2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
12 8 çıktı birkackere
Sonra şimdi bakıyorum holterle
Sabah 11 8 12 8 di
Simdi aksam 13 9 bakiyorumda
Cnm sıkıldı
Canım bunlar yüksek sayılmaz merak etme.. stres sıkıntı yorgunluk üzüntü tansiyonu yükseltir.. günlük hayatına devam et merak etme herkesin tansiyonu biraz çıkıp biraz düşebilir.. sende stres yapma stres yaptıkça daha çok yğkselir.. birde sürekli kusman yemek yiyememen de seni strese sokar tansiyonun olduğundan yüksek çıkar

acaba cok kustum bunlarmi etkiledi diyorum
Doktorda panik etti beni

Ya evet ben yazdım Kimse dönmedi.
Aktif olan birine devredeyim kızlar ben gerçekten vakit bulamıyorum hiç ya

Benimde kontrolüm 29 mayısta 16. Haftam olacak bende daha öğrenemedim cinsiyetini
İnşallah öğreniriz canım bende bugün başka bi hastaneden 27 sine randevu buldum büyük ihtimalle 27 sinde giderim eğer cinsiyeti söylemezlerse 29 unda devletdeki kendi doktoruma giderim haftaya öğrenmem lazım artık

Bende 28 ine aldım randevu yeni hastane yeni doktor umarım iyi bir doktordur yorumlar iyi ama belli olmaz tabiki

Beklediğin aslında iyi olmuş canım, yanılma ihtimali düşer bir arkadaşın kızı olacak deyio bir hafta sonra erkek olacak demişler ya, o günden bu yana aklımda soru işareti oldu benim de, bugün gittim doktora ikili test sonucu için, bir daha baktı kız kesin dedi

Bende 28 ine aldım randevu yeni hastane yeni doktor umarım iyi bir doktordur yorumlar iyi ama belli olmaz tabiki
Aynen Canım deneyip karar veririz artık burada 3 hastane var 1 i özel 1 i devlet diğeri de üniversite hastanesi bakalım bi cinsiyeti öğrenelim de inşallah :)

Bu arada senin oğlun olacak gibi hissediyorum

Ay ne güzel canım kesin olmuş hayırlı olsun :) ilk bebişse ikisi de yok diye seviniyosun ama 2. De durum değişiyo

Ay ne güzel canım kesin olmuş hayırlı olsun :) ilk bebişse ikisi de yok diye seviniyosun ama 2. De durum değişiyo
Çok haklısın erkek de olsa fark etmezdi gerçekten sağlıklı olsun önemi yok ☺☺ikinci olsa diğer cinsiyette de bir tane olsun isterdim ☺ ☺ senin kızın mı oğlun mu var? Bu minnoş ikinci mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…