2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben bu hafta yeniden sorayım hocaya bari. Folik asit var vitaminin içinde onu mu kestirmek için yaptı acaba anlamadım.
Canım benim de doktorum ilk önce, artık folikasiti kesebilirsin dedi sonra ben ona multivitaminim içinde folik aldığımı hatırlattım, tamam multivitaminine devam dedi.

Kızlar eğer ultrasonda bakinca hersey normalsede ikili testi yapıyorlar yine değil mi
Beim doktorum kesin kararlida
Canım senin testi yaptırmak istemiyorum deme hakkın var. Ben doktoruma siz uygun görürseniz yaptıracağım dedim, ense normal ve burun kemiği izlendi ama yine de yaptırsan iyi olur deyince yaptırdım.
Canım ikili test yaptırmış mıydın? Yoksa direkt olarak fetal dna mı yaptıracaksın?

Günaydın herkeseee günün güzel olsun , bulantısı olanların bulantısı geçsin, ağrıları olanların ağrıları azalsıııınnn.
Benim de kızım olacak annişler ☺
İkili testim de temiz çıktı şükür.

benim gibi olan var mı ? Sol kalçamda bir ağrı bir ağrı ki sormayın adım atarken aklım çıkıyor sanki sinir sızısı gibi . Eh tabi bir de sıcaklar malum çok çabuk yorulma ayak ağrıları da cabası, üstüne uyku sorunu sol tarafıma yatarken omuzlarımda bir ağrı off

Canım benim de doktorum ilk önce, artık folikasiti kesebilirsin dedi sonra ben ona multivitaminim içinde folik aldığımı hatırlattım, tamam multivitaminine devam dedi.
Ben bu hafta yeniden sorayım ben de içeyim ihtiyaç demek ki folik asit 12 de bırakabilirsiniz yazıyor da multivitamin için yazıyor nette de

Kızlar hamileyken okuduğunuz dualar , tesbihler , esmaul husnalar nelerdir ?

ben kızımda 70000 Subhanallahi vebi hamdihi okumuştum.. Yusuf ve Meryem sureleri okumuştum ama bu hamilelikte malesef pek bişey yapamıyorum bazen Yusuf Meryem suresi okuyorum namazdan sonra.. normal doğumu kolaylaştırmak için dualar var onlara bakabilirsin
Kızlar eğer ultrasonda bakinca hersey normalsede ikili testi yapıyorlar yine değil mi
Beim doktorum kesin kararlida
Canım istemezsen yaptırmana gerek yok bu hamilelikte bende yaptırmayacaktım ama doktor girişini yapmış bende kan verirken öğrendim dedim madem olsun çıksın aradan

Günaydın Bende aynıyım benim 1 buçuk aydır kalçam ağrıyor genellikle bacaklarımda da ağrı oluyor ama uyku sorunum yok şükür

ıstemıyorum desem tavır yapar
Mecbur yapacam
Takıntılı bneım doktor
Neyse cıksın aradan

İhmal etmemeye çalış canım zaman ilerledikçe depolarımıZdan kullanıcak bebiş, daha çok yorgun düşmemelisn

Regenesis in içeriğinde d vitamini yok doktorum o yüzden d vitamini ayrıca yazıyorum demişti bana
d vitaminime baktıramadım sağlık ocağında. o yüzden konuşmadık doktorla bu durumu. ama evde oceanın d vitamini var. haftaya kontrolde sorup başlayacağım ona

Kizlar kadir gecemiz mubarek olsun kimin ne derdi varsa rabbim tum dualari kabul eylesin benimde moralim dunden bu yana cok bozuk annem tansiyon hastasi ve son zamanlarda iyi degilim diyordu bizlerde bu virus korkusundan hastaneye gitmesini istemiyorduk tabi annem bana durumunu cok anlatmamisti hamileyim uzulmeyim diye taaki dun ablam herseyi anlatana kadar annem 11 kilo vermis yemeden icmeden kesilmiş midesi biseyi almiyormus yani hic aclik hissi hissetmiyormus tabi bunun yaninda halsizlik kendi isini gorememeye baslamis buarada bu kadar ayrıntıyı ablamda bilmiyordu yaninda abim var ama oda sokaga cikmak yasak oldugu icin annem cikamiyor psikolojik zannetmis onada ayri sinirlendim ablam ben uzaktayiz elimiz kolumuz bagli bu durum olmasa zaten atlayip giderim neyse dun arastirdim temiz ozel bir hastane buldum oraya yonlendirdim detayli bakilmis şekeri cok yuksek cikmis ve konusmasinda hafif yavaslama hissetmis belli belirsiz onun icinde norolojiye yonlendirmis bayramdan sonra norolojiye gorunecek cok kotuyum kudura bakmayin sizide uzdum belki ama icimi dokmem gerekti lutfen dua bekliyorum hepinizden hamilelerin duasi kabul olurmuş annemin adi şengül

Carsamba gunu şekere olcumu tekrar yapilacak aclik 177 cikmis sanirim şeker hastasi teshisi konulacak bu seker cok fenaymis ama konusmada yavaslama olmasida ben hergun konusurum hic farketmedim doktor farketmis ayriyeten onuda cok merak ediyorum insallah bisey cikmaz kizlar

Amin canim allah razi olsunKorkular bitmiyor malesef insalkah hepimuzinde iyi gecer

Amin canım inşallah Allah acil sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…