayıfladıgım halde göbegim cktı bir kucuk cıkıntı var dar giyince belli oluyor
Bariz kız gibi ya. Benm usgni
12.hafta kontrolde bıraktırdı doktor. D vit verdi sadece baska birşet vermedi bulantı oldugu için
Riskli durumun ne canım? Bende risk yok ama yine de kafamda soru işaretleri ama sezaryen olmaktan da çok korkuyorum tekrardan.Ben düşünüyordum ama herkes karşı çıkıyor birde riskli durumum var diye doktor da kabul etmeyecek muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?