16.haftalar 3lü test haftası. ben hiç bir testi yaptırmadığım için tam ne içeriyor bilmiyorum ama beni de usg için çağırdı doktorum test yapmicaz. çarşamba kontrolüm var. 16dan sonra tahminim 20 de detaylı için çağırır ama ben 18 gibi giderim yine
16.haftalar 3lü test haftası. ben hiç bir testi yaptırmadığım için tam ne içeriyor bilmiyorum ama beni de usg için çağırdı doktorum test yapmicaz. çarşamba kontrolüm var. 16dan sonra tahminim 20 de detaylı için çağırır ama ben 18 gibi giderim yine
Kızlar benim acilinden elbise bluz almam lazım ... çalışıyorum ve artık kıyafetlerim olmuyor ... bildiğiniz takip ettiğiniz önerebileceğiniz yerler var mı ? Geçen bir hışımla lcw ye pantolon almaya girdim çıktım, maskeler eldivenler Çifter Çifter
aynı durumdayım. işe henüz başlamadım ama bir çağırsalar sadece 1 pantolonum varelbise arıyorum bende en rahatı o olacaktır işyerinde. instagramda bir kaç butik de salaş elbise buldum oralardan bakmayı düşünüyorum
MelodiminEsi
canım detayını bilmiyorum test içeriğinin, gereksiz olsa gebelik sürecine böyle bir testi koymazlardı diye düşünüyorum, tıbba güveniyorum o yüzden tüm testleri yaptıracağım ilkinde de yaptırmıştım. Tıbbi gereklilikleri çok sorgulamamak gerektiğini düşünüyorum. Yani sonuçta hepsi anne ve bebeğin sağlığı için.
İyi bayramlar herkese kızlar ben de aynı durumdayım, bulantıma şimdi yanmalar da eşlik etmeye başladı, perişan durumdayım özellikle iki gündür. Biz ne zaman düzeleceğiz ya arayana sorana bile tahammülüm sıfır resmen kendi derdim kendime yetiyor durumundayım, telefonumu uçak modunda kullanıyorum, insanlar halimi hiç anlamıyor ayy ilk defada sen de gördüm bu kadar zorlananı diyorlar.
İyi bayramlar herkese kızlar ben de aynı durumdayım, bulantıma şimdi yanmalar da eşlik etmeye başladı, perişan durumdayım özellikle iki gündür. Biz ne zaman düzeleceğiz ya arayana sorana bile tahammülüm sıfır resmen kendi derdim kendime yetiyor durumundayım, telefonumu uçak modunda kullanıyorum, insanlar halimi hiç anlamıyor ayy ilk defada sen de gördüm bu kadar zorlananı diyorlar.