2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cok zor sabret mek benim 5 gun kaldı icim icimi yiyor canim

Canım bir seferlik dahiliyeye gideceksin sadece

Aydın da yasayan bir arkadaş vardı 51 yıl sonra sıcaklık 40 dereceyi görmüş Allah yardimcin olsun canım ya

Kızlar benim tiroidler de çok düşük çıkmıştı ama dahiliyeye gidemedim birdahaki randevum 28 mayısa acaba yakın bir hastanede başka bir doktora gitsem mi şimdi okuyunca strese girdim
Bende korktum şimdi benimde düşük çıkmıştı çarşamba günü sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum tabi kan testi yaparsa

Bende her gün duş alamıyor um ayak da durunca belim çok ağrıyor. Sanki tarlada çalışmışım gibi Kuru kayısı birde komposto içiyorum ama kan ilacını gece yatarken içiyorum gün içerisinde mi içsem ki Çok tembellestim ya kendimi tanıyamıyorum

bana muayene oldugum doktor ikili test icin alt kata git dedi.. Anlamadim ikili testi devlette doktor kendisi yapmiyor sanirim.. O ultrasonla gebelere bakan da yokmus carsamba gunu gel dediler.. Kafam karisti iyice..

bana muayene oldugum doktor ikili test icin alt kata git dedi.. Anlamadim ikili testi devlette doktor kendisi yapmiyor sanirim.. O ultrasonla gebelere bakan da yokmus carsamba gunu gel dediler.. Kafam karisti iyice..
Benim aynı doktor yaptı. 15-20 dk sürüyor ultrasonda inceleyip bana gösterdi kafatasını kemiklerini beynini kol bacaklarını midesini kalbini VS. Belki farklı daha iyi bir makinede ultrason yapacaklardır ikili için. Belki uzmanlık alanı farklı biri yapıyor olabilir devlette bilemiyorum ki. En azından şöyle düşün çarşambaya kadar cinsiyeti biraz daha belli olur belki doktor söyler

Acelesi yok dediğine göre çok sıkıntılı değildir heralde genede sen bilirsin önlem alim diyorsan kafama çok takarım diyorsan o zaman gitmelisin yada 28 ini bekle 2 si aynı zamanda ortadan kalkar malum bu ara hastanelere gitmekte sıkıntı

Selam Kasım ayının güzel anneleri
Ben zofer e başladım işede gitmeye başladım haftasonu çıkışımı vermeye çalışan bir patronla karşılaştım inat ettim işi bırakmayacağım dedim yok şirkete maliyetim varmış acaba şirkete kazandırdığım maliyet nedir diye sordum ben işi bırakmıyorum doğumdan sonra da çalışacağım dedim çıakrtacaksınız çıkarın dedim
Hamilelik döneminde kadınların çalışmaması evde oturması zihniyetinden nefret ettim.

Ah benim ilk sağlıklı doğumunda yataktan kalkmama müsade etmediler detaya girmeyeyim ilk olacak olanlar için ters bakıyordu ilkinde o yüzden biraz zordu ikincide de daha farklıydi suni sancı ile başladı diye Allahu alem bu sefer nasıl olacak

Peki Türkiye devleti hamile çalışanın işten çıkarılmasina müsade ediyor mu ki?
bazen bazı şeyler beni çok şaşırtıyor Türkiye de çalışanın hiç bir değeri yok gibi : /
benim doğduğum ülke de çalışan hamile kadını kesinlikle işten çıkaramazlar.
doğum izni iki sene orada hamilelik artı doğum izni biter tekrar işe başlar çıkarırsa ancak öyle çıkarır.

Hiç bilmiyorum ben de canım çok tecrübesizim hamilelikle ilgili her türlü konuda dediğin gibi ben de büyük ihtimalle de facto ve lcw dan yaparım

Açıkçası kurumsal bir firmada değilsen çokta iş imkanın yoksa işveren bi yolunu bulup işten çıkarmaya çalışıyor çıkmazsa bile bezdiriyor tabiki de yasal haklarımız var ama kimse çok uğraşmıyor en ufak bi davada uzlaşmaya gidilip iş çözülüyor ama çokta hakkını kimse alamıyor Eylül ayında doğum iznim var bırak o zamana kadar çalışayım beni ne diye strese sokuyorsunuz

Canım özele gidiyosun dimi sen ? Ben de özele gidiyorum ama dediklerinin hiçbirini göstermedi bana doktorum elini ayağını gösterdi ultrasonda sonra ense burun falan baktı gayet güzel dedi o kadar. İkili taramadan önce benim gibi sadece bu kadar bakan var mı acaba başka detaylara hiç girmedi ?

Benim doktorum hiçbirşeye bakmadığı için kendi doktorumdan memnun olduğum halde hastaneyi değiştirme kararı aldım.. riskim olduğunu söylediğim halde rahim damarlarına bile bakmadı devlet hastanesinde bile ne güzel gösterip anlatıyorlar yazık yani çok kızdım gerçekten sonucu alıp başka doktora göstereceğim

Ya ne sorcam bu serklaj durumuna gerek olup olmadığı gebe değilken yapılan alttan muayenede ya da rahim filminde çıkar mı? Bana da doktorlar hiçbir şey demiyor da acaba mı dedim ben bi özele gidiyorum bi devlete

Benim Dr de kalp e mideye kollara bacaklara damarlara burun ve enseye baktı... Rahim azgı acık mı kapalı diye baktı Burun kemiği görüldü ense kalınlığı 2.2mm dedi.. Boyu 8.1cm ddi... Renkli 3boyutlu vs bana da göstermedi benim ki De özel...
3hafta sornası a randevu verdi bende 4hafta olsun ddm o sekilde randevu ayarladık...
Kızımda ki Dr hatırlıyorum onda çok Dr gittim o Dr pek sevmedim ama o parmaklarına kadr sayıp göstermişti ama o Dr pek ii değildi. Allah hidayet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…