2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben 10 Kasım doğumluyum bebeğimin doğum tarihi 29 Kasım görünüyor sezeryn olacağım için 10 Kasım olmasını isterim. 1 ölür 1000 doğarız diyorum
O gün içimde büyük bir hüzün oluyor. Siren sesinden sonra kendime gelemiyorum. Bizim ailede 2 kişi var 10 kasım doğumlu. Hayırlısı ne zamansa o zaman doğsun yavrularımız

Ben de size güneş kremi soracaktım doktoruna bunu danışan marka öğrenen var mi ya da araştırıp kullanmaya Karar verdiğiniz gebeler için uygun bi marka paylaşırsanız çok iyi olur kizlar
Solenta pregna aldım ben doktora da sordum onu kullanabilirsin dedi. Daha öncede solentanın başka kremini kullanıyordum memnunum ama ilk sürdüğünde yüzde biraz beyazlık yapıyor.

Oyy çok şekerler çok erkek bebekler için renkler hep böyle. Sen bir de içinde bebişinle düşün bunları ah ah nasıl tatlı oluyorlar yersin direkt ☺ allahım o günleri de göstersin
Ahh bi dünyaya gelsin sağlıkla kokusuyla uyumak istiyorum çok bekletti sıpa diyorum. Kızlara envay çeşit ama erkeğe anca bu kadar işte .Hayatları lacivert siyah zaten onların

Eee kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş insanın canı kanı güzel gelmez mi hiç. Bebekler bakım istiyor mis gibi yıkanınca temiz giyince hepsi güzel melek gibiler. Benim komşum un da baba kapkara bayağı esmer anne sapsarı mavi gözlü 2 bebeğide annenin kopyası. Detayli ultrason da belli olurlar kime benzeyeceği. Eşim güzelliğini senden alsin diyor yakışıklı bi oğlan olur huyunu da ondan alınmış Ismarlama yapıyoruz

Küsüratını yazmamıştım benimki de 3255 nasıl da aynı doğmuşlar

Ahh bi dünyaya gelsin sağlıkla kokusuyla uyumak istiyorum çok bekletti sıpa diyorum. Kızlara envay çeşit ama erkeğe anca bu kadar işte .Hayatları lacivert siyah zaten onların
Bol bol kucağında uyut kuzunu mis kokusuyla sonra izin vermiyor eşşekler
Bana hep dediler aman kucağa alışır falan hiç dinlemedim valla iyi ki de dinlememişim bir de emzirmek dünyanın en güzel şeyi ya bol bol izliyorsun seviyorsun, ilk zamanlar hep uyuyorlar da sonrasında da göz teması başlıyor oy kurban olduklarım anne olmak çok güzel

Çok heyecanlandım bunları okuyunca ben de kavuşmak için sabırsızlanıyorum

Kızlar bu kol altı deodarant kullanan var mı ben deotak krem kullanıyordum ama bebeğe gider diye tedirgin oldum bıraktım ee böylede sıcaklar malum rahatsız oluyorum tavsiyeniz var mi

Ne güzel içten yazmışsın Bi an önce doğsun istedim

Kizlar bneim normlade tanisyinum normldi
Gebelikten sonra 2haftdir yuksek cikti
Normlde kaç olmasi lazim

Ya bizim bebekler kış bebeği olacak ya şimdi ne almak lazım bilemedim ben siz tecrübelisiniz. Kalın kalın kıyafetler mi almalı?
Bir tek Çin takvimi tuttu İkra meyra kız gibi demişti ben de oturup kız bebek yeleği örmüştüm Kızı olan birine hediye ederim artık

Kızlar iyi akşamlar bunu bana yorumlar mısınız 2 gün geriden gidiyomuşum diğerleri nedir..

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-20-21-33-41.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bu kol altı deodarant kullanan var mı ben deotak krem kullanıyordum ama bebeğe gider diye tedirgin oldum bıraktım ee böylede sıcaklar malum rahatsız oluyorum tavsiyeniz var mi
Yves rocher in doğal deodoranti ben onu kullanıyorum ama icin rahat etmezse doğal ürünlerle kendin de deodorant yapabilirsin. Ben usendim de doğal bakım yağlarina kitlerine meraklıysan bir bak googledan. Kolay baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…