2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar benim ayaklarımın altı , tabanlarım çok fena yanıyor , bunun nedeni ve çözümünü bilen var mı ? İlk bebeğimde olmamıştı böyle birisi ama bunda yanıyorum , ölüyorum
Benimde aynı arasıra banyoda soğuk suyla yıkıyorum haliya basmiyorum daha iyi geliyo

Kızlar benim ayaklarımın altı , tabanlarım çok fena yanıyor , bunun nedeni ve çözümünü bilen var mı ? İlk bebeğimde olmamıştı böyle birisi ama bunda yanıyorum , ölüyorum
Palmar eritem denen bi lanet var o mu acaba ayak altı ve avuçları kızarıyor çok yanıyor bazı gebelerde olabiliyormuş kuzenimden biliyorum

Salçaya dikkat et salça çok etkiliyor

Benimde hamileligin baslarindan beri reflum var bir turlu gecmedi gavisgon renine kullandim yarim saat rahatlatiyo yine ayniyim canim hicbisey yemek istemiyo su icemiyorum hala diger hamilekliri.de boyle degildim tez zamanda gecmesi dilegiyle
Bazı şeyler etkiliyor ya onlara dikkat etmek lazım beni mesela salça çok fena yapıyor. Slaçasız günlere merhaba dedim.

Canım bende araştırdım onu ve almaya karar verdim haftaya bakmaya gidceğiz inşallah . sen ne düşünüyorsun
Joie literax ve chicco liteway 3 diye düşünüyorum ama mağazada gidip görünce karar veririm kesin. Cuma günü e bebek ve babymall a bakacam.

Benim doktorum bu testlerin hiç birine güvenmiyor eğer ısrarcıysan yaptırmakta profesyonel testler var ondan yaptır dedi bende hiç birini yaptırmadım.
inşallah canım herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğar. Bencede iyi düşünmek bizler için çok önemli

Leylak Bahcesi

Allah a şükür canım iyiyim ben de en kötü günümüz böyle olsun randevum 3 hafta sonra ama dediğin gibi biraz öne çekmekte fayda var ama gidicem yine bilemeyecek diye çok korkuyorum artık şu göbek olayını ciddiye almaya başladım sen de doğru diyorsun baksana bana kız bence falan dedi herkes o yüzden kız gibi hissediyordum ama göbekten dolayı erkek hissetmeye başladım amin canım çok sağol

O bölgeye sabub sürmemek lazım bebeğe zararı olmaz ancak vajinanın doğsl florası bozulmasın diye. Mantar olsan süt kesiği akıntın olur. Bence biraz üşütmüş olabilirsin. Koku yoksa endişe etme
Koku yok bence de üşüttüm ayaklarım yanıyor diye bu ara çorapsiz yere bastım hep.Simdi de 2 çorap 1 patik var ayaklarım buz gibi. Isitayim azcik sıcak su torbasıyla

Canım bende senin gibiyim. Enfeksiyon dedi doktor ama o kadar ilaç fitil kullandım geçmedi.
Koku kaşıntı var mı sende bende yok canim sadece sari akinti. Hep benim yzuumden sabun la yikamaktan daha önce mantar oldum yine sabunla yıkamıştım doktorum vajinanın kendini temizle özelliği var bakteri mikrop barındırmıyor kimyasal sürüp de florasını bozma demişti. Ama ben çamaşır citeler gibi

Canim bende de oldu sabundan sanirim 3 gun surdu gecti normalde dikkat ederim bu sefer dalginligima geldi sanirim
kızlar bide çatlak oluşumunu engellemek için hazırlıklara başlamak gerekiyor . ne kullanmayı düşünüyorsunuz veya kullanıyor musunuz, tavsiyeniz varmı?
lierac ve bebe yagi canim

Kusmam şu ara baya azaldı haftada 2-3 max
Şişkinlik ve gaz şu ara cok sıkıntı birde iştahsızlık. Bugunume şükür su bile içemiyordum

[

Bende body shoptan body butter mis kokulu bir şey, birde Hindistan cevizi yağı aşırı güzel nemlendiriyor
Hindistan cevizi yagina dikkat et o killanmaya yapiyor genelde biz onu saca tavsiye ediyoruz saçi besliyor gurleştiriyor ve eller cok catliyorsa cok ama cok az ellere sürmek icintavsiye ediyoruz

Ben de sessiz takipcilerdenim. Ne güzel herkes cinsiyet öğrenmeye başlamış. Eşim izin alamadığı için 16 hafta oldu daha gidemedim hastaneye ne ikili test ne üçlü hiç bi şey yaptiramadim. Folik asiti bile kendim aldım. Folbiol ismi . Sizce iyi mıdır.. Vicdanen çok rahatsizim ama elden bi şey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…