Cok zor sabret mek benim 5 gun kaldı icim icimi yiyor canimYok ya 13. Haftadan sonra farklılaşmaya başlıyor şimdi organlar benzer olur falan dedi anlamadım valla tüm doktorlar ayrı telden çalıyorbitek kokuysa sıkıntı yok canım. benim de mide bulantım oluyordu farkettim ki aldığım gıda takviyesi yapıyor artık yatmadan alıyorum olmuyor şükür. İnşallah değişmez ya öyle düşünme net söylediğine göre belki de o konuda çok güveniyor kendine benim de 3 haftadan fazla var canım ne zormuş sabretmek hemen büyüsün hareketlerini hissedeyim istiyorum ikili test benim doktorum pek yapma taraftarı değil miydi bilmiyorum anlayamadım sürekli bana sen karar vereceksin ben yönlendirme yapma hakkım yok diyip durdu öneriyor musunuz dedim ona bile bişey diyemem falan dedi. Ben yine de yaptırdım ya sonuçlar cuma günü falan çıkacakmış. Sen yaptırdın mı çıktı mı sonuçlar ?
Canım bir seferlik dahiliyeye gideceksin sadeceCanım ilk başta ikinci değeri görmek istedi sonra o daha da düşük çıkınca dahiliyeye git dedi ama acelesi yok gelince gidersin demişti en son gidişimde malesef bulamadım doktoru öyle kaldı birdahaki randevum da 28 inde ama doktorumu da hastanemi de değiştirdim o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum şu an
MelodiminEsi canım hastane var ama kendi hastanem uzakta birde hem doktoru hem hastaneyi değiştirdim son seferde yeni doktorrandevu 28 inde o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum
Bende korktum şimdi benimde düşük çıkmıştı çarşamba günü sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum tabi kan testi yaparsaKızlar benim tiroidler de çok düşük çıkmıştı ama dahiliyeye gidemedim birdahaki randevum 28 mayısa acaba yakın bir hastanede başka bir doktora gitsem mi şimdi okuyunca strese girdim
Doğalsa çıkıntı yok diğerleri çok tehlikeliymis ter bezlerinden bebeğe gidiyormuşBen yves rocher ürünleri kullanıyorum. Kimyasal içerik yok gibi, amiminyum VS de yok ☺ alerji yapacağını sanmıyorum ☺
Bende her gün duş alamıyor um ayak da durunca belim çok ağrıyor. Sanki tarlada çalışmışım gibiCanım aynen terleme oluyor, ara ara deodorant kullanıyorum ya ben. Her gün duş almaya halim olmuyor. Ben kabızlıktan çok çektim. Ve bulantı yüzünden o kadar da su içemiyordum. Karbonhidrat beslenmeyi kesmeye çalıştım. Sabah aç karna kuru erik, miden alıyorsa 2-3 kaşık saf zeytinyağı aşırı iyi geliyor. Bir de kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra hep yürüdüm ben evde. Günde 2-3 bin adım atmaya çalışıyorum. Geçen günler bıraktım mesela yürümeyi, hemen taş gibi oldu bağırsaklarım yine. Doktor ilaç filan verdi ama hiiçç bir işe yaraamadı. En iyisi doğal yollar, çok geçmiş olsun♥
bana muayene oldugum doktor ikili test icin alt kata git dedi.. Anlamadim ikili testi devlette doktor kendisi yapmiyor sanirim.. O ultrasonla gebelere bakan da yokmus carsamba gunu gel dediler..Değişmez inşallahNormal baktı sonra üç boyutlu baktı kesin kızınız oluyor dedi inşallah değişmesin ben de yaptırdım canım ense fln normal çıktı, güzel dedi. Kan testi verdim de o haftaya çıkacak sanırım on gün sonra ararız dediler. Beklemedeyim güzel çıksın inşallah bebişlerimizin karneleri ☺ hepsi pekiyi olsun hamile taytı, elbisesi, tişörtü almaya başladım. Bu aralar sürekli alışveriş mpdumdayım çünkü kendi kıyafetlerim olmuyor pantolonlarda sıkıntı şimdiye kadar yarım kilo aldım bakalım nasıl olacak
Benim aynı doktor yaptı. 15-20 dk sürüyor ultrasonda inceleyip bana gösterdi kafatasını kemiklerini beynini kol bacaklarını midesini kalbini VS. Belki farklı daha iyi bir makinede ultrason yapacaklardır ikili için. Belki uzmanlık alanı farklı biri yapıyor olabilir devlette bilemiyorum ki. En azından şöyle düşün çarşambaya kadar cinsiyeti biraz daha belli olur belki doktor söylerbana muayene oldugum doktor ikili test icin alt kata git dedi.. Anlamadim ikili testi devlette doktor kendisi yapmiyor sanirim.. O ultrasonla gebelere bakan da yokmus carsamba gunu gel dediler..Kafam karisti iyice..
Acelesi yok dediğine göre çok sıkıntılı değildir heralde genede sen bilirsin önlem alim diyorsan kafama çok takarım diyorsan o zaman gitmelisin yada 28 ini bekle 2 si aynı zamanda ortadan kalkar malum bu ara hastanelere gitmekte sıkıntıCanım ilk başta ikinci değeri görmek istedi sonra o daha da düşük çıkınca dahiliyeye git dedi ama acelesi yok gelince gidersin demişti en son gidişimde malesef bulamadım doktoru öyle kaldı birdahaki randevum da 28 inde ama doktorumu da hastanemi de değiştirdim o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum şu an
MelodiminEsi canım hastane var ama kendi hastanem uzakta birde hem doktoru hem hastaneyi değiştirdim son seferde yeni doktorrandevu 28 inde o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum
Ah benim ilk sağlıklı doğumunda yataktan kalkmama müsade etmediler detaya girmeyeyim ilk olacak olanlar içinAy ben tarzan gibiydim kendimi duvardan duvara atıyordumbir de bizi yürüttüler hep açılma olsun diye, üzerimde ameliyat kıyafeti elimde seyyar serum koridorda diğer doğuracak hamilelerle ağlanarak yürüyorduk. Hahahaha vallahi düşününce dram ama hamdolsun, inş bu sefer ki kolay olur canım. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Peki Türkiye devleti hamile çalışanın işten çıkarılmasina müsade ediyor mu ki?Selam Kasım ayının güzel anneleri
Ben zofer e başladım işede gitmeye başladım haftasonu çıkışımı vermeye çalışan bir patronla karşılaştım inat ettim işi bırakmayacağım dedim yok şirkete maliyetim varmış acaba şirkete kazandırdığım maliyet nedir diye sordum ben işi bırakmıyorum doğumdan sonra da çalışacağım dedim çıakrtacaksınız çıkarın dedim
Hamilelik döneminde kadınların çalışmaması evde oturması zihniyetinden nefret ettim.
Hiç bilmiyorum ben de canım çok tecrübesizim hamilelikle ilgili her türlü konudaBenim de göbeğim pörtlediben trendyol morhipo lcw defacto. Özellikle defacto ve lcwnin hamile ürünlerini seviyorum. Üst kolay oluyor, büyüyünce giyerim en fazla diyorum zaten bol modası var ya sıkıntı olmuyor. Altta l alıyorum ama büyük oldu, büyüyünce artık giyerim diye iade etmedim senin bildiğin başka hamile reyonu olan marka var mı ki?
Çok az kalmış aslında ama o 5 gün bile zulüm oluyor canımCok zor sabret mek benim 5 gun kaldı icim icimi yiyor canim
Açıkçası kurumsal bir firmada değilsen çokta iş imkanın yoksa işveren bi yolunu bulup işten çıkarmaya çalışıyor çıkmazsa bile bezdiriyor tabiki de yasal haklarımız var ama kimse çok uğraşmıyor en ufak bi davada uzlaşmaya gidilip iş çözülüyor ama çokta hakkını kimse alamıyor Eylül ayında doğum iznim var bırak o zamana kadar çalışayım beni ne diye strese sokuyorsunuzPeki Türkiye devleti hamile çalışanın işten çıkarılmasina müsade ediyor mu ki?
bazen bazı şeyler beni çok şaşırtıyor Türkiye de çalışanın hiç bir değeri yok gibi : /
benim doğduğum ülke de çalışan hamile kadını kesinlikle işten çıkaramazlar.
doğum izni iki sene orada hamilelik artı doğum izni biter tekrar işe başlar çıkarırsa ancak öyle çıkarır.
Canım özele gidiyosun dimi sen ? Ben de özele gidiyorum ama dediklerinin hiçbirini göstermedi bana doktorumBenim aynı doktor yaptı. 15-20 dk sürüyor ultrasonda inceleyip bana gösterdi kafatasını kemiklerini beynini kol bacaklarını midesini kalbini VS. Belki farklı daha iyi bir makinede ultrason yapacaklardır ikili için. Belki uzmanlık alanı farklı biri yapıyor olabilir devlette bilemiyorum ki. En azından şöyle düşün çarşambaya kadar cinsiyeti biraz daha belli olur belki doktor söyler
Benim doktorum hiçbirşeye bakmadığı için kendi doktorumdan memnun olduğum halde hastaneyi değiştirme kararı aldım.. riskim olduğunu söylediğim halde rahim damarlarına bile bakmadı devlet hastanesinde bile ne güzel gösterip anlatıyorlar yazık yani çok kızdım gerçekten sonucu alıp başka doktora göstereceğimCanım özele gidiyosun dimi sen ? Ben de özele gidiyorum ama dediklerinin hiçbirini göstermedi bana doktorum ☹ elini ayağını gösterdi ultrasonda sonra ense burun falan baktı gayet güzel dedi o kadar. İkili taramadan önce benim gibi sadece bu kadar bakan var mı acaba başka detaylara hiç girmedi ?
Ya ne sorcam bu serklaj durumuna gerek olup olmadığı gebe değilken yapılan alttan muayenede ya da rahim filminde çıkar mı? Bana da doktorlar hiçbir şey demiyor da acaba mı dedimBenim doktorum hiçbirşeye bakmadığı için kendi doktorumdan memnun olduğum halde hastaneyi değiştirme kararı aldım.. riskim olduğunu söylediğim halde rahim damarlarına bile bakmadı devlet hastanesinde bile ne güzel gösterip anlatıyorlar yazık yani çok kızdım gerçekten sonucu alıp başka doktora göstereceğim
Benim Dr de kalp e mideye kollara bacaklara damarlara burun ve enseye baktı... Rahim azgı acık mı kapalı diye baktı Burun kemiği görüldü ense kalınlığı 2.2mm dedi.. Boyu 8.1cm ddi... Renkli 3boyutlu vs bana da göstermedi benim ki De özel...Canım özele gidiyosun dimi sen ? Ben de özele gidiyorum ama dediklerinin hiçbirini göstermedi bana doktorum ☹ elini ayağını gösterdi ultrasonda sonra ense burun falan baktı gayet güzel dedi o kadar. İkili taramadan önce benim gibi sadece bu kadar bakan var mı acaba başka detaylara hiç girmedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?