BElki kendisi bakmıs detay vermemistr.E benim doktorum hiç iyi veya kötü demedi hafta olarak da ilerledik nasıl olacak şimdi
Ne diye sormam lazım canım? İnşallah bir şey çıkmaz bu saatten sonraBElki kendisi bakmıs detay vermemistr.
Diğer randevu da sorarsn canım benim ona göree bakar..
Ayy maşallah yaa ne güzel öğrenmişsinBenim tuttu canım... Kızımda tüm takvimler kız gösteriyordu bunda da tüm takvimler erkek gösteriyor
Dr de erkek dedi
Çıkacağını sanmıyorum inna olsa usg de görünür. Açıklık ona bakmıs tr ben bakmayacagını sanmıyorum...Ne diye sormam lazım canım? İnşallah bir şey çıkmaz bu saatten sonra
Hadi bakalımAyy maşallah yaa ne güzel öğrenmişsinben öbür hafta gideceğim bende de erkek förünüuor her ikisinde bakalım bende tutacak mı
Tamam canım çok sağ olÇıkacağını sanmıyorum inna olsa usg de görünür. Açıklık ona bakmıs tr ben bakmayacagını sanmıyorum...
Sen hocam rahim agzı kaplaı değil mi uzunluğu iyi mi diye sorabilirsin.
Benim diger çocuklar tutmadı insallah bu da tutmazHadi bakalımBende bekeldim kız 4 hafta sonra öğrendim sabret
Beni de etiketle bakalım senin ki de erkek olacak mı
Ben kızım da Çin filan tutmadı sanıyordum burada arkadaslar la baktık cin Rus hepsinde kız diyormus meger onunla tastikleynce bu gebeliğw de baktım bunda da hep erkek ddi
Tutan çok varmıs bu grupta da var
Sende de erkek o zaman ya da Allah gönlüne göre versin inşallah
O kadar söyledi ise asla atlamaz sanmıyorum sen merak etme içini ferah tutTamam canım çok sağ ol
Yani bence de bakmıştır çünkü bana midesini ellerini ayaklarını kalbini sırtının açık olmadığını boyunu vs epey gösterdi ilgilendi. Kalp rahatsızlığım var diye de çok ilgilendi. Yani öyle bir detayı atlamamistir inşallah.
Ay hadi inşallah kuzumO kadar söyledi ise asla atlamaz sanmıyorum sen merak etme içini ferah tut
Ayyy o zaman bu da tutmaz kız inşaallahBenim diger çocuklar tutmadı insallah bu da tutmazçünkü erkek görünüyor
Evet aynen canımAyyy o zaman bu da tutmaz kız inşaallahdiğeleri erkek mi? Bu bebis kız olsun isyrosun o zaman
ilk hamilelik olunca sanırım heyecan tavanHadi bakalımBende bekeldim kız 4 hafta sonra öğrendim sabret
Ben kızım da Çin filan tutmadı sanıyordum burada arkadaslar la baktık cin Rus hepsinde kız diyormus meger onunla tastikleynce bu gebeliğw de baktım bunda da hep erkek ddi
İlk hamilelik olunca heyecan da tavan oluyor sanırımHadi bakalımBende bekeldim kız 4 hafta sonra öğrendim sabret
Kızlar d vitamini olarak hangi marka kullanıyorsunuz
Canim burdada kurumsal firmalar oyle bende kendimi bildim bileli kurumsal firmada çalistim çalismaktayim diger firmalarla hic ugrasamam en guzeli kurumsal firmaPeki Türkiye devleti hamile çalışanın işten çıkarılmasina müsade ediyor mu ki?
bazen bazı şeyler beni çok şaşırtıyor Türkiye de çalışanın hiç bir değeri yok gibi : /
benim doğduğum ülke de çalışan hamile kadını kesinlikle işten çıkaramazlar.
doğum izni iki sene orada hamilelik artı doğum izni biter tekrar işe başlar çıkarırsa ancak öyle çıkarır.
Kız sen hatırlatmıştın ya bana günlerimiz aynı diye ne çabuk unuttunİnşallah canım günlerimiz aynıymış senle ne zaman gideceksin kontrole :)
Bu arada ben salı gidiym diyodum randevusuz erken gidip sıra alcaktım ama salı resmi tatil galiba boşa gitmiym çarşamba gidiym 2 li taramaya inşallah
Benim çok düşük çıktı hemen yerine koymalıyız dedi doktor, oyüzden ampul kullanıyorum d-vit.
Sen ne kullanıyosun ?
Evetttt
Ben riske atmak istemiyorum o yüzden sonradan süpri olmasınEvettttbir gün arayla ☺ İyi sabrediyorsun yaa doktora gitmek için ☺ bana da bir ay sonra gel kontrole dedi ben bir kaç gün önce gitsem diye plan yapıyorum cinsiyetimize kız dedi doktorumuz ☺kesin konultı
Ben değişir dönüşür diye düşünmüyorum. Düşünmek istemiyorumhayırlısı tabii ☺☺
Bildigim kadariyla hamile birini isten cikaramazlar cnm. Cikartirlarsa ve sonra ugrasirsan baslarina is alirlar. Oyuzden sen cik diye sana baski yapmislar. Allah yardimcin olsun niyeti kotu insanlarn yaninda calismak cok zor insallah cok iyi insanlarin yaninda cok iyi pozisyonlara gelirsn mutlu dertsiz tasasiz calisirsin hepAçıkçası kurumsal bir firmada değilsen çokta iş imkanın yoksa işveren bi yolunu bulup işten çıkarmaya çalışıyor çıkmazsa bile bezdiriyor tabiki de yasal haklarımız var ama kimse çok uğraşmıyor en ufak bi davada uzlaşmaya gidilip iş çözülüyor ama çokta hakkını kimse alamıyor Eylül ayında doğum iznim var bırak o zamana kadar çalışayım beni ne diye strese sokuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?