Rennie çiğneyebilirsin canım bebeğe bir zararı yok, ben de ara ara midem yandıkça alıyorum rahatlatıyor.
Iyiyiz canım şükür bayramda evde uğraşıyoruz işte ne yapalım
sen nasılsın nasıl gidiyor?
Cinsiyeti insan çok merak ediyor haklısın, randevum ne zaman? Geçse öne çekip gidebilirsin bence artık belli olur.
Evet göbek işinde biraz doğruluk var, benim ilk oğlumda da şimdiki oğlumda da göbeğim öne doğru sivrildi, kilo almadım yanlar aynı ama göbek var
senin de sivriyse erkek olma ihtimali var, ne hissediyorsun peki? Allah gönlündekini sağlıklısını versin canım
İyi bayramlar size de canım. Kusman var mıydı? Yoksa besin değeri yüksek yiyeceklerden yiyebilirsen bebişin için çok iyi olur, özellikle protein içerikli besinler. Yiyemezsen de çok problem değil bu haftalarda vitamin alıyorsan o ihtiyacını karşılar bir miktar. Sen de Rennie çiğneyebilirsin bir zararı yok rahatlatır mideni.
Benim 16.hafta kontrolüm 12 gün sonra 6 haziran. Üçlü test zamanı 16.hafta, ikili testteki gibi kan veriliyor, bir de rutin ultrason kontrolü. İkili testten farklı olarak AFP denen bir proteine bakılıp risk analizi yapılıyor.