2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de size güneş kremi soracaktım doktoruna bunu danışan marka öğrenen var mi ya da araştırıp kullanmaya Karar verdiğiniz gebeler için uygun bi marka paylaşırsanız çok iyi olur kizlar
Canım ben de yeni sipariş verdim. Solente pregna hamilelere özel bir güneş kremi imiş. Googleda ararken en çok tercih edilen güneş kremleri listesinde gördüm.

Hayırlı sonuçlar alırsın inş canım. O uyum önemli Bilgisine güvenebiliyorsan bazı şeyler göz ardı edilebiliyor

benide kardiyoloji yolladi
Benimde 12 8
Cok abartti neden anlamadim
bence yüksek diil. ama takip edip ona göre gidersin olmazsa. benim de şu ana kadar yükselmedi ama ilk gebelikte bir preaklampsi geçmişi olunca erkenden bir tedbir alalım istedi doktor. büyük ihtimalle holter takılır 1 gün boyunca tansiyon hareketlerine göre ilaca karar verilir.

Yaa ne hoş

biz ikimiz de akrep olcaz allah izin verirse annem de akrep benim. ergenlikte ona yaşattıklarımi yasayacam galiba
Biz de akrep olaxagız
Kızım başak burcu ve yükseleni akrep... Ben akrep... Simdi oğlus olacak o da akrep
Eşim balık.. Beni siz 3ünüz çiğ çiğ yersiniz diuo

kızlar sizce doğrumu çok kişiden duydumki kızlar normal doğum tarihe göre usgde daha ufak çıkıyormuş erkekler ise tam tersine daha büyük. Sizde nasıl?

Çok sevındım canım yaamın ınsallah darısı bana

Canım benimki tüp bebek,2 embriyo transferiydi ikiside tutundu.5.haftamda kese gormeye gittigimde iki kese gorduk yani:)

kızlar sizce doğrumu çok kişiden duydumki kızlar normal doğum tarihe göre usgde daha ufak çıkıyormuş erkekler ise tam tersine daha büyük. Sizde nasıl?
Ben de hep öyle duydum ama benim arkadaşım yakın zamanda doğuracak kızı hâlâ önden önden gidiyor benimki de usg de daha ilerde görünüyor ve kız bebek

Gözün aydın canım

Kizlar ben bir endisemi paylasmak istiyorum belki ayni durumda olanlar vardir. Benim bir oglum var 5 yasinda ve suan ikiz bebeklere gebeyim.dogumum sezeryan olmustu,şu an istemsizce korku yaşıyorum karnım büyüdüğünde ikiz gebelikte olduğundan rahimdeki dikişler patlarmı diye.üzerinden 5 yıl geçti ama ikiz olması rahimin fazla genişleyecek olması korkutuyor biraz.benim gibi olanlar varmı acaba

Rabbim kimseyi çok aramatmasin. Doktorlar bana anne olma ihtimalin yüzde 5 veya git donasyon yaptır deyince tüm umutlarım tükenmişti. Bugünlere gelmem mucize gibiydi. Hamd olsun ben şimdiden beynime komutlar gönderiyorum emziricem sütüm gelecek bol bol olacak diyorum ama bebeği nasıl emziricegimi bile bilmiyorum.Acaba bunlarla ilgili kitap mi alsam diyorum yoksa kucağıma alınca analık içgüdüsüyle herşey kendiliğinden olur mu

Kızlar bu kol altı deodarant kullanan var mı ben deotak krem kullanıyordum ama bebeğe gider diye tedirgin oldum bıraktım ee böylede sıcaklar malum rahatsız oluyorum tavsiyeniz var mi
Bende de aynı sorun var.Ter bezinden bebeğe gidiyormuş iyi doğal bisey kullanmak lazim.Geven biri tavsiye etmişti vichy in bana pahali geldi ya küçücük sey baska bakiyirum

Amin canım çok sevindim senin adına. Tabiki emzireceksin onu sevdikçe için kaynadıkça, bolca ten teması yaptıkça daha da bollaşacak sütün, mucize gibi
Emzirme aslında gayet içgüdüsel alıp hemen beslemek istiyorsun, birkaç teknik detayı var hem bebek rahat emsin hem göğüsler yara olmasın diye, o kadarını bilsen yeter. O kısımları da zaten hemşireler söyleyecektir.
Vakti zamanında sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…