2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bizi bu zamana kadar hep iki haftada bir doktor çağırdı. sanırım özel muayenehane olduğu için rahatız. hastane olsa doktor da çok çağırmazdı. şimdi bayram sonrası bşr kontrol daha var sonra belki arayı uzatır

Leveme hamile kişiler ne işten çıkartılır ne de tayin vs edilebilir. ben bankada çalışıyorum. hamilelik döneminde dokunmuyorlar hiç ama sonrası için birşey diyemiyorumo yüzden hiç taviz verme bırak çıkarsın tazminatını verir bir de mahkeme açarsın hamileyken çıkarıldığın için oldu bitti

Allah razı olsun canım benim zaten pandemi döneminde çıkartamaz ücretsiz izne çık zaten devlet para veriyor evinde otur diyor sonra da çıkışını veririz diyor hadi benden korkmuyorsunda karnımdaki günahsızdan da mi korkmuyorsun zor bi süreç bekliyor zaten sen çıkarsan sana tazminat filan da ödemicem dedi bende bana vereceğin tazminatla Zengin olacaksan ol dedim istemiyorum dedim

ne diyim ki ya cok dogru demissin kucuk dusunen adamlar sana verecegi kac para tazminat olabilir ki utanmistir insallah bu dediginden.

Burası küçük bir yer olduğu için mahkeme olayı çok olmaz aileler araya girer ayıp yapma etme sana para veririz der sustururlar ama ben para ve tazminatında değilim ki ben şirkete geldiğimde kurucusu ben oldum heryerinde o kadar çok emeğim var ki bırakmak İstemiyorum ama bırakmayacağımda

Yazık ya konuşma şekline bak

Ben riske atmak istemiyorum o yüzden sonradan süpri olmasın Kesin bişey söylesin doktor diye . 12. Haftaya yakın gitmiştim ‘ Bana kesin değil ama kız Görünüyor dedi ama hayırlısı
Keşke bende de o sabır olsa hadi hayırlısı olsun canım

Kızlar benim tiroidler de çok düşük çıkmıştı ama dahiliyeye gidemedim birdahaki randevum 28 mayısa acaba yakın bir hastanede başka bir doktora gitsem mi şimdi okuyunca strese girdim
Aile hekimi yada kendi doktorunda tsh için tekrar kan ver bence en az aylık bakılması gerekiyor. Değerlerinle ilgili bi değişiklik görürse doktorun muhakkak dahiliye uzmanına git. Tiroid asla ihmal edilmeyecek bi durum canım. Gebelikte 1,5-2 arasında istiyor doktorlar

tövbe estağfurullah ne insnalar var ya hu

Pardon canım unutmuşum valla :) hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

hayırlı sabahlar

Ramazanı şerifin son haftası mübarek olsun inşallah
geldi gidiyor on bir ayın sultanı
bu sene hayal ettiğim gibi verimli geçiremedim
Rabbim inşallah yine de edebildiğim kadarını kabul eder
Her sene olduğu gibi hüzünlü bir ayrılık
özelikle bayram namazı olmayışı çok zoruma gidiyor
çocukluğumdan beri evin erkeği namazdan gelir öyle bayram başlardı

Çarşamba da ben kan tahlili sonuçlarını götüreceğim
merak ediyorum nasıllar ve ne vitamini vs yazacak doktor
B12 sağlık ocağı bakmadı bir daha iki üç ay önce bakilmsiti
Yüksekti baya maşallah onuda nasıl başardım bilmiyorum
gebelik öncesi çok sağlıklı beslendiğimi söyleyemem

magnezyum a başlayan var mı bu arada?

herkese kolay gelsin inşallah

Benim çok düşük çıktı hemen yerine koymalıyız dedi doktor, oyüzden ampul kullanıyorum d-vit.
Sen ne kullanıyosun ?
Bana da devit 3 damla verdi ama ben de solgar da var karar veremedim

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum birden çok doktora giden arkadaşlara. Diğer doktora gidince eski doktorunuz başka yere de gittiğiniz görüyor mu? Bir de tahlil falan yaptırdınız diyelim diğer doktora gidince bir daha mı tahlil yaptırmanızı istiyor yoksa eski sonuçları mı gösteriyorsunuz? Başka bir doktor daha denemeyi düşünüyorum da.

kizlar ikili tarama testim yorumlarmisiniz

Bana da sadece pipiyi gösterdi canım, geri kalanına kendi baktı sanırım. Ense kalınlığını söyledi bir de. Burun kemiği var mı diye ben kendim sordum, elini ayağını hiç bir şeyi göstermedi ayrı.

Ya ne sorcam bu serklaj durumuna gerek olup olmadığı gebe değilken yapılan alttan muayenede ya da rahim filminde çıkar mı? Bana da doktorlar hiçbir şey demiyor da acaba mı dedim ben bi özele gidiyorum bi devlete
Rahim filminde mesela yarım rahimliysen gerek görebilir. Ben 2 kez ameliyat oldum geven gün yazmıştım suanki doktorum gerek görmüyor erken doğumum ölü doğum yok diye. Bende rahimde yapışıklık ve darlık vardı ameliyatimi yapan doktor önlem amaclı serklaj atılması gerekiyor demişti.Ama 12.haftadan beri 4 kez bakıldı rahim boyun gayet güzel diyor.Ama maalesef dönüşü yok ansizin kese düşebiliyor Allah korusun ben günlerdir ağlıyorum bugün beni ameliyat eden doktorumu arayacağım bu konuyla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…