Koku kaşıntı var mı sende bende yok canim sadece sari akinti. Hep benim yzuumden sabun la yikamaktan daha önce mantar oldum yine sabunla yıkamıştım doktorum vajinanın kendini temizle özelliği var bakteri mikrop barındırmıyor kimyasal sürüp de florasını bozma demişti. Ama ben çamaşır citeler gibi
Ben de sessiz takipcilerdenim. Ne güzel herkes cinsiyet öğrenmeye başlamış. Eşim izin alamadığı için 16 hafta oldu daha gidemedim hastaneye ne ikili test ne üçlü hiç bi şey yaptiramadim. Folik asiti bile kendim aldım. Folbiol ismi . Sizce iyi mıdır.. Vicdanen çok rahatsizim ama elden bi şey gelmiyor.
Hoşgeldin canım randevu bulmak çok zor ama ayarlamaya çalışın belli olmuştur cinsiyetiniz hayırlısı olsun inşallah, folbiol bende kullandım iyiymiş sağlık ocakları genelde folbiol tavsiye ediyor..
Ben de sessiz takipcilerdenim. Ne güzel herkes cinsiyet öğrenmeye başlamış. Eşim izin alamadığı için 16 hafta oldu daha gidemedim hastaneye ne ikili test ne üçlü hiç bi şey yaptiramadim. Folik asiti bile kendim aldım. Folbiol ismi . Sizce iyi mıdır.. Vicdanen çok rahatsizim ama elden bi şey gelmiyor.
Benim koyu sarı akintim var yoğun bir şekilde koku yok sürekli ıslak olması rahatsız ediyor mantar mi oldum acaba.2 gündür var duş da bol sabunla yıkadım keske böyle bisey yapmasaydım. Bebeğe bir zarari olur mu
kızlar bide çatlak oluşumunu engellemek için hazırlıklara başlamak gerekiyor . ne kullanmayı düşünüyorsunuz veya kullanıyor musunuz, tavsiyeniz varmı?
[/QUOTE