2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ya ne sorcam bu serklaj durumuna gerek olup olmadığı gebe değilken yapılan alttan muayenede ya da rahim filminde çıkar mı? Bana da doktorlar hiçbir şey demiyor da acaba mı dedim ben bi özele gidiyorum bi devlete
Hayır cıkmaz canım gebeyken belli oluyor ama su var doğustan gelen rahim agzı problemi vs varsa o zaman zaten gebelik boyunca hep bakılması gerekir...
Benim Dr bu cuma gittiğimde baktı rahim agzı kapalı ddi...
Ama alttan bakması daha saglıklı olurdu ama karından baktı bir diğer muayene de alttan bakacak ölçüm için rahim agzı uzunluğu için...
Gebelik ilerledikçe rahim agzı baız sebeplerden dolayı bazı kadınlarda kısalıyor bunun için ölçüm şart. Rahim agzı kısaltması ya da acılması serklaj ın yapılmasını sart kosuyır

Canım çok haklısın ben de yavaş yavaş değiştirsem mi diye düşünmeye başladım ya. Ben neye bakıp bakmadığını bile bilmiyorum çok tecrübesizim zaten. Bir de soracağım şeyleri bir sayfa dolusu yazıyorum doktora soruyorum eğer ki ben soru hazırlamasam ultrasondan sonra 2-3 dakika falan sürüyor doktorla görüşmem. Herkesin böyle sanıyordum ama burada okudukça doktoruma gıcık olmaya başladım

Ya aslında detay vermesi güzel ama örnek verdiğin gibi illa detay veriyor diye iyi doktor olmuyor. Bilemedim canım senin şimdiki doktor iyiymiş bence o boyutları falan da söylemedi bana doktorum iyi dedi sadece. 3 boyutlu bana da göstermedi belki de cihazlarıyla alakalıdır iyi düşünmek istiyorum şu an

Hiç bilmiyorum ben de canım çok tecrübesizim hamilelikle ilgili her türlü konuda dediğin gibi ben de büyük ihtimalle de facto ve lcw dan yaparım
Ben de öyle burda tecrübeli Arkadaşlar yazıyor ikili test o testi bu tahlili fln onlardan öğreniyorum ben de giyim desen en iyisi elbise sanırım

Belki sana söylememiştir. Benim özel hastane. Bu gidişimde aşağı yukarı 20-25 dk kaldık odada, 15 dk ultrasondu. Sonra kan tahlili. Belki sana söylememiş ama bakmıştır. Belki de sonraki kontrol detaylı bakacaktır. Strese girme sakın

3boyutluya bende takılmadım zaten 21. hafta da göreceğiz... Hatta ayrı bir usg Dr si bakacak CD ye atacak verecek video seklinde foto şeklinde...
Aynen öyle o dediğim detaycı Dr beni az kalsın ameliyat edip serklaj yapacaktı... Hemde hiç bri sey yokken ne ağlamıştım.. Çok şükür Baska Dr gittim de sorun halloldu iyi ki güvenip ameliyat olmadım o zaman.
İyi dediyse de sıkıntı yok bazıları Kendisi bakıyor hasta ne de olsa anlamaz diye kendisi iyice bakıp kafasına yatınca ii görünüyor her sey dşuor...
Ancak ve ancak özel muayenehaneler de Dr ler saatlerce bakıyor ona da gittim ben 2016da 350 TL idi ücret ve Dr o kadr güzel ilgilendi baktı ki.. Muayenehane oteldi resmen o kadr güzeldi
3boyutlu gösterdi 5boyutşu gösterdi... Fotolar çektirdi çıkarttı verdi fotolar giyinme soyunma odası ayrıydı alttan muayene için hemşiresi özel ilgilendi... Vs vs

Ben de öyle burda tecrübeli Arkadaşlar yazıyor ikili test o testi bu tahlili fln onlardan öğreniyorum ben de giyim desen en iyisi elbise sanırım
Bence de bol elbiselerm var.. Onları giyerm dye düşünüyorum bende zaten benim simdiden patlayacak gbi oluyorm havalarda ıısndı...

Bu arada simdiki doktorum kızımı dogum yaptıran ve benim son haftalarda bıldıhum Dr idi direk bu bebis de de onunla devam ettim basından beri...

Bence de bol elbiselerm var.. Onları giyerm dye düşünüyorum bende zaten benim simdiden patlayacak gbi oluyorm havalarda ıısndı...
Ben nefes alamadım gün sıcaktan. Şimdi böyle hissedersem temmuz ağustosta be yaparım bilmiyorum

Ben nefes alamadım gün sıcaktan. Şimdi böyle hissedersem temmuz ağustosta be yaparım bilmiyorum
Aynısını düşündüm.. Simdiden böyleyim ddm o aylarda Allahım sabır versin.. Ben sıcaga gelemiyorum zaten ölüm resmen.. Öff hiçte sevmem sıcak ya. Kışın mı hamile olsaydık ki ben kızımda da bu aylar gebeydim... Eylül de doğurdum onu pöf valla...

İnşallah dediğin gibi olur canım insan o kadar ücret verince ilgi görmek istiyor herhalde değişik bişey aynen kıyafet konusunda da elbise bizi kurtarır son iki üç ay olana kadar giyilir bence üşümeyiz bile

H&m var birde online da satıyor. Hamile ürünleri

Bugün bende fenayim dün gece denemek icin prilam almadım cok farketti şimdi cok kotuyum son 3 tane prilam kaldı almam lazım yeniden
Bende dün gece içmeyi unutup yattım bugun gün içinde zorlandm cok. Azcık bulantı azalınca bırakmamak lazımmış

Alışırız belki

İnanamıyorum ya ne biçim doktorlar var Allah tan kurtulmuşsun elinden canım ne demek ameliyat ya güveniyorum aslında ama insanoğlu işte para verince çok ilgilenilsin istiyor bir de insan bebeğiyle ilgili herşeyi bilmek istiyor özel muayeneye kafam yattı bak ama baya pahalıymış ya 2016 yılında bile şimdi nasıldır kimbilir ben yine de başka bir doktora daha gideyim deneyeyim bkaalım arasında karar veririm inş

Tabiki, özele gelme nedenimiz daha çok ilgi görmek kasımda da işe gitmezsem yazlık kıyafetler yeter bana

H&m var birde online da satıyor. Hamile ürünleri

Bende dün gece içmeyi unutup yattım bugun gün içinde zorlandm cok. Azcık bulantı azalınca bırakmamak lazımmış
Aaaa ben h&m İ unuttum ya! İyi ki söyledin canım. Onun da sitesine bakayım

Aynen canım denemekte yarar var... Ben kızımda 8dr gezdim en sonunda bu Dr de karar kıldım onda dogum yaptım ve bu bebis e de ona gidiyorum düşünmeden direk ona randevu aldım gittim inş sonuna kadr iyi gider

Kızlar çin ya da rus takvimine göre cinsiyeti tutan var mı? Ben hala öğrenemedim meraktan çatlıcam

E benim doktorum hiç iyi veya kötü demedi hafta olarak da ilerledik nasıl olacak şimdi

Kızlar çin ya da rus takvimine göre cinsiyeti tutan var mı? Ben hala öğrenemedim meraktan çatlıcam
Benim tuttu canım... Kızımda tüm takvimler kız gösteriyordu bunda da tüm takvimler erkek gösteriyor
Dr de erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…