2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar benim 1 aydır tansiyonum haftada 2-3 kez kesin yükseliyo normalde tansiyonum düşüktür 9-5 yada 9-6 dır hep ama bu ara 14-8, 13-7 oluyo hep başım çok ağrıyo gözlerim kararıyo ayakda duramıyorum tuzlu da yemiyorum pek dikkat ediyorum hep ama ne yapsam geçmiyo limon sarımsak fayda etmiyo çarşamba doktora söyliycem inşallah benim gibi olan var mı ne yapabilirim acaba.. tansiyon yüksekliği erken doğuma neden oluyomuş korkuyorum artık

Ya hamileliğin zorlukları istesekte bazen bazı şeyleri yiyemiyoruz
iki oglanda yumurtadan kokusundan bile tiksinmiştim
canin ne çekiyorsa vücudun ona ihtiyacı varmış diyor kimileri bilmiyorum ben bu ara meyve çok istiyorum

Kizlar normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi .şimdiden beni doğum korkusu sardı . Normal istiyordum sezeryanda dikiş olduğu için dün forumda okudum y doktor kesik atıyormuş yada kendi yirtiliyormus doğru mu . Benim yaram dikisim kolay kolay iyileşmez .küçüklüğümden beri

Düzenli olarak sabah öğle akşam ölç canım doktoruna göster hamilelik tansiyonu kötü bişey malesef ilerde preeklampsi ye çevirme ihtimali var ki benim başıma gelen oydu malesef allah korusun görüş kesinlikle

Doğum nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için çok rahatım sancı nasıl bisey acısı nasıl oluyir Ben merak ediyorum ama sanırım normal olmaz benim doğuştan rahmim dar birde serklaj olursa direk sezeryana alırlar.Ama çok isterdim normal doğum yapıp sonrasında o rahatlığını yaşamak. Sezeryan gördüğüm kadarıyla acılı bir ameliyat .göbeği 7 kat kesiyorlarmış benim de elimi kağıt kessin kanar günlerce düzelmez sezeryan olursam kendimi düşünmek dahi istemiyorum. Inşallah hepimizin güzel doğum hikayesi olur

Ben gördüm kuzum ikisininde ve hiç doğurmak istemiyorum kanguru gibi kese içinde büyüse ya sezeryan gerçekten berbat ablam mahvoldu ilki sezeryan olunca sonrakilerde sezeryan oluyor . İyileşme süreci korkutuyor benide

Kiz olcak diyordum kuzum acı ekşi yiyorum sürekli bayılıyorum resmen acıya. Ama bu cin ve Rus takvimi doğru ise erkek
Ben ağzıma ekşi değdirmem şimdi ekşi şeyler yiyiyorum çikolatasız yapamazdım hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmüyorum Migdem bulanıyor. Acı sos vs bende yiyorum. Bence ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkiyi teorisi pek doğru değil ya bende tutmadı belki de

Yapıym canım teşekkür ederim inşallah uzun sürmez de geçer

Ben gördüm kuzum ikisininde ve hiç doğurmak istemiyorum kanguru gibi kese içinde büyüse ya sezeryan gerçekten berbat ablam mahvoldu ilki sezeryan olunca sonrakilerde sezeryan oluyor . İyileşme süreci korkutuyor benide
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum doğum kolay değil elbette tedirgin olduğun durumlar var yalnız her doğum kişiye özeldir. Ablan öyle herkesin de öyle olacak diye bir kaide yok.
Sezaryen berbat diyorsun ya; burda tercihen veya mecburen sezaryen olacak anne adayları var. Hepimiz hamile ve hassasız lütfen çok rica ediyorum biraz daha bizleri de düşünerek yorum yaparsan çok mutlu olurum en azından kendi adıma

Arada çikolata hazır tatlı yiyorum ama acı ekşi daha ağır erik ilk çıktığı zaman öyle bir as erdim ki kuzum eşim bulana kadar neler çekti . Ama ben kız gibi hissediyorum ya hala aşırı sivilcelendim ergenligimde böyle değildim valla bakalım kısmet kız olursa beşik kertmasi yaparız senin oglusunla

Canım tansiyon gebelikte önemli lütfen sabah akşam evde ölç sürekli takip et. Doktor randevuna da bir şey kalmamış inşallah bir sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…