- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 103
- 37
Canım benim de doktorum ilk önce, artık folikasiti kesebilirsin dedi sonra ben ona multivitaminim içinde folik aldığımı hatırlattım, tamam multivitaminine devam dedi.Ben bu hafta yeniden sorayım hocaya bari. Folik asit var vitaminin içinde onu mu kestirmek için yaptı acaba anlamadım.
Canım senin testi yaptırmak istemiyorum deme hakkın var. Ben doktoruma siz uygun görürseniz yaptıracağım dedim, ense normal ve burun kemiği izlendi ama yine de yaptırsan iyi olur deyince yaptırdım.Kızlar eğer ultrasonda bakinca hersey normalsede ikili testi yapıyorlar yine değil mi
Beim doktorum kesin kararlida
Canım ikili test yaptırmış mıydın? Yoksa direkt olarak fetal dna mı yaptıracaksın?Kızlar bu arada yurt dışında yapılan fetal testi yaptırmaya karar verdim. Yarın gelip kan alacaklar.Ense kalınlığı 1.3 çıktı burun kemiğide var sadece 37 yaşında olduğunum içinyaptırıcam. Biraz maliyetli olacak ama içim rahat etsin
Ben bu hafta yeniden sorayımCanım benim de doktorum ilk önce, artık folikasiti kesebilirsin dedi sonra ben ona multivitaminim içinde folik aldığımı hatırlattım, tamam multivitaminine devam dedi.
Regenesis in içeriğinde d vitamini yok doktorum o yüzden d vitamini ayrıca yazıyorum demişti banaregenesisle decavit birlikte olmaz. ikisi de vitamin takviyesi. bende baştan beri regenesis max kullanıyorum
Kızlar hamileyken okuduğunuz dualar , tesbihler , esmaul husnalar nelerdir ?
Canım istemezsen yaptırmana gerek yok bu hamilelikte bende yaptırmayacaktım ama doktor girişini yapmış bende kan verirken öğrendim dedim madem olsun çıksın aradanKızlar eğer ultrasonda bakinca hersey normalsede ikili testi yapıyorlar yine değil mi
Beim doktorum kesin kararlida
GünaydınGünaydın herkeseee günün güzel olsun , bulantısı olanların bulantısı geçsin, ağrıları olanların ağrıları azalsıııınnn.
Benim de kızım olacak annişler ☺
İkili testim de temiz çıktı şükür.
benim gibi olan var mı ?Sol kalçamda bir ağrı bir ağrı ki sormayın adım atarken aklım çıkıyor sanki sinir sızısı gibi . Eh tabi bir de sıcaklar malum çok çabuk yorulma ayak ağrıları da cabası, üstüne uyku sorunu sol tarafıma yatarken omuzlarımda bir ağrı off
ıstemıyorum desem tavır yaparben kızımda 70000 Subhanallahi vebi hamdihi okumuştum.. Yusuf ve Meryem sureleri okumuştum ama bu hamilelikte malesef pek bişey yapamıyorum bazen Yusuf Meryem suresi okuyorum namazdan sonra.. normal doğumu kolaylaştırmak için dualar var onlara bakabilirsin
Canım istemezsen yaptırmana gerek yok bu hamilelikte bende yaptırmayacaktım ama doktor girişini yapmış bende kan verirken öğrendim dedim madem olsun çıksın aradan
kaç çıktı canım değerin
Benim 10 çıkmıştı
Günlük 9 damla devit damla kullanıyorum
Bnmde herseyim çok düşmüş olmalı hic bir vitaminimi kullanamadım demiri de çünkü bulantimi arttırdı
Ama şimdide saçlarım avuç avuç dökülüyor ve halsizligim var yüzüm soluk
Vitamin ilaçları çok bulantı yapıyor acaba iğne olarak verir mi dr
Bu arada dr a gitmeme son 4 gün
Kızlar bana baktığınız takvimlerin adresini atabilirmisiniz netde çok varPeki takvimler belirtiler yüzük testleri vs tuttumu
d vitaminime baktıramadım sağlık ocağında. o yüzden konuşmadık doktorla bu durumu. ama evde oceanın d vitamini var. haftaya kontrolde sorup başlayacağım onaRegenesis in içeriğinde d vitamini yok doktorum o yüzden d vitamini ayrıca yazıyorum demişti bana
Canim tuzlu falan kesinlikle yeme yumurta bile yediginde tuz atma doktorun soylemistir perhiz verdimi lutfen dikkat et canim kac cikiyorCanım tansiyon sorunum var ilk başta korkmadım ama haftada 2-3 kez olmaya başladı sürekli tansiyonum yükseliyor korkuyorum artık
Bende cok ameliyat gecirdigim icin canim alistim ama insan yinede korkuyor insallah hersey iyi olur hepimiz icinKorkma canım adet sancisindan biraz fazla sancin olacak sonrasinda naz yapayim yatayım demezsen hemen ayaklanacaksin
Amin canim allah razi olsunAh güneş ve melodim çok çok geçmiş olsun
Allah tekrarını yaşatmasın o ameliyatlarin
Önemli olan sağlıkla bebeğimize kavuşmak
elhamdülillah zor durumlar için böyle bir seçenek iyi ki var diye düşünelim
20-30 sene sonra hiç önemi olmayacak normal mi olmuş sezeryan mi olmuş
Benim üçüncü doğumum ama yine de korkuyorumdüşünmemeye çalışıyorum şimdilik
Amin canım inşallah Allah acil sifa versinCarsamba gunu şekere olcumu tekrar yapilacak aclik 177 cikmis sanirim şeker hastasi teshisi konulacak bu seker cok fenaymis ama konusmada yavaslama olmasida ben hergun konusurum hic farketmedim doktor farketmis ayriyeten onuda cok merak ediyorum insallah bisey cikmaz kizlar
Çin takvimi tuttu canım belirtiler tutmadı yüzük de yapmadım ☺Peki takvimler belirtiler yüzük testleri vs tuttumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?