2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bir şekilde çıkıyorlar içeriden aslında doğumdan daha önemli olan emzirmekmiş ben onu anlamıştım mesela doğum sonrası. En çok ona hazırlanmak lazımmış :) Odası, yatağı, kıyafeti filan bunlar hiç önemli değilmiş. Bol bol çocuk gelişimi ve emzirmekle ilgili okuyup bilgilenmek lazım. Zaten bebe bir şekilde çıkıyor içeriden

Daha kimsenin anlamadığı sadece benim anladığım sekilde çıktı herkese gore daha cok yemek yemis gibi hatta yok daha bisey diyorlar ama ben pörtlediğini görüyorum yukardan bakınca kıpırdıyor da zaten
Aynı şekilde canım benim galiba bu haftalarda rahim baya hızlı büyümeye başladı

Prilm almasm ölürüm sanırım
Soda normalde de icemem cnm
Senin bebek kız hissediyorum carsamba dr iyi kotu belki tahminde yapar
Ama simdi senin bunlar umrunda olmaz bi rahata erseydin az kaldi son haftan simdi düşüşe geçti bile bhcg ama sen bir hafta sonra hissedeceksin daha da azalınca hormonlar benim bitiyor sonra bir bakıyorum yeniden oluyor aniden ama aralıklar uzadı ve aralardaki rahatlama artık bana yetiyor sende oyle olacaksın inşallah

ay inşllah cnm
Saglikli olsunda cinsiyetin onemi yokk
Birde kurtulsam su agrilardan
Özgürce yemek istiyorum

İnssalah nasip olur emzirim Dr gidemedim hiç . Goguslerimden koyu yeşil sarı sıvı geliyor. Uzun zaman öncede geliyordu bir ara durdu şimdi tekrar hortladı

İnssalah nasip olur emzirim Dr gidemedim hiç . Goguslerimden koyu yeşil sarı sıvı geliyor. Uzun zaman öncede geliyordu bir ara durdu şimdi tekrar hortladı
Kolostrum diyeceğim ama erken gibi sanki... Sıkıyor musun kendi mi geliyor?

Kızlar bu arada yurt dışında yapılan fetal testi yaptırmaya karar verdim. Yarın gelip kan alacaklar.Ense kalınlığı 1.3 çıktı burun kemiğide var sadece 37 yaşında olduğunum içinyaptırıcam. Biraz maliyetli olacak ama içim rahat etsin

Teşekkür ederim canım inşallah bişey olmaz ❤

Çok sağol canım bişey sorcam yemeklerine tuz az mı katıyosun gün içinde çok az da olsa yersen mi kötü oluyosun bem öyleyim çok az tuz kullanıyorum herşeyde ama beni kötü yapıyo yine nabzımda yükseliyo tansiyonum da.. söylerim doktora ilk hamileliğimde hiç tansiyon sorunum olmadı ama bunda çok halsizim genellikle..

Saol canım yazıcam inşallah Rabbim korusun emanetlerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤

Bir avazda dedikleri gibi olmuş diğerleri Benim arkadaşımda normal doğum diye tutturmuştu sancısı gelmemiş suni sancı verdiler saatlerce gelmedi bebek sonra yalvarmış beni sezeryana alın diye ama doktor almamış. Bayağı saat geçince doktor hemsire bırakıp gitmiş hala sancılanıyor diye. hasta bakıcıyla kalmış tam o sırada doğumu başlamış bu kadar uzun olması korkutuyor beni ama dediğin gibi herkesin aynı değil sancısı gelip doğuran aynı gün ayağa da kalkıyor

Güzel haberler al canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…