2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Anladım canım.
Bu gidişimde farklı bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek

Haklısın ama ikili üçlü dörtlü tarama testleri Genelde çocukta engel var mı bunu test ediyor. öyle bi durumda Aldırmayı düşünmeyen bir çok insan yaptırmıyor bu testleri

Kızlar merhaba seneye bebişlerimiz ve sevdiklerimizle sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmek dileğiyle herkese iyi bayramlar. Malum gümrük vergisi nedeniyle bebek ürünleri zamlanacağından şimdiden bir şeyler almak mantıklı olabilir. Biz de baktık ve bize çevremizden çok önerilen bebek bezi çöp kovasını aldık ebebekten. Eğer siz de almayı düşünüyorsanız ürün ebebekte 65 tl iken diğer tüm sitelerde 120 tl lere çıkmış. Ebebek 8 hazirana kadar zamları yansıtmayacağı için böyle bir fark var heralde diye düşündük. Almayı düşünen varsa haber vermek istedim.

Üçlü ve dörtlü taramayı ikili tarama test sonucu riskli çıkanlar yaptırıyor diye biliyorum benim doktorum hiç o testleri yaptırmaktan bahsetmedi

Canım ben doktorumla tüm testler muayeneler ve doğum dahil şekilde anlaştım ve doktorum ikili test sonucu riskli çıksa da çıkmasa da dörtlü test yapıyor. Bazı doktor sadece ikiliyi bazısı ise ikisini de yaptırıyor. İki hafta sonra yaptıracağız biz ikili testim temiz çıkmıştı çok şükür.

Haklısın ama ikili üçlü dörtlü tarama testleri Genelde çocukta engel var mı bunu test ediyor. öyle bi durumda Aldırmayı düşünmeyen bir çok insan yaptırmıyor bu testleri
Yok canım mevzu aldırmak değil zaten kimse düşünmez allah korusun, mevzu anomali varsa belirlemek, anne karnında tedavi edilebiliyorsa edebilmek, tedavi edilemiyorsa da doğumdan önce öğrenebilmek, doğumda şok olup çok üzülmemek adına.
İnşallah buradaki hiçbir annemiz böyle birşey yaşamaz, yaşamayacak evrene mesaj gönderelim iyi düşünelim iyi olsun

kızlar bide çatlak oluşumunu engellemek için hazırlıklara başlamak gerekiyor . ne kullanmayı düşünüyorsunuz veya kullanıyor musunuz, tavsiyeniz varmı?

Benim koyu sarı akintim var yoğun bir şekilde koku yok sürekli ıslak olması rahatsız ediyor mantar mi oldum acaba.2 gündür var duş da bol sabunla yıkadım keske böyle bisey yapmasaydım. Bebeğe bir zarari olur mu

O bölgeye sabub sürmemek lazım bebeğe zararı olmaz ancak vajinanın doğsl florası bozulmasın diye. Mantar olsan süt kesiği akıntın olur. Bence biraz üşütmüş olabilirsin. Koku yoksa endişe etme

Ben yaptırdım bu testleri. Anormali derken doğan bebeklerin çoğu yaşamıyor bu testler sonucu çıkan genetik hastalıklarda. Bana verdikleri bilgilendirme kağıdında yazıyordu. Mesela doğumdan sonra bir ay yaşadı, ya da doğuma yakın ilerleyen dönemlerde kaybedildi diye. o yüzden ben yaptırdım ne olur ne olmaz bu Prenatal gebelik testini. Çoğu yaşamla uyuşmayan hastalıklar bunların.
Ama pozitif düşünüp içimizi rahat tutmak lazım. Sürekli tetikte bekleyerek de hamilelik gecmiyor. HepimiZe sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim

Canım bende senin gibiyim. Enfeksiyon dedi doktor ama o kadar ilaç fitil kullandım geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…