2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkeste farklı diye diyorsun ya canım ablam ve ben hani kardeşiz ya ben o açıdan dedim tabiki sizde hiç sıkıntı çıkmaya bilir . Aynen dikkat edip bunu belirtmeliydim k.b

Herkeste farklı diye diyorsun ya canım ablam ve ben hani kardeşiz ya ben o açıdan dedim tabiki sizde hiç sıkıntı çıkmaya bilir . Aynen dikkat edip bunu belirtmeliydim k.b
Çok teşekkür ederim anlayışın için ben mecburi sezaryen olacağım ve ciddi manada bu konuda hassasım maalesef hiç istemediğim bir durum. Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin

Çok teşekkür ederim anlayışın için ben mecburi sezaryen olacağım ve ciddi manada bu konuda hassasım maalesef hiç istemediğim bir durum. Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin
Amin canım inşallah çok rahat geçirirsin doğumunu ve sonrasını .

Bende dünün etkisi bugun hemen semizotu aldırdım onu yapıcam dün yoktu evde sokağa cıkmakta yasaktı benim en cok yediğim meyve her türlüsünü bayilarak yiyorum midemi hic rahatsiz etmiyor

arkadaşım nasip olur ise normal istiyorum
uc normal doğumun var birisi ölü doğum

Benim bir komşum ikinciye sezeryan oldu malesef dikişleri açıldı bir ay onunla uğraştı efneksio kaptı

ama oda meğer yağ dokusu çok olduğu için demiş doktoru

herkes farklı tecrübe ediyor

yanlis bilgi sahibi değilsem sezeryan da yapıştırma metoduda kullanılıyormuş doğru mu acaba?

ben normal istiyorum ama kendimi sezeryan a da hazırlamam gerek ne olacağını bilemem çünkü

benim bir ablam 11 sene önce ikinci doğumda mecburi sezeryan oldu güzel geçti

ben iki normal doğumum içinde çok zorlandım açıkçası ama dediğim gibi hekres kendisi tecrübe ediyor

aci oranı herkeste farklı hissiyat farklı

kimse korkmasan keşke ne normalden ne sezeryan dan

Hiç tecrübem yokki canım ilk bebeğim . ablam sezeryanla doğurdu yeğenleri mi yapıştırma yapılıyor galiba. Normalde iş dikiş dış dikiş onun üstünede bant geçiyorlar

Ben açık kalp ameliyatı olmuşum canım sezaryenden yana korkum yok. Ama çok isterdim normal doğum olmasını. Bir umut sordum kardiyoloğa ama yok maalesef sıkıntı oluşturur dedi

Kuzum sen boyle yazdigin halde haala sezeryani ayrintisiyla yazanlar var inan ben sezeryan düşünüyordum ben bile korktum ki bi cok kez ameliyat olnama ragmen yani doktorumla gorusecem uygunsam bende normal yaparim ama bende sanmiyorum cunku iki kere acik ameliyat oldum kust ve myom bi kezde kapali oldum rabbim yardimcimiz olsun bu arada sen nasilsin nasil gidiyor Y Yasinin_Annesi canim sen nasilsin

merhaba ben de kasımda bebeğimi kucağıma alıcam inşallah içinde bulundğumuz durum sebebiyle moralim bazen bozuluyor destek oluruz birileri de bana moral verir diye geldim :)
Hosgeldin canim hic moralini bozma bizler o kismi disarda biraktik burda guzel guzel sohbetler ediyoruz yoksa işin icinden cikamayiz rabbim hayirli dogumlar nasip etsin cinsiyet bellimi kac haftaliksin

Hayırlı evlat olsun kuzum. Ay kız yok benim kaynanaligim hiç şekilmez yazık kızçene

Kızlar hiç stres olmayın korkmayın sezaryenden, özellikle olmak zorunda olanlar için söylüyorum. Kendimden örnek vereyim benim çok rahat geçti, ilk 2 gün hareket sıkıntısı oldu sonra ayaklandım hiçbirşeyim kalmadı her işimi kendim yaptım. Düzenli pansuman batikon yapılıyor ve antibiyotik alınıyor zaten her ihtimale karşı. Benimki estetik dikiş ve çok ince bir çizgi belli bile değil. İçinizi ferah tutun inşallah sorunsuz enfeksiyonsuz ağrısız acısız atlatacağız

Kızlar ben 7 sene önce ilk kızımda sezeryan oldum , normal doğumu korkudan hiç düşünmemiştim bile ...şükürler olsun ki hiçbir sorun yaşamadım , çok rahat geçti hatta eve geldiğimin ertesi günü süpürge bile açtım,maşallah bana benden 10 gün sonra da bir arkadaşım normal doğum yaptı ama kendisi 40 gün neredeyse hiç kalkamadı , basur vs sebeplerden dolayı.. şimdi de nasipse sezeryan olacak ama bu sefer epudral istiyorum , tabi cesaret edebilirsem .. ben hep uyuyayım uyanayım çocuğumu alayım kafasındayım

Ah güneş ve melodim çok çok geçmiş olsun
Allah tekrarını yaşatmasın o ameliyatlarin

Önemli olan sağlıkla bebeğimize kavuşmak

elhamdülillah zor durumlar için böyle bir seçenek iyi ki var diye düşünelim

20-30 sene sonra hiç önemi olmayacak normal mi olmuş sezeryan mi olmuş

Benim üçüncü doğumum ama yine de korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…