Gece 3 te yanmayla uyaniyorum, basucumda kefir var. Gecene kadar iciyorum. Yenidunya ve leblebi yiyerek acligi bastiriyorum. Bir de dun ilaclari biraktim yanma gecti. Folik, demir, c vitamini, EUTHYROX kullaniyorum
Bende yemekten sonra meyve yiyordum erik vs onlar da yanmayı çok artıyırmuş meğer sabah dokunmuyor ama akşam mideyi yormayacak şeyler lazım herhalde bana da leblebi biraz iyi geldi akşam yemeklerinde biraz daha erken kalktım filan sancı acısı hafifledi
Insan su bile içemiyor o tahriş den çok kötü bisey sanki boğaza bisey takılmış gibi. Bende şimdi dümdüz yatıyorum belki geçer diye camı da açtım bol temiz hava almaya çalışıyorum. Benim hergun değil 2 gün de 3 gunde bir tutuyor artık.
Insan su bile içemiyor o tahriş den çok kötü bisey sanki boğaza bisey takılmış gibi. Bende şimdi dümdüz yatıyorum belki geçer diye camı da açtım bol temiz hava almaya çalışıyorum. Benim hergun değil 2 gün de 3 gunde bir tutuyor artık.
ben geçecek diye cok umutlandim
2gundur mahvoldum
Tahriş de etti
Neyesem cikacak diye korkuyorum
Midem allak bullak
Napacam bilemedim daha 3aylikim
9ay surerse nasil katlancm
Kızlar regenesis max (multivitamin) kullanan var mıydı? İlk kez bugün aldım ve inanılmaz mide bulantısı yaptı
Kullananlarda var mı bu şikayet merak ettim
Benim reflüm başladı maalesef. İlk hamileliğimde daha geç başlamıştı bunda erken geldi sanki En nefret ettiğim şeydi hamileliğe dair. Tekrar geldi. İlk bebeğimde resmen son aylar dik uyumuştum bu lanet yüzünden.
Benim reflüm başladı maalesef. İlk hamileliğimde daha geç başlamıştı bunda erken geldi sanki En nefret ettiğim şeydi hamileliğe dair. Tekrar geldi. İlk bebeğimde resmen son aylar dik uyumuştum bu lanet yüzünden.
Yaa o benide mafediyor bende normaldede reflu var hamilelikten dolayı ilacımı icemiyorum ne yesem rahatsız ediyor midemde gaz yanma aci su berbatt mide ilacı verdi doktor rennie rahatsız olunca ic diye dayanılmaz olana kadar icmiyorum onuda bebege etki ederse korkusundan
Kızlar regenesis max (multivitamin) kullanan var mıydı? İlk kez bugün aldım ve inanılmaz mide bulantısı yaptı
Kullananlarda var mı bu şikayet merak ettim
Canım ben de en başından beri kullanıyorum kahvaltıdan sonra alınca çok fena mide bulantısı yapıyor bende bütün gün. Gece yatmadan önce alıyorum daha rahat oluyor tavsiye ederim mide bulantısı olmuyor doktoruma da sordum akşam alabilirsin dedi
Kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Ben hala cinsiyet öğrenemeyenlerdenim çatlıyorum meraktan yengem kendinden çok emin bişekilde diyor ki göbeğin sivri olduysa şimdiden top gibiyse erkektir yok yana doğru genişse kızdır diyo . Cinsiyet öğrenenlerden öğrenmek isterim göbüşünüz çıktıysa şekli nasıl aslı var mıdır bu işin bu arada benimki aşağıda baya ve sivri
Kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Ben hala cinsiyet öğrenemeyenlerdenim çatlıyorum meraktan yengem kendinden çok emin bişekilde diyor ki göbeğin sivri olduysa şimdiden top gibiyse erkektir yok yana doğru genişse kızdır diyo . Cinsiyet öğrenenlerden öğrenmek isterim göbüşünüz çıktıysa şekli nasıl aslı var mıdır bu işin bu arada benimki aşağıda baya ve sivri
Aşağıda ve yayvan değil. Bel oyuntum hâlâ belli. Ve erkek .göbek şekli bence tutuyor. Birde yüzünde sivilce şişlik ağız burunda büyüme olduysa bende erkek diyorum.Hep derler kız annenin güzelliğe güzellik katar erkek de annenin güzelliğini alırmış derler
Aşağıda ve yayvan değil. Bel oyuntum hâlâ belli. Ve erkek .göbek şekli bence tutuyor. Birde yüzünde sivilce şişlik ağız burunda büyüme olduysa bende erkek diyorum.Hep derler kız annenin güzelliğe güzellik katar erkek de annenin güzelliğini alırmış derler
Tutuyor mu benim de bel oyuntum aynı sadece önde bir top gibi göbek yanlar yok erkek mi acaba sivilce bir iki tane mutlaka oluyor da şişliği farkedemedim erkek çocuklar mı alırmış canım güzelliği ben kız diye biliyordum