Oceanvitamind3 1000 kullanıyorum canimKızlar d vitamini olarak hangi marka kullanıyorsunuz
Çok geçmiş olsun canım inan dualarımdasinInşallah canım kabusum oldu. Rahim filmin temizse hiç korkma ben 2 kez çektirdim 2 sinde de problem çıkınca ameliyat oldum
Benim ilk ama neden sadece bebeğin olduğu yerde oluyor acabakızlar ben 16 haftadayım daha yeni yeni hissediyorum
ilk ve ikinci bebeğimde 20 haftadan önce hiç hissetmedim
özelikle ilk gebeliklerde geç hissedilmesi çok normal
benim gibi üçüncü olanlarin bazıları 13-14 haftada hissediyorum demiştiler
Amin canım amin, rabbim öncelikle evlatlarımızı sağlıkla sonra da gönlümüze göre versin inşallahŞu pipiyi bende görebilsem keşkeherkes arıyor cinsiyeti öğrenmedin mi hala diye bunalıma gireceğim yakında ..
Bir prensesim var çok şükür aslında oğlumu kaybetmemiş olsaydık şimdi kızım olsun diye dua ediyor olurdum.. ama insan kaybını daha çok arıyor sanırım bu yüzden herkes erkek bekliyor.. allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize❤
Canım nasılsın 15. Haftandasın cinsiyetini öğrenmedin dimi ne zaman randevun :)Çok geçmiş olsun canım inan dualarımdasinHani artık hepimiz epey ilerledik inşallah sağlıcakla kavuşalım yavrularımiza üzücü hiçbir şey olmasın
Merhaba canımCanım nasılsın 15. Haftandasın cinsiyetini öğrenmedin dimi ne zaman randevun :)
Ayy ben atlamışım seni pardon canım ya çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba canımçok şükür şimdilik her şey güzel gidiyor. Ben taaa 11+5 te Kız olduğunu öğrendim
Doktor söylerse öğrenirsin tabiAyy ben atlamışım seni pardon canım ya çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Bende çarşamba gidicem 2li taramaya inşallah cinsiyeti de belli olur ya 12+5 olcam o gün
ben daha 12ye gircmkızlar ben 16 haftadayım daha yeni yeni hissediyorum
ilk ve ikinci bebeğimde 20 haftadan önce hiç hissetmedim
özelikle ilk gebeliklerde geç hissedilmesi çok normal
benim gibi üçüncü olanlarin bazıları 13-14 haftada hissediyorum demiştiler
bende çarşamba gidecem 12oluyorumAyy ben atlamışım seni pardon canım ya çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Bende çarşamba gidicem 2li taramaya inşallah cinsiyeti de belli olur ya 12+5 olcam o gün
28 mayısta canım bakalım 15 hafta civarı olacak sanırım kesin olur gösterirseAmin canım amin, rabbim öncelikle evlatlarımızı sağlıkla sonra da gönlümüze göre versin inşallahNe zamandı senin bir sonraki kontrolün, o kontrolde öğreneceksin artık inşallah ❤
Canim binkac gundur giremiyordum seni gordum bak egerki ameliyat eden doktorun serklaj dediyse kesinlikle yaptir canim cunku ben daha onceki tup bebek topiginde bi arkadasim hersey normaldi rahim falan hicbir sikinti yoktu ve konttolden iki hafta sonra bebegi 21 haftalikken rahim gevsemiş ve bebegi salivermis erken dogum oldu onada doktor bi dahakinde serklaj yapalim demis o arkadasimiz hic bir dorun yoktu ama 1 saatte bile rahim gevseyebiliyormus cok uzulmustuk amacim kesinlikle seni kotkutmak degil inan ben bile her gittiğimde soruyorum hatta adanaya gidebilirsem ordada gorusecem gidrmezsem burda en iyi doktora bu serklaji yaptirabilirim o gunden bu yana korkum var hersey normal olmasına ragmen bu kontrolde bi doktorumlada gorusecem rabbim bebeklerimizi korusunRahim filminde mesela yarım rahimliysen gerek görebilir. Ben 2 kez ameliyat oldum geven gün yazmıştım suanki doktorum gerek görmüyor erken doğumum ölü doğum yok diye. Bende rahimde yapışıklık ve darlık vardı ameliyatimi yapan doktor önlem amaclı serklaj atılması gerekiyor demişti.Ama 12.haftadan beri 4 kez bakıldı rahim boyun gayet güzel diyor.Ama maalesef dönüşü yok ansizin kese düşebiliyor Allah korusun ben günlerdir ağlıyorum bugün beni ameliyat eden doktorumu arayacağım bu konuyla ilgili.
Inşallah canım.Soyle hepimiz bi 25 haftayı gorseydik sonra bir an önce kasım ayı gelsin istiyorumÇok geçmiş olsun canım inan dualarımdasinHani artık hepimiz epey ilerledik inşallah sağlıcakla kavuşalım yavrularımiza üzücü hiçbir şey olmasın
DemiInşallah canım.Soyle hepimiz bi 25 haftayı gorseydik sonra bir an önce kasım ayı gelsin istiyorum
Amin canım şimdi ameliyat eden doktoruma yazdım bakalım ne diyecek. Serklajin da zamanı var 12 ile 14 arası genelde atılıyor bebek büyüyünce ayağı indiği için zor atılıyormuş. Eğer gel derse tüp bebek merkezime gidip artıracağım onun da çok riskleri var korkutuyor beni.Ciddi enfeksiyon kese suyu patlaması doğuma kadar yatalak olmak falan belki de gerek yoksa boşu boşuna bunları yaşayacağımCanim binkac gundur giremiyordum seni gordum bak egerki ameliyat eden doktorun serklaj dediyse kesinlikle yaptir canim cunku ben daha onceki tup bebek topiginde bi arkadasim hersey normaldi rahim falan hicbir sikinti yoktu ve konttolden iki hafta sonra bebegi 21 haftalikken rahim gevsemiş ve bebegi salivermis erken dogum oldu onada doktor bi dahakinde serklaj yapalim demis o arkadasimiz hic bir dorun yoktu ama 1 saatte bile rahim gevseyebiliyormus cok uzulmustuk amacim kesinlikle seni kotkutmak degil inan ben bile her gittiğimde soruyorum hatta adanaya gidebilirsem ordada gorusecem gidrmezsem burda en iyi doktora bu serklaji yaptirabilirim o gunden bu yana korkum var hersey normal olmasına ragmen bu kontrolde bi doktorumlada gorusecem rabbim bebeklerimizi korusun
Ben simdi hem tup bebek doktorumla hemde miyom ameliyati yapan doktorumla gorustum gerek olmadigini rahmin herseyin iyi oldugunu soyledi zaten bende yaptiramazmisim aynisini dediler belitli bir araligi var ben 16.haftaya girdim sende o zaman görüş madem riskleri var hic olma o zaman canim rabbime sıginacagiz yiyecek ekmekleri varsa kim ne yaparsa yapsin allah ol dedikten sonra hersey boş sende guzel dusun guzel seyler olsun doktorda icimi rahatlatti bende korkuyordumAmin canım şimdi ameliyat eden doktoruma yazdım bakalım ne diyecek. Serklajin da zamanı var 12 ile 14 arası genelde atılıyor bebek büyüyünce ayağı indiği için zor atılıyormuş. Eğer gel derse tüp bebek merkezime gidip artıracağım onun da çok riskleri var korkutuyor beni.Ciddi enfeksiyon kese suyu patlaması doğuma kadar yatalak olmak falan belki de gerek yoksa boşu boşuna bunları yaşayacağım
Sen nerde tedavi olmuştun canım. Benim doktordan yana yüzüm gelmediği için bir tek tedavi olduğum merkeze güveniyorum resmen paranoyak oldum keske onlarla deva etme şansım olsaydı diyorum hep.Ne aklımda soru işareti kalırdı ne de tedirginlik. Ben şimdi en iyi profa da gitsem güvenim yok kimseye çok canımı yaktılarBen simdi hem tup bebek doktorumla hemde miyom ameliyati yapan doktorumla gorustum gerek olmadigini rahmin herseyin iyi oldugunu soyledi zaten bende yaptiramazmisim aynisini dediler belitli bir araligi var ben 16.haftaya girdim sende o zaman görüş madem riskleri var hic olma o zaman canim rabbime sıginacagiz yiyecek ekmekleri varsa kim ne yaparsa yapsin allah ol dedikten sonra hersey boş sende guzel dusun guzel seyler olsun doktorda icimi rahatlatti bende korkuyordum
Güzel haberlerle gelelim inşallah canımbende çarşamba gidecem 12oluyorum
ben de zaman su gibi aksın istiyorum :)Inşallah canım.Soyle hepimiz bi 25 haftayı gorseydik sonra bir an önce kasım ayı gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?