Bana hep seninki kız bence falan dediler o yüzden etkilendim kız gibi hissediyordum ama şu göbek olayını duyunca acaba erkek mi demeye başladımSen ne hissediyorsun ben hep erkek hisediyordum erkek %70dedi doktor 2 hafta sonra daha net belli olur Cinsiyeti kontrolde
Kız annenin güzelliğini alır diyenler hep tersi oldu güzelleştim diyorlar çevreme dikkat edince hakikaten kız annelerin cildi saçı falan farklı oluyor güzellik geliyor annemde bu şekilde düşünüyor. Ben ergenlikte bile sivilcem olmadı şuan yüzüm pütür pütür. Ağzım burnum da son bir haftadır büyüdü sanki dudaklarim. Minyon bir surata sahibim ama erkeksilestim sanki yaaaTutuyor mubenim de bel oyuntum aynı sadece önde bir top gibi göbek yanlar yok erkek mi acaba sivilce bir iki tane mutlaka oluyor da şişliği farkedemedim erkek çocuklar mı alırmış canım güzelliği ben kız diye biliyordum
Bende hep yüzde 70 erkek dedim doktor tahmin sormuştu bana hislerim doğru cıktı. Ekşi yemeyen biriydim ekşi yediğim için he kız mi acaba dediler ben hep erkek derdim .Sen ne hissediyorsun ben hep erkek hisediyordum erkek %70dedi doktor 2 hafta sonra daha net belli olur Cinsiyeti kontrolde
Mantıklı geldi dediğin canım tanıdıklarımı düşününceKız annenin güzelliğini alır diyenler hep tersi oldu güzelleştim diyorlar çevreme dikkat edince hakikaten kız annelerin cildi saçı falan farklı oluyor güzellik geliyor annemde bu şekilde düşünüyor. Ben ergenlikte bile sivilcem olmadı şuan yüzüm pütür pütür. Ağzım burnum da son bir haftadır büyüdü sanki dudaklarim. Minyon bir surata sahibim ama erkeksilestim sanki yaaaOfff çirkin oldum işte. Ha birde bana herkes kalçami sordu genişledi mi diye.Hic genişlemedi kilolu olmama rağmen. Bakalım sende tutuacak mi
Öncesi sonrası yok çekmemiştim göbeğimi ama sonrasını atabilirim_Akiha_ canım özelden resmin varsa atsana bende sana atayım hamilelik öncesi ve sonrası cildimi göbeğimi anlarsın
Lcw da çeşit çok ama modelleri pek beğenemedim. Hm modelleri güzel. Veya istagram da cok güzel bol salaş elbiseler var hem hamileye uygun sonradan da giyilebilir şeyler. Ben kendime şu hamile lik için çok güzel gardırop hazırlamışım kot pantolon ve iç çamaşırı dışında hiçbirşeye ihtiyacım yokKızlar benim acilinden elbise bluz almam lazım ... çalışıyorum ve artık kıyafetlerim olmuyor ... bildiğiniz takip ettiğiniz önerebileceğiniz yerler var mı ? Geçen bir hışımla lcw ye pantolon almaya girdim çıktım, maskeler eldivenler Çifter Çifter
Benim çenemde erkek sakalı çıkmaya başladı sivilcelenmrlrrim çoğaldı. Ve kıllar hızlı uzamaya başladıMantıklı geldi dediğin canım tanıdıklarımı düşününceerkekte az da olsa o erkeklik hormonu salgılanıyormuş ya ondan belki de . Ben de pek kendimi beğenmiyorum zaten bu aralar saçım çok uzadı kestirmek lazım sırf o yüzden saçımı bari kesmiim diyorum kadınsılık katıyor en azından ne kalçam genişledi ne belim bakalım tutacak mı öğrenip buraya yazmayı dört gözle bekliyorum
Kıllar konusuna katılıyorum canım ama bir iki kalıcı sivilce dışında çoksivilcelenme olmadı bende . Göbeğin belli miBenim çenemde erkek sakalı çıkmaya başladı sivilcelenmrlrrim çoğaldı. Ve kıllar hızlı uzamaya başladı
Benimde hamileligin baslarindan beri reflum var bir turlu gecmedi gavisgon renine kullandim yarim saat rahatlatiyo yine ayniyim canim hicbisey yemek istemiyo su icemiyorum hala diger hamilekliri.de boyle degildim tez zamanda gecmesi dilegiyleBenim reflüm başladı maalesef. İlk hamileliğimde daha geç başlamıştı bunda erken geldi sankiEn nefret ettiğim şeydi hamileliğe dair. Tekrar geldi. İlk bebeğimde resmen son aylar dik uyumuştum bu lanet yüzünden.
Rennie çiğneyebilirsin canım bebeğe bir zararı yok, ben de ara ara midem yandıkça alıyorum rahatlatıyor.Yaa o benide mafediyor bende normaldede reflu var hamilelikten dolayı ilacımı icemiyorum ne yesem rahatsız ediyor midemde gaz yanma aci su berbatt mide ilacı verdi doktor rennie rahatsız olunca ic diye dayanılmaz olana kadar icmiyorum onuda bebege etki ederse korkusundan
Iyiyiz canım şükür bayramda evde uğraşıyoruz işte ne yapalımKızlar nasılsınız bebişler nasıl? Ben hala cinsiyet öğrenemeyenlerdenim çatlıyorum meraktanyengem kendinden çok emin bişekilde diyor ki göbeğin sivri olduysa şimdiden top gibiyse erkektir yok yana doğru genişse kızdır diyo . Cinsiyet öğrenenlerden öğrenmek isterim göbüşünüz çıktıysa şekli nasıl aslı var mıdır bu işin bu arada benimki aşağıda baya ve sivri
İyi bayramlar size de canım. Kusman var mıydı? Yoksa besin değeri yüksek yiyeceklerden yiyebilirsen bebişin için çok iyi olur, özellikle protein içerikli besinler. Yiyemezsen de çok problem değil bu haftalarda vitamin alıyorsan o ihtiyacını karşılar bir miktar. Sen de Rennie çiğneyebilirsin bir zararı yok rahatlatır mideni.Selam iyi bayramlar. Benimde bulantılar azalsada devam ediyor temkinli ve az yiyebiliyorum acıksamda iştahım yok hala. Arada kusma oluyor ilaca devam ediyorum prilama. Benm yemek yedikten snra karnım acayip şişiyor ve rahatsızlık veriyor çok yemememe bir rağmen gaz şişkinlik çok kötü yapıyor napmalı
Birde 16.haftaları gelenler kontrolleriniz ne zaman 16. Haftada neler yapılıyor test flan merak ediyorum
Bu üçlü dörtlü testi yaptırmak zorunda mıyız ki?Rennie çiğneyebilirsin canım bebeğe bir zararı yok, ben de ara ara midem yandıkça alıyorum rahatlatıyor.
Iyiyiz canım şükür bayramda evde uğraşıyoruz işte ne yapalımsen nasılsın nasıl gidiyor?
Cinsiyeti insan çok merak ediyor haklısın, randevum ne zaman? Geçse öne çekip gidebilirsin bence artık belli olur.
Evet göbek işinde biraz doğruluk var, benim ilk oğlumda da şimdiki oğlumda da göbeğim öne doğru sivrildi, kilo almadım yanlar aynı ama göbek varsenin de sivriyse erkek olma ihtimali var, ne hissediyorsun peki? Allah gönlündekini sağlıklısını versin canım
İyi bayramlar size de canım. Kusman var mıydı? Yoksa besin değeri yüksek yiyeceklerden yiyebilirsen bebişin için çok iyi olur, özellikle protein içerikli besinler. Yiyemezsen de çok problem değil bu haftalarda vitamin alıyorsan o ihtiyacını karşılar bir miktar. Sen de Rennie çiğneyebilirsin bir zararı yok rahatlatır mideni.
Benim 16.hafta kontrolüm 12 gün sonra 6 haziran. Üçlü test zamanı 16.hafta, ikili testteki gibi kan veriliyor, bir de rutin ultrason kontrolü. İkili testten farklı olarak AFP denen bir proteine bakılıp risk analizi yapılıyor.
Benim çenemde erkek sakalı çıkmaya başladı sivilcelenmrlrrim çoğaldı. Ve kıllar hızlı uzamaya başladı
Bende onu soracaktım surekli testmi olacağızBu üçlü dörtlü testi yaptırmak zorunda mıyız ki?
Test olmaya olalım önemli değil de bir şey de bilmiyoruz ki ne işe yarıyor. bana ikili testte bir arkadaşım dedi ki başka sıkıntı varsa ilaçla düzeltilebilecek o da görülüyor müdahale edilir. Sonra burda arkadaşlar sadece down sendromunu gösterir dedi ki garantisi de yok bu testlerinBende onu soracaktım surekli testmi olacağız
aynen benimki sormuyor yapıyoruz diye geçiyorTest olmaya olalım önemli değil de bir şey de bilmiyoruz ki ne işe yarıyor. bana ikili testte bir arkadaşım dedi ki başka sıkıntı varsa ilaçla düzeltilebilecek o da görülüyor müdahale edilir. Sonra burda arkadaşlar sadece down sendromunu gösterir dedi ki garantisi de yok bu testlerin
ikili testte benimki de öyle yaptı direkt kana gittim doktorla da ilk randevumdu bir şey de diyemedimaynen benimki sormuyor yapıyoruz diye geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?