2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Şu pipiyi bende görebilsem keşke herkes arıyor cinsiyeti öğrenmedin mi hala diye bunalıma gireceğim yakında ..

Bir prensesim var çok şükür aslında oğlumu kaybetmemiş olsaydık şimdi kızım olsun diye dua ediyor olurdum.. ama insan kaybını daha çok arıyor sanırım bu yüzden herkes erkek bekliyor.. allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize

Ben söylüyorum başka doktora gittim va diye zaten 12 haftada olan biri daha önce doktora gitmiş oluyor eski sonuçları gösteriyorum.. yeni doktor farklı testler de isteyebiliyor eski tahlilin tarihine gör e

kaç çıktı canım değerin
Benim 10 çıkmıştı
Günlük 9 damla devit damla kullanıyorum
Bnmde herseyim çok düşmüş olmalı hic bir vitaminimi kullanamadım demiri de çünkü bulantimi arttırdı
Ama şimdide saçlarım avuç avuç dökülüyor ve halsizligim var yüzüm soluk
Vitamin ilaçları çok bulantı yapıyor acaba iğne olarak verir mi dr

Bu arada dr a gitmeme son 4 gün

Âh çok iyi anlıyorum eşim bu yüzden cinsiyet kesinleşince söyleyelim diyor annelerimiz muhtemelen çok sevinecek bir de kızımız olacağını duyarsalar hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar elbet en önemlisi o ama dediğin gibi bizde ilk kızımızı kaybedince iki de oğlumuz olunca farklı hiss ediyoruz

Çok az kalmış heyecan dorukta

Kızımda 20 haftadan sonra söylemiştim çok rahattı.. Bir daha hamile kalırsam gerçekten doğuma yakın söyleyeceğim bende böyle çok stres teyzelerim yengelerim herkes cinsiyet bekliyor..

Rahim filminde her şey çok güzel demişti doktorum.
Ya nasıl ikilemde bıraktılar seni ama alanında uzmana gitmişsin ve hep ölçmüş lütfen güzel düşün Allah'ın izniyle bir şey olmayacak

Kızımda 20 haftadan sonra söylemiştim çok rahattı.. Bir daha hamile kalırsam gerçekten doğuma yakın söyleyeceğim bende böyle çok stres teyzelerim yengelerim herkes cinsiyet bekliyor..
evet arkadaşım sen ve eşin kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz öyle hareket edersiniz bir dahakine

kızlar ben hiç hissedemiyorum acaba bir sorun mu var diye korkmaya başlamıştım
sonra garip bir şeyler hiss etmeye başladım ve az önce kesin emin oldum ki bende meğer hiss ediyormuşum miniğimizi kelebek pıtpıtları gibi yada baloncuk patlar gibi değişik bir duygu insan çabuk unutuyor gerçekten

Şu kelebek kıpırtısini ben de bekliyorum ama sanki ordan biri dürtüyor gibi hissediyorum ben sadece bebeğin olduğu yerde minik ağrı gibi arada. Hiç de kelebek kıpırtısi değil bu ya

Kaçıncı ayda başlıyor cnm hissetmeler

kaç çıktı canım değerin
Benim 10 çıkmıştı
Günlük 9 damla devit damla kullanıyorum
Canım benimde 9 civarıydı uzun süre ilaç kullandım 58 di en son daha bakmadılar.Balkonun varsa bilekleri açık ellerin dua ediyormuş gibi açarak güneşi bol bol al ilaçlar bi yere kadar yükseltiyor

Rahim filminde her şey çok güzel demişti doktorum.
Ya nasıl ikilemde bıraktılar seni ama alanında uzmana gitmişsin ve hep ölçmüş lütfen güzel düşün Allah'ın izniyle bir şey olmayacak
Inşallah canım kabusum oldu. Rahim filmin temizse hiç korkma ben 2 kez çektirdim 2 sinde de problem çıkınca ameliyat oldum

Şu kelebek kıpırtısini ben de bekliyorum ama sanki ordan biri dürtüyor gibi hissediyorum ben sadece bebeğin olduğu yerde minik ağrı gibi arada. Hiç de kelebek kıpırtısi değil bu ya
Kaçıncı ayda başlıyor cnm hissetmeler
kızlar ben 16 haftadayım daha yeni yeni hissediyorum
ilk ve ikinci bebeğimde 20 haftadan önce hiç hissetmedim
özelikle ilk gebeliklerde geç hissedilmesi çok normal
benim gibi üçüncü olanlarin bazıları 13-14 haftada hissediyorum demiştiler

Sanki orda bisey geziyormuş gibi bende bir kere hissettim şimdi bekliyorum yok tepki vermiyor ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…