Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum doğum kolay değil elbette tedirgin olduğun durumlar var yalnız her doğum kişiye özeldir. Ablan öyle herkesin de öyle olacak diye bir kaide yok.
Sezaryen berbat diyorsun ya; burda tercihen veya mecburen sezaryen olacak anne adayları var. Hepimiz hamile ve hassasız lütfen çok rica ediyorum biraz daha bizleri de düşünerek yorum yaparsan çok mutlu olurum en azından kendi adıma
Herkeste farklı diye diyorsun ya canım ablam ve ben hani kardeşiz ya ben o açıdan dedim tabiki sizde hiç sıkıntı çıkmaya bilir . Aynen dikkat edip bunu belirtmeliydim k.b
Herkeste farklı diye diyorsun ya canım ablam ve ben hani kardeşiz ya ben o açıdan dedim tabiki sizde hiç sıkıntı çıkmaya bilir . Aynen dikkat edip bunu belirtmeliydim k.b
Çok teşekkür ederim anlayışın için ben mecburi sezaryen olacağım ve ciddi manada bu konuda hassasım maalesef hiç istemediğim bir durum. Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin
Çok teşekkür ederim anlayışın için ben mecburi sezaryen olacağım ve ciddi manada bu konuda hassasım maalesef hiç istemediğim bir durum. Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin
Bende dünün etkisi bugun hemen semizotu aldırdım onu yapıcam dün yoktu evde sokağa cıkmakta yasaktı benim en cok yediğim meyve her türlüsünü bayilarak yiyorum midemi hic rahatsiz etmiyor
Bende dünün etkisi bugun hemen semizotu aldırdım onu yapıcam dün yoktu evde sokağa cıkmakta yasaktı benim en cok yediğim meyve her türlüsünü bayilarak yiyorum midemi hic rahatsiz etmiyor
Kizlar normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi .şimdiden beni doğum korkusu sardı . Normal istiyordum sezeryanda dikiş olduğu için dün forumda okudum y doktor kesik atıyormuş yada kendi yirtiliyormus doğru mu . Benim yaram dikisim kolay kolay iyileşmez .küçüklüğümden beri
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum doğum kolay değil elbette tedirgin olduğun durumlar var yalnız her doğum kişiye özeldir. Ablan öyle herkesin de öyle olacak diye bir kaide yok.
Sezaryen berbat diyorsun ya; burda tercihen veya mecburen sezaryen olacak anne adayları var. Hepimiz hamile ve hassasız lütfen çok rica ediyorum biraz daha bizleri de düşünerek yorum yaparsan çok mutlu olurum en azından kendi adıma
merhaba ben de kasımda bebeğimi kucağıma alıcam inşallah içinde bulundğumuz durum sebebiyle moralim bazen bozuluyor destek oluruz birileri de bana moral verir diye geldim :)
merhaba ben de kasımda bebeğimi kucağıma alıcam inşallah içinde bulundğumuz durum sebebiyle moralim bazen bozuluyor destek oluruz birileri de bana moral verir diye geldim :)
Hiç tecrübem yokki canım ilk bebeğim . ablam sezeryanla doğurdu yeğenleri mi yapıştırma yapılıyor galiba. Normalde iş dikiş dış dikiş onun üstünede bant geçiyorlar
Ben açık kalp ameliyatı olmuşum canım sezaryenden yana korkum yok. Ama çok isterdim normal doğum olmasını. Bir umut sordum kardiyoloğa ama yok maalesef sıkıntı oluşturur dedi
Kuzum sen boyle yazdigin halde haala sezeryani ayrintisiyla yazanlar var inan ben sezeryan düşünüyordum ben bile korktum ki bi cok kez ameliyat olnama ragmen yani doktorumla gorusecem uygunsam bende normal yaparim ama bende sanmiyorum cunku iki kere acik ameliyat oldum kust ve myom bi kezde kapali oldum rabbim yardimcimiz olsun bu arada sen nasilsin nasil gidiyor YYasinin_Annesi
canim sen nasilsin
Arada çikolata hazır tatlı yiyorum ama acı ekşi daha ağır erik ilk çıktığı zaman öyle bir as erdim ki kuzum eşim bulana kadar neler çekti . Ama ben kız gibi hissediyorum ya hala aşırı sivilcelendim ergenligimde böyle değildim valla bakalım kısmet kız olursa beşik kertmasi yaparız senin oglusunla
Kızlar hiç stres olmayın korkmayın sezaryenden, özellikle olmak zorunda olanlar için söylüyorum. Kendimden örnek vereyim benim çok rahat geçti, ilk 2 gün hareket sıkıntısı oldu sonra ayaklandım hiçbirşeyim kalmadı her işimi kendim yaptım. Düzenli pansuman batikon yapılıyor ve antibiyotik alınıyor zaten her ihtimale karşı. Benimki estetik dikiş ve çok ince bir çizgi belli bile değil. İçinizi ferah tutun inşallah sorunsuz enfeksiyonsuz ağrısız acısız atlatacağız
Kızlar ben 7 sene önce ilk kızımda sezeryan oldum , normal doğumu korkudan hiç düşünmemiştim bile ...şükürler olsun ki hiçbir sorun yaşamadım , çok rahat geçti hatta eve geldiğimin ertesi günü süpürge bile açtım,maşallah bana benden 10 gün sonra da bir arkadaşım normal doğum yaptı ama kendisi 40 gün neredeyse hiç kalkamadı , basur vs sebeplerden dolayı.. şimdi de nasipse sezeryan olacak ama bu sefer epudral istiyorum , tabi cesaret edebilirsem .. ben hep uyuyayım uyanayım çocuğumu alayım kafasındayım