2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar iyi akşamlar
Ben birkaçgündür iyiydim prilama devam ediyorum ama bugun bişeyler yedikten sonra aşırı midem bulantı kustum zorlandım cok. sonrasında şimdi ayNaya baktım göz altlarım biraz yanaklarıma doğru kırmızı kırmızı benekler çıkmış zorlanmaktan sanırım yaşayan varmı iğne ucu kadar kırmızı noktalar oluştu

Iskks

Sivilce gibi mi sivilce gibi ise evet yüzüm gözüm bir berbat oldu sivilceler döktüm öğürünce kan yüzüme gozume yürüyor kıpkırmızı oluyorum

Kızlar ben de katıldım aranıza bir süredir takip ediyorum ama bir türlü girmeye fırsat bulamadım bulantılardan. Bir haftadır azaldı ama halen tamamen geçmiş değil 14+5’im. Allah hepimize sağlıklı hamilelik geçirip bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin Tabloya kim eklemeyi yapıyor ben beceremedim

Hoşgeldin canım cinsiyeti belli mikac yaşındasın kaçıncı bebek

Bendede olmustu canim Rabbim yardimcin olsun kacinci haftadasin jnsallah cabuk gecer

Kusmayla göz altı gibi yerlerde kırmızı noktalar olması çok normal. Kusmanın verdiği basınçla minik kılcal damarlar kanıyor. Bana da birkaç kez oldu, dermatolağa da danıştım. Birkaç güne kendiliğinden tamamen geçiyorlar endişenlenmeyin,.

benim her zaman olmuyor. şu an normal gidiyor herşey. ama ben dikkat ediyorum zeytin peynir hep tuzsuz tercih ediyorum. turşu canım çekerse nefsimi doyuruyorum azcık yiyorum. mesela çekirdek yiyeceksem önce tansiyonuma bakıyorum. 13çıkarsa yemiyorumyemeklerde az tuz kullanırım normalde de. benim şu an sadece doktorda tansiyonum yüksek çıkıyor. bu yüzden kontrolüm olduğu gün evde ölçüp gidiyorum. ilk gebelikten kalan o tansiyon korkusu hastane ortamında yükseltiyor hemen. doktoruma hep diyorum burda yüksek çıkıyor diye ondan beri ölçmüyor muayenede

S.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden.
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller

Tamam canım çok teşekkür ederim hiç tuzlu yememek de kötüymüş vücudun dengelemesi gerekiyomuş tatlıyla tuzluyu, artık bende bugünden itibaren a dan z ye herşeyime dikkat edicem inşallah yükselmez senin de Allah yardımcımız olsun

Kızlar hamileyken okuduğunuz dualar , tesbihler , esmaul husnalar nelerdir ?
Rabbi Hebli Mines Salihiyn okuyorum ben en çok doğum anımda bile okumuştum çok şükür sağlıklı bir oğlum var canım bir de tavsiye ederim herkese, 3 tane hurmaya ayrı ayrı Yasin suresi okudum biri doğum sancısı başlayınca yenecek 1 i doğum yapınca 1 i de bebeğin ağzına azıcık değdirip sürülüyomuş ben yapmıştım aklıma geldi paylaşayım dedim..

Kızlar eğer ultrasonda bakinca hersey normalsede ikili testi yapıyorlar yine değil mi
Beim doktorum kesin kararlida

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Rabbim niyetlerinizi, ibadetlerinizi, dualarınızı kabul etsin inşallah

Hayırlısıyla zamanında, sağlıklı, sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…