2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ugurbocuuu üçü de erkek mi oo allah uzun ömür versin benim 3 erkek kardeşim vardı annem elinde terlik gezerdi birbirleriyle anlaşırlarsa çok iyi de hepsi farklı karakterde olunca evde savaş oluyor bazen allah yokluklarını göstermesin inşallah uzun ömür versin canım

nasıl tuttu mu tahminler vs sende.. bende hala Ne tahmin ne his bazen kız gibi hissediyorum bazen erkek

Kızlar ben yemeklere hiç tuz atmıyorum artık eşim kendi tabağına atıyor bende hafif lezzetli olsun diye az pul biber atıyorum. Yumurtayı hep bu yaşıma kadar az pişmiş yerdim şimdi mecbur katı çok pişmiş yiyiyorum ona da tuzluğu bosaltiyordum desem yeridir yutmak için şımdı onun için de karabiber çözümünü buldum.

Geç döllenmedir canım canını sıkma düzelir o folik asitini ihmal etme yediklerine dikkat et sağlıklı beslen düzelir inşallah

Kızlar ben yurtdışında yaşıyorum hamileliğimi 6 haftada öğrendim doktora 7. haftada randevu alabildim doktora sordum folik asite gerek yok dedi ancak benim içim hiç rahat değil şimdi 8 haftaya girmek üzereyim 3-4 günüm var şimdi kendim alıp kullansam folik asiti çok geç mi kaldım faydası olmaz mı çok korkuyorum.

Kullan canim.bende 5. Haftada başlamıştım 12 13 haftaya kadar kullan dr neden gereksiz dedi acaba burda bütün gebelere rutin veriliyor

Geç değil folik asit 12.haftaya kadar kullanıyoruz.

Bi an kendimi gördüm canım. Bir oğluşum var doktor tahminde bile bulunamadı göstermedi hiç. Bazen diyorum kız hissediyorum bazen diyorum yokyok erkek galiba cinsiyeti merak ediyoruz bakalım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar inşallah

Oyy Oğlanların arasında sen tam prenses kalcan desene. Saglıkla gelsin inş. Bende sana erkek hissediyordum
Geç değil bencede

Başka bir doktora git canım benim şimdi çok merak ediyorsundur sen

helllooo
Kontrolden çıktım 13 haftalık 2 li tarama testi yaptırmak istemedim yaptırmadım da doktorum kendi tercihime bıraktı
%90 erkek dedi
çin takviminde ekim kasım aralık bende hep erkek gösteriyordu diğer şeylerin hiç birini yapamadım
Vitaminler verdi
Bebiş yerinde durmuyodu kayıyo zıplıyor salıncakta sallanır gibi bana çekti biraz yoracak herhal
Şimdilik bu kadar herkesee sağlıklı güzel haberli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…