2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Öyle yapıyorum levotiron diye bi ilaç Allah korusun sağlıkla gelsinler inşAllah en son kalp atışını duymuştum 6 haftalıkken şimdi ki randıvü 12.hafta belki 13 çıkabilir bakalım herkes çok şaşırmış nasıl olucak

Bende bilaç pantolon tayt flan istedim internetten gelirse bakalım karnımdan pantolonlar çok sıkıyor. Sizlede günümüz yakınmış.
Kızlar ikili taramadan sonraki randevunuz 16. Haftayamı verdi bana öyle dedide.

Bende bilaç pantolon tayt flan istedim internetten gelirse bakalım karnımdan pantolonlar çok sıkıyor. Sizlede günümüz yakınmış.
Kızlar ikili taramadan sonraki randevunuz 16. Haftayamı verdi bana öyle dedide.

Bana da öyle dedi bir ay sonra görüşelim dedi geçen hafta hiç düşünen yok bu anne adayı bebişin görmeden nasıl bir ay geçirecek kapri tatlar çok rahat oluyor canım. Bir de aklınızda bulunsun lcw nin bazı pantolon veya taytları, bir de trendyolda ikili kapri tayt vardı onlar belden ayarlı. Bol gelirse lastik ayarı yapabiliyorsunuz

Onkadar neyse değişmez canım şükür bizim de ultrasonda normal çıktı kanda n'olacak bakalım dediğin gibi inşallah hepsi pekiyi olsun yaa ben kilo almamışım dediğin gibi yarım kilo falan anca ama göbeğim pörtledi benim de alışveriş yapmam lazım çarşıya gitmek istiyorum istediğim gibi deneyip almak istiyorum bitsin artık şu virüs sen nerden alışveriş yapıyorsun internetten mi

Seninle de tarihlerimiz aynı canım bana da 4 hafta sonra görüşelim dedi bir ay çok zor geçiyor

Sağlıkla kucağımıza alırız inş hepimiz Ben hamile kalmadan önce levitron kullanıyordum sonra Hamilelikte yükselince tiroid endokrin doktoru ilacı euthrox la değiştirdi. Levitron Biraz çarpıntı yapabilir ama alışılıyor zamanla ilaca sen etkilerini konuş yine doktorla Belki dozunda düzenleme yapar. 12. Hafta ikili tarama kan testlerin için randevu vermiştir tekrar kontrol eder herşeyi Hayırlısı olsun inş

Benim 12. Haftadan sonra 16. Haftaya verdi evet cinsiyet o zaman bakacaz dedi doktor Beklemek çok zor

Kızlar benim tiroidler de çok düşük çıkmıştı ama dahiliyeye gidemedim birdahaki randevum 28 mayısa acaba yakın bir hastanede başka bir doktora gitsem mi şimdi okuyunca strese girdim

Doğrudur canım ilk başta tatlı geliyo minicikler hemen uyuyolar ama ya sonraaaa Aman Allahımm
Ben karnımı kızımdan koruyamıyorum sanki biliyor kardeş geleceğini ya gelip kafa atıyor yada bişey fırlatıyor dün akşam kavanozu fırlattı korktum bişey oldu diye yada özellikle karnıma oturmak istiyor bazen de açıp öpüyor anlamadım ben bu kızı

Kızlar benim tiroidler de çok düşük çıkmıştı ama dahiliyeye gidemedim birdahaki randevum 28 mayısa acaba yakın bir hastanede başka bir doktora gitsem mi şimdi okuyunca strese girdim
Düşük olması da mı sıkıntı? Ne değişik bir durum bu bilemedim. Canım yarın gitsen ve ilaç verilse 28 mayısa kadar neredeyse değerin normale yaklasir. Ben yüksek olması sıkıntı diye biliyordum

Yüksek olması daha büyük sıkıntı ama düşük olması da sıkıntı imiş doktorum dahiliyeye git dedi ama gidemedim.. sonraki randevu da 28 mayısta

aynı zamanda kızçemin doğum günü olacak dile kolay 2 yaşına geldi

Benim de göbeğim pörtledi ben trendyol morhipo lcw defacto. Özellikle defacto ve lcwnin hamile ürünlerini seviyorum. Üst kolay oluyor, büyüyünce giyerim en fazla diyorum zaten bol modası var ya sıkıntı olmuyor. Altta l alıyorum ama büyük oldu, büyüyünce artık giyerim diye iade etmedim senin bildiğin başka hamile reyonu olan marka var mı ki?

Ay Allah korusuncanım bu ara atmaları başladı oğlum da öyle kafamıza gözümüze atıyo oyuncaklarını malesef atm desek de işe yaramıyo.. karnıma bazen vurmaya çalışıyo da dikkat ediyorum o anda.. bazen de geliyo yanıma kaadeşimmm diye seviyo karnımı öpüyo kafasına göre

Özel hastane yok mu yakınınizda gitmende fayda var. Maşallah kızına niye yıllara inşallah

Amiin inşAllah doktor randovü vermedi daha doğrusu ben heycandan sormadım myle aldık bakalım doktor gerek duyarsa yaptırcam 2 li testi bakalım benim ne durumda çıkıcak troit Allah hepimize sağlık versin sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah

Düşük çıkınca doktorun yönlendirmedimi ? Beni hemen yönlendirmişti sınırda olduğu için istemediğimiz şeyler demişti özellikle 3 ay da görünmende fayda var canım

Düşük çıkınca doktorun yönlendirmedimi ? Beni hemen yönlendirmişti sınırda olduğu için istemediğimiz şeyler demişti özellikle 3 ay da görünmende fayda var canım
Canım ilk başta ikinci değeri görmek istedi sonra o daha da düşük çıkınca dahiliyeye git dedi ama acelesi yok gelince gidersin demişti en son gidişimde malesef bulamadım doktoru öyle kaldı birdahaki randevum da 28 inde ama doktorumu da hastanemi de değiştirdim o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum şu an

MelodiminEsi canım hastane var ama kendi hastanem uzakta birde hem doktoru hem hastaneyi değiştirdim son seferde yeni doktorrandevu 28 inde o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…