Evet bende yapayım bari . Bide canınız çekmesin kısır geldi aklıma hem ekşili hem hafif ama kim yapacak
[/QUOBen ekşi yiyemiyorum,tuzluya kaçıyorum hep
Al benden de o kadar benim komşum çok güzel yapıyor canınız çekmesin nar ekşili filan su günler geçince yaptıracağım ona
benin adamım tembiheldi her gün badem ceviz fındık hurma yiyeceksin her gün kayısı yiyeceksin öğleden sonra bunlardan atıştırıyorum iftara da birlikte yiyoruz
ben malesef normal günde çok sağlıklı beslenen biri değildim
Bugun elma ve armut kompostosu yaptım soğumasını bekliyorum
acikinca midem ağrıyor birisi söylemişti açlık reflüsü diye bir şey varmış heralde ilk 12 hafta çok berbattı çünkü bulantıdan zaten yiyesim yoktu
Kızlar ben az önce kontrolden geldim,13+2 günlük,bir sıkıntı yok şükür..Cinsiyet için birşey söylemedi doktor,bu haftalarda genelde tüm bebekler kıza benzer , 16 dan sonra değişir dedi..Bakalım kısmet artık..Sağlıkları yerinde olsun,Allah hepimizin gönlündekini hayırlıysa nasip etsin inşallah ..
Bnmde herseyim çok düşmüş olmalı hic bir vitaminimi kullanamadım demiri de çünkü bulantimi arttırdı
Ama şimdide saçlarım avuç avuç dökülüyor ve halsizligim var yüzüm soluk
Vitamin ilaçları çok bulantı yapıyor acaba iğne olarak verir mi dr
devit bulantı yapmıyor ama sende yaptımı. Bana demir flan vermedi bulantım var diye 16.haftada vercek sanırım. Prilama devam ediyorum sen ilaç içiyormuydun
Al benden de o kadar benim komşum çok güzel yapıyor canınız çekmesin nar ekşili filan su günler geçince yaptıracağım ona
benin adamım tembiheldi her gün badem ceviz fındık hurma yiyeceksin her gün kayısı yiyeceksin öğleden sonra bunlardan atıştırıyorum iftara da birlikte yiyoruz
ben malesef normal günde çok sağlıklı beslenen biri değildim
Bugun elma ve armut kompostosu yaptım soğumasını bekliyorum
acikinca midem ağrıyor birisi söylemişti açlık reflüsü diye bir şey varmış heralde ilk 12 hafta çok berbattı çünkü bulantıdan zaten yiyesim yoktu
Ben de sabahları hiç bir şey yiyemiyorum, sürekli cacık yiyorum. Eşim kızıyor ama cidden yumurta peynir zeytin görmek istemiyorum Kızıma yedirirrken bile fena oluyorum. En güzeli sarımsaklı bol naneli cacık benim için. Ben de sağlıklı beslenmek istiyorum başaramıyorum.
benim ilk gebeliğimde decavit kullandım. bunda 6.haftadan beri regenesis kullanıyorum. haziranda tahlilleri yenileyip ilaç değiştirmeye gerek olup olmadığına bakarız dediç
Sen nerde tedavi olmuştun canım. Benim doktordan yana yüzüm gelmediği için bir tek tedavi olduğum merkeze güveniyorum resmen paranoyak oldum keske onlarla deva etme şansım olsaydı diyorum hep.Ne aklımda soru işareti kalırdı ne de tedirginlik. Ben şimdi en iyi profa da gitsem güvenim yok kimseye çok canımı yaktılar
Ahhh o doktorlar benide mahvetmisti en sonki doktorlarimi bulana kadar canim ben adanada tedavi gördüm acibadem hastanesi adiyamandayim bende burdaki doktorlara guvenmiyorum ozel hastaneye gidiyorum ama zorla o yuzden allah nasip ederse dogumumu adanada dusunuyorum ve bisey soracagim zaman adanadaki doktorumu ariyorum allah gercekten iyi doktorlar la karsilastirsin canim
Ben de sabahları hiç bir şey yiyemiyorum, sürekli cacık yiyorum. Eşim kızıyor ama cidden yumurta peynir zeytin görmek istemiyorum Kızıma yedirirrken bile fena oluyorum. En güzeli sarımsaklı bol naneli cacık benim için. Ben de sağlıklı beslenmek istiyorum başaramıyorum.
Kizlar hamileler var burda ama yaaaa kalkip dunden kalan yemegim vardi yanina cacik yapim kisirida zaten biz adanalilar ayiptir soylemesi muthis yapariz onuda hemen hemen hergun yapiyorum