2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
E benim doktorum hiç iyi veya kötü demedi hafta olarak da ilerledik nasıl olacak şimdi
BElki kendisi bakmıs detay vermemistr.
Diğer randevu da sorarsn canım benim ona göree bakar..

Benim tuttu canım... Kızımda tüm takvimler kız gösteriyordu bunda da tüm takvimler erkek gösteriyor
Dr de erkek dedi
Ayy maşallah yaa ne güzel öğrenmişsin ben öbür hafta gideceğim bende de erkek förünüuor her ikisinde bakalım bende tutacak mı

Ne diye sormam lazım canım? İnşallah bir şey çıkmaz bu saatten sonra
Çıkacağını sanmıyorum inna olsa usg de görünür. Açıklık ona bakmıs tr ben bakmayacagını sanmıyorum...
Sen hocam rahim agzı kaplaı değil mi uzunluğu iyi mi diye sorabilirsin.

Ayy maşallah yaa ne güzel öğrenmişsin ben öbür hafta gideceğim bende de erkek förünüuor her ikisinde bakalım bende tutacak mı
Hadi bakalım Bende bekeldim kız 4 hafta sonra öğrendim sabret
Beni de etiketle bakalım senin ki de erkek olacak mı
Ben kızım da Çin filan tutmadı sanıyordum burada arkadaslar la baktık cin Rus hepsinde kız diyormus meger onunla tastikleynce bu gebeliğw de baktım bunda da hep erkek ddi
Tutan çok varmıs bu grupta da var
Sende de erkek o zaman ya da Allah gönlüne göre versin inşallah

Çıkacağını sanmıyorum inna olsa usg de görünür. Açıklık ona bakmıs tr ben bakmayacagını sanmıyorum...
Sen hocam rahim agzı kaplaı değil mi uzunluğu iyi mi diye sorabilirsin.
Tamam canım çok sağ ol
Yani bence de bakmıştır çünkü bana midesini ellerini ayaklarını kalbini sırtının açık olmadığını boyunu vs epey gösterdi ilgilendi. Kalp rahatsızlığım var diye de çok ilgilendi. Yani öyle bir detayı atlamamistir inşallah.

Benim diger çocuklar tutmadı insallah bu da tutmaz çünkü erkek görünüyor

O kadar söyledi ise asla atlamaz sanmıyorum sen merak etme içini ferah tut

Kızlar d vitamini olarak hangi marka kullanıyorsunuz

ilk hamilelik olunca sanırım heyecan tavan
İlk hamilelik olunca heyecan da tavan oluyor sanırım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez yeterki ne olduğunu öğreneyim istiyorumöğrenir öğrenmez yazacağım inşallah

Canim burdada kurumsal firmalar oyle bende kendimi bildim bileli kurumsal firmada çalistim çalismaktayim diger firmalarla hic ugrasamam en guzeli kurumsal firma

Kız sen hatırlatmıştın ya bana günlerimiz aynı diye ne çabuk unuttun bide Y yaska32 var bizimle aynı bi gün arayla bilemiyorum etiket yapabildim mi ama :) Bana bir ay sonra dedi Haziran 10 ama ben 15 inde gideyim diyorum iyice garanti olsun cinsiyeti bilelim
Evet ya sokağa çıkma yasağı var.

Evetttt bir gün arayla İyi sabrediyorsun yaa doktora gitmek için bana da bir ay sonra gel kontrole dedi ben bir kaç gün önce gitsem diye plan yapıyorum cinsiyetimize kız dedi doktorumuz kesin konultı
Ben değişir dönüşür diye düşünmüyorum. Düşünmek istemiyorum hayırlısı tabii

Ben riske atmak istemiyorum o yüzden sonradan süpri olmasın Kesin bişey söylesin doktor diye . 12. Haftaya yakın gitmiştim ‘ Bana kesin değil ama kız Görünüyor dedi ama hayırlısı

Bildigim kadariyla hamile birini isten cikaramazlar cnm. Cikartirlarsa ve sonra ugrasirsan baslarina is alirlar. Oyuzden sen cik diye sana baski yapmislar. Allah yardimcin olsun niyeti kotu insanlarn yaninda calismak cok zor insallah cok iyi insanlarin yaninda cok iyi pozisyonlara gelirsn mutlu dertsiz tasasiz calisirsin hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…