Canim benim iki kizimdada hep ileri gozukuyodu hatta dr izne ayrilmisti baska dr muneye gittim o senin gunun gelmis tarih verelim dedi gunumu bilmesem 2 hafta once alacakti bebegimi o belli olmuyo yanikızlar sizce doğrumu çok kişiden duydumki kızlar normal doğum tarihe göre usgde daha ufak çıkıyormuş erkekler ise tam tersine daha büyük. Sizde nasıl?
Amin canim benimkide mucizemdi artik anne olamayacagim dedigim zamanda geldi 5.sene sonra onu kucagina aldigin anda butun uzuntuleri doktugun gozyaslarini unutup gidiyosun ben sezeryandan ciktiktan sonra okadar nasil bir psikolojiyse bebegim gercekten dogdumu yasiyormu demisim kucagina aldigi da direk yillarin annesi oluyosun icgudu farkli bisey ya Rabbim cok buyuk ol desin yeterki Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin kizkardesim sosyal hizmet uzmani ne hayatlar var duyunca inaniyamiyosun bebegini bi gunlukken yuvaya birakanlar neler neler Rabbim bi sekilde bizi siniyo sinavimizi kolay eylesin insallahRabbim kimseyi çok aramatmasin. Doktorlar bana anne olma ihtimalin yüzde 5 veya git donasyon yaptır deyince tüm umutlarım tükenmişti. Bugünlere gelmem mucize gibiydi. Hamd olsunben şimdiden beynime komutlar gönderiyorum emziricem sütüm gelecek bol bol olacak diyorum ama bebeği nasıl emziricegimi bile bilmiyorum.Acaba bunlarla ilgili kitap mi alsam diyorum yoksa kucağıma alınca analık içgüdüsüyle herşey kendiliğinden olur mu
Canım cinsiyet belli oldu muCanim benim iki kizimdada hep ileri gozukuyodu hatta dr izne ayrilmisti baska dr muneye gittim o senin gunun gelmis tarih verelim dedi gunumu bilmesem 2 hafta once alacakti bebegimi o belli olmuyo yani
Amin canim benimkide mucizemdi artik anne olamayacagim dedigim zamanda geldi 5.sene sonra onu kucagina aldigin anda butun uzuntuleri doktugun gozyaslarini unutup gidiyosun ben sezeryandan ciktiktan sonra okadar nasil bir psikolojiyse bebegim gercekten dogdumu yasiyormu demisim kucagina aldigi da direk yillarin annesi oluyosun icgudu farkli bisey ya Rabbim cok buyuk ol desin yeterki Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin kizkardesim sosyal hizmet uzmani ne hayatlar var duyunca inaniyamiyosun bebegini bi gunlukken yuvaya birakanlar neler neler Rabbim bi sekilde bizi siniyo sinavimizi kolay eylesin insallah
aynen öyle dedi onlem almamız lazım dedibence yüksek diil. ama takip edip ona göre gidersin olmazsa. benim de şu ana kadar yükselmedi ama ilk gebelikte bir preaklampsi geçmişi olunca erkenden bir tedbir alalım istedi doktor. büyük ihtimalle holter takılır 1 gün boyunca tansiyon hareketlerine göre ilaca karar verilir.
Geçmiş olsun canım kaşıntı hapsirma mi oluyor akinti migünaydınnnn
bu alerjik rinit beni mahvettiher sabah 6 gibi bir atak yapıyor. ee uyanınca daha da uyuyamıyorum
hepsi bir arada maalesef. hamilelik fena tetikledi. normalde aşı tedavisindeyim her ay aşı vuruluyorum ama bu ay banamısın demediGeçmiş olsun canım kaşıntı hapsirma mi oluyor akinti mi
Amin canım. Ben her acımda bu benim sınavım dedim. Isyan etmeden bu sınavı inşallah vermişimdir. Sadece bir gün artık yetmedi mi Allahım demiştim o cümlemi hiç unutmuyorum Allah affetsinCanim benim iki kizimdada hep ileri gozukuyodu hatta dr izne ayrilmisti baska dr muneye gittim o senin gunun gelmis tarih verelim dedi gunumu bilmesem 2 hafta once alacakti bebegimi o belli olmuyo yani
Amin canim benimkide mucizemdi artik anne olamayacagim dedigim zamanda geldi 5.sene sonra onu kucagina aldigin anda butun uzuntuleri doktugun gozyaslarini unutup gidiyosun ben sezeryandan ciktiktan sonra okadar nasil bir psikolojiyse bebegim gercekten dogdumu yasiyormu demisim kucagina aldigi da direk yillarin annesi oluyosun icgudu farkli bisey ya Rabbim cok buyuk ol desin yeterki Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin kizkardesim sosyal hizmet uzmani ne hayatlar var duyunca inaniyamiyosun bebegini bi gunlukken yuvaya birakanlar neler neler Rabbim bi sekilde bizi siniyo sinavimizi kolay eylesin insallah
Kendiliğinden oluyo emin ol canım oğluma doğum yaptığımda kucağıma getirdikleri an kokumu alıp gülümsemişti yavrum o anda çok mutlu olmuştum bu melek benim oğlum mu ben anne miyim diye artık en büyük sorumluluğum ona çok iyi bakmaktı, acıktı mı korkusu zaten seni emzirmeye itiyo seve seve, o emmeye çalışıyo sen emzirmeye :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu inşallah gerçekten emzirmek anne bebek arasında çok kuvetli bir bağ.. ❤Rabbim kimseyi çok aramatmasin. Doktorlar bana anne olma ihtimalin yüzde 5 veya git donasyon yaptır deyince tüm umutlarım tükenmişti. Bugünlere gelmem mucize gibiydi. Hamd olsunben şimdiden beynime komutlar gönderiyorum emziricem sütüm gelecek bol bol olacak diyorum ama bebeği nasıl emziricegimi bile bilmiyorum.Acaba bunlarla ilgili kitap mi alsam diyorum yoksa kucağıma alınca analık içgüdüsüyle herşey kendiliğinden olur mu
Canım aynıdı bendede var. Sabah 5-10 arası polenler cok olurmus evi o saatlerde havalandırma. Cam acık yatıyorsundur belki o saatlerde kapa daha iyi olursun. Bende Yastıgımın yanına kese ile lavanta koyuyorum o çok iyi geliyor. Tavsiye ederimgünaydınnnn
bu alerjik rinit beni mahvettiher sabah 6 gibi bir atak yapıyor. ee uyanınca daha da uyuyamıyorum
Msjini okurken ben yazdim sandim gece bende cok kötüydüm ogurmekten basim ağrıdı ama simdi biraz daha iyiyim gel git oluyor en azindan kesiliyor arada bulantı bu kadar azaldı ya ben kesileceğini de düşünüyorumGünaydın arkadaşlarBen sanırım doğuma kadar ara ara istifar edeceğim geçmiyorum gece 01.15 den 04.00 e kadar hep lavabodaydim artık komşulardan cidden utanıyorum. Gözlerim yerinden cıktı göbeğim sızladı o derece.Simdi bi tane tost yiyip bekliycem
Evet canim dr bi atis yapayim dedi %80 kiz dedi Rabbim saglikli evlatlar versin sen gun sayiyosun hersldeCanım cinsiyet belli oldu mu
Ay canim ya ilac falan kullaniyomusunGünaydın arkadaşlarBen sanırım doğuma kadar ara ara istifar edeceğim geçmiyorum gece 01.15 den 04.00 e kadar hep lavabodaydim artık komşulardan cidden utanıyorum. Gözlerim yerinden cıktı göbeğim sızladı o derece.Simdi bi tane tost yiyip bekliycem
Hayırlı evlat olsun ben dr dayım birazdan yazarım belli olursaEvet canim dr bi atis yapayim dedi %80 kiz dedi Rabbim saglikli evlatlar versin sen gun sayiyosun herslde
Oo buyuk heyacan Rabbim gonlune gore sagliklisini nasip etdin canim guzel haberlerini hemen yazHayırlı evlat olsun ben dr dayım birazdan yazarım belli olursa
Ay canim ya ilac falan kullaniyomusun
Kahawarda gozunaydin canimm
Ilaç kullanmıyorum canım. Evet eskiye göre yataktan çıkamıyordum ruh gibi şimdi de 3 gün iyiysem 1 gün kötüyüm. Geçti diyorum yine başlıyor sabahları su gelmesi de bazı sabahlar devam ediyor.Anlamadim gittiMsjini okurken ben yazdim sandim gece bende cok kötüydüm ogurmekten basim ağrıdı ama simdi biraz daha iyiyim gel git oluyor en azindan kesiliyor arada bulantı bu kadar azaldı ya ben kesileceğini de düşünüyorum
Hemen yaz canım güzel haberlerle gel inşallah belli olurHayırlı evlat olsun ben dr dayım birazdan yazarım belli olursa
Geçmiş olsun canım dün tansiyonu bende söyledim dahiliyeye git dedi savdı başından pis dr.. Allah şifa versinKizlar 11e 8 çıktı tansiyonum
Doktor holter taktı
20.haftaya kadar ilac veremeyiz dedi
Bebegin organ gelisimi oluyor dedi
Kadin doğumcular panik olur genelde dedi
Oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?