2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Inşallah canım kabusum oldu. Rahim filmin temizse hiç korkma ben 2 kez çektirdim 2 sinde de problem çıkınca ameliyat oldum
Çok geçmiş olsun canım inan dualarımdasin Hani artık hepimiz epey ilerledik inşallah sağlıcakla kavuşalım yavrularımiza üzücü hiçbir şey olmasın

Benim ilk ama neden sadece bebeğin olduğu yerde oluyor acaba ordan dürtüyor deli mıdır nedir

Amin canım amin, rabbim öncelikle evlatlarımızı sağlıkla sonra da gönlümüze göre versin inşallah Ne zamandı senin bir sonraki kontrolün, o kontrolde öğreneceksin artık inşallah

Merhaba canım çok şükür şimdilik her şey güzel gidiyor. Ben taaa 11+5 te Kız olduğunu öğrendim
Ayy ben atlamışım seni pardon canım ya çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah

Bende çarşamba gidicem 2li taramaya inşallah cinsiyeti de belli olur ya 12+5 olcam o gün

Ayy ben atlamışım seni pardon canım ya çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah

Bende çarşamba gidicem 2li taramaya inşallah cinsiyeti de belli olur ya 12+5 olcam o gün
Doktor söylerse öğrenirsin tabi hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah canım

ben daha 12ye gircm

Amin canım amin, rabbim öncelikle evlatlarımızı sağlıkla sonra da gönlümüze göre versin inşallah Ne zamandı senin bir sonraki kontrolün, o kontrolde öğreneceksin artık inşallah ❤
28 mayısta canım bakalım 15 hafta civarı olacak sanırım kesin olur gösterirse

Canim binkac gundur giremiyordum seni gordum bak egerki ameliyat eden doktorun serklaj dediyse kesinlikle yaptir canim cunku ben daha onceki tup bebek topiginde bi arkadasim hersey normaldi rahim falan hicbir sikinti yoktu ve konttolden iki hafta sonra bebegi 21 haftalikken rahim gevsemiş ve bebegi salivermis erken dogum oldu onada doktor bi dahakinde serklaj yapalim demis o arkadasimiz hic bir dorun yoktu ama 1 saatte bile rahim gevseyebiliyormus cok uzulmustuk amacim kesinlikle seni kotkutmak degil inan ben bile her gittiğimde soruyorum hatta adanaya gidebilirsem ordada gorusecem gidrmezsem burda en iyi doktora bu serklaji yaptirabilirim o gunden bu yana korkum var hersey normal olmasına ragmen bu kontrolde bi doktorumlada gorusecem rabbim bebeklerimizi korusun

Amin canım şimdi ameliyat eden doktoruma yazdım bakalım ne diyecek. Serklajin da zamanı var 12 ile 14 arası genelde atılıyor bebek büyüyünce ayağı indiği için zor atılıyormuş. Eğer gel derse tüp bebek merkezime gidip artıracağım onun da çok riskleri var korkutuyor beni.Ciddi enfeksiyon kese suyu patlaması doğuma kadar yatalak olmak falan belki de gerek yoksa boşu boşuna bunları yaşayacağım

Ben simdi hem tup bebek doktorumla hemde miyom ameliyati yapan doktorumla gorustum gerek olmadigini rahmin herseyin iyi oldugunu soyledi zaten bende yaptiramazmisim aynisini dediler belitli bir araligi var ben 16.haftaya girdim sende o zaman görüş madem riskleri var hic olma o zaman canim rabbime sıginacagiz yiyecek ekmekleri varsa kim ne yaparsa yapsin allah ol dedikten sonra hersey boş sende guzel dusun guzel seyler olsun doktorda icimi rahatlatti bende korkuyordum

Sen nerde tedavi olmuştun canım. Benim doktordan yana yüzüm gelmediği için bir tek tedavi olduğum merkeze güveniyorum resmen paranoyak oldum keske onlarla deva etme şansım olsaydı diyorum hep.Ne aklımda soru işareti kalırdı ne de tedirginlik. Ben şimdi en iyi profa da gitsem güvenim yok kimseye çok canımı yaktılar

Kızlar ben az önce kontrolden geldim,13+2 günlük,bir sıkıntı yok şükür..Cinsiyet için birşey söylemedi doktor,bu haftalarda genelde tüm bebekler kıza benzer , 16 dan sonra değişir dedi..Bakalım kısmet artık..Sağlıkları yerinde olsun,Allah hepimizin gönlündekini hayırlıysa nasip etsin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…