Pelinimben, post: 63897517, member: 801117"]
Ilaç kullanmıyorum canım. Evet eskiye göre yataktan çıkamıyordum ruh gibi şimdi de 3 gün iyiysem 1 gün kötüyüm. Geçti diyorum yine başlıyor sabahları su gelmesi de bazı sabahlar devam ediyor.Anlamadim gitti
[/QUOTE]
Ben de aynıyım canım bir gün iyi bir gün kötüyüm. Tam bulantı bitti diyorum hooooop yeniden başlıyor. Bulantı hiç olmayınca acaba bebege mi bişey oldu diyorum. Tam tımarhanligim
Kizlar 11e 8 çıktı tansiyonum
Doktor holter taktı
20.haftaya kadar ilac veremeyiz dedi
Bebegin organ gelisimi oluyor dedi
Kadin doğumcular panik olur genelde dedi
Oyle iste
Canım benim kızım hep önde giderdi 10gün..
Şimdi erkek baslarda gerideydi 1hafta filan simdi bu da önde.... O bebeğin gelişimi ile alakalı cinsiyetle pek alakası yok bence...
Canım benim tansiyonum normalde 9-5, 9-6 dır üstüne çıkarsa başım çok ağrır.. herkesin tansiyon normali farklı ama hamilelikde düşük tansiyon iyiymiş yani 9-6 gibi, benim geçenlerde tansiyonum 14-8 e vurdu Allah korusun 14-9 ve üzeri gebelik zehirlenmesi oluyomuş Anne de bebek de ölebiliyomuş o zehirlenmede annenin organları da kötü etkileniyomuş o yüzden dikkatli yemek de fayda var
Günaydın arkadaşlar Ben sanırım doğuma kadar ara ara istifar edeceğim geçmiyorum gece 01.15 den 04.00 e kadar hep lavabodaydim artık komşulardan cidden utanıyorum. Gözlerim yerinden cıktı göbeğim sızladı o derece.Simdi bi tane tost yiyip bekliycem
Yaa çok üzüldüm neden öyle oldu ya ilk başlarda da hiç yoktu kusman senin geç başladı tam başladı. Ben kime sorsam 16. haftadan sonra geçiyor diyorlar onun için böyle devam edecek diye düşünme
Yaa çok üzüldüm neden öyle oldu ya ilk başlarda da hiç yoktu kusman senin geç başladı tam başladı. Ben kime sorsam 16. haftadan sonra geçiyor diyorlar onun için böyle devam edecek diye düşünme
Evet canım geç başladı tam başladı gerçekten. Bazen iştahla yemek yiyiyorum bugünse 1 tost yedim Migdem de kalsin diye yatıyorum resmen. Inşallah geçer
Canım benim tansiyonum normalde 9-5, 9-6 dır üstüne çıkarsa başım çok ağrır.. herkesin tansiyon normali farklı ama hamilelikde düşük tansiyon iyiymiş yani 9-6 gibi, benim geçenlerde tansiyonum 14-8 e vurdu Allah korusun 14-9 ve üzeri gebelik zehirlenmesi oluyomuş Anne de bebek de ölebiliyomuş o zehirlenmede annenin organları da kötü etkileniyomuş o yüzden dikkatli yemek de fayda var
Haklısın canım her bünyenin alışık olduğu tansiyon değeri farklı
Tuzu olabildiğince azaltman lazım demekki canım dikkat ettikten sonra Allahın izniyle yavrun da sen de sağlıkla kavuşursunuz canım
Haklısın canım her bünyenin alışık olduğu tansiyon değeri farklı
Tuzu olabildiğince azaltman lazım demekki canım dikkat ettikten sonra Allahın izniyle yavrun da sen de sağlıkla kavuşursunuz canım
Canım gebelik zehirlenmesi 20 haftadan önce olmaz seninki belki gebelik tansiyonu olabilir 20 şerden sonra ilaç verirler yüksek devam ederse.. şimdiden olumsuz şeyler düşünüp tansiyonu daha çok öıkarma .. ben stres yüzünden preeklampsi geçirdim ve erken doğuma alındım bebeğim 5 gün yaşadı.. bir sıkıntı çıkmadı tek nedeni stresti emin ol.. hala bebeğime oturup ağlarım.. allah kimseye kayıp yaşatmasın inşalalh.. bol bol dinlenin strese sokmayın kendinizi
Canım gebelik zehirlenmesi 20 haftadan önce olmaz seninki belki gebelik tansiyonu olabilir 20 şerden sonra ilaç verirler yüksek devam ederse.. şimdiden olumsuz şeyler düşünüp tansiyonu daha çok öıkarma .. ben stres yüzünden preeklampsi geçirdim ve erken doğuma alındım bebeğim 5 gün yaşadı.. bir sıkıntı çıkmadı tek nedeni stresti emin ol.. hala bebeğime oturup ağlarım.. allah kimseye kayıp yaşatmasın inşalalh.. bol bol dinlenin strese sokmayın kendinizi ☺
Kizlar 11e 8 çıktı tansiyonum
Doktor holter taktı
20.haftaya kadar ilac veremeyiz dedi
Bebegin organ gelisimi oluyor dedi
Kadin doğumcular panik olur genelde dedi
Oyle iste
11-8 çok normal bi değer ama kişiden kişiye değişiyor galiba. Ben eve tansiyon aleti aldım takip ediyorum genelde 10-7 benim ama bi rahatsızlık hissetmiyorum hiç