2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba hayırlı olsun. Kendiniz gitme şansınız yok mu hastaneye .Folbiol gebelik den önce vermişti doktorum bana hamile kalınca folidoce kullanılmıştı içindeki vitamin değeri daha yüksekti sanırım.Ama zaten 12 haftaya kadar kullanılıyor folik asit sizin artık demir ve diğer takviyelere başlamanız lazim.Saglik ocağı yakınınızda varsa genel kan ve idrar testininde yapılması gerekiyor. Bence imkanları ayarlayıp doktora gitmelisiniz

Evde egzersiz yapan var mı? Sürekli oturmaktan belimde ağrılar oluyor artık bacağıma bile vuruyor bel kasları da gevşiyormuş herhalde
Sürekli yatış pozisyonundayim az ayak da dursam belim kasiklarim ağrıyor. Egzersizi cesaret edip maalesef yapamam yere eğilirken bile kaplumbağa hızında hareket ediyorum Hastane de duyuyorum yogo hamile pilatesi falan yapan ama ben riske atmak istemiyorum. Şu virüs biterse veya hafifleyince biraz yürüyüş yapabilirim en fazla

Evde egzersiz yapan var mı? Sürekli oturmaktan belimde ağrılar oluyor artık bacağıma bile vuruyor bel kasları da gevşiyormuş herhalde
ben başladım bu sabah. çok yormadan 15dklık yoga yaptım. akşam tekrar yapıcam. youtubede hamile yogası çıkımca videolar çıkıyor. ordan bakıyorum. yarın itibariyle beslenmemi de düzenlicem çünkü 2 haftada 2kg aldım.

sdk_sfa çok uzun zaman olmuş. folbiolu bırakıp hemen gerekli testleri yaptırıp doktor tavsiyesi ile vitaminlere başlamanız lazım. eşiniz gelemiyorsa da siz en azından sağlık ocağına gidip tahlillerinizi yaptırın. ikili test zamanınız geçmiş zaten. gerekli burun kemiği ense kalınlığı ölçümlerinin yapılması lazımdı 12.haftada.baya geçmiş ama inşallah herşey yolundadır.

Merhabalar kızlar grupta konusu pek geçmedi
Ayrıntılı ultrason için randevu alan var mı? 19 ile 24 haftalar arasında yapılıyor. Ben denizlide yaşıyorum var mı Denizlide olan doktor tavsiye edebilecek? Bebegin organlarının gelişimini takip edilecek. Zamanının geçmemesi önemli!!

Bizde tayin bekliyoruz denizli de yazdık bulursanız memnun kaldığınız doktoru bizlede paylaşın lütfen

Merhaba kızlar ben yürüyüş bandında yürüyüş yapıyorum ama hergün yapamıyorum bulantılar malum. Karnım içinde saf zeytinyagı ve frei ol kullanıyorum.

kızlar napıyosunuz

Sabah randevum var sırf cinsiyet için farklı bi hastaneden randevu aldım 13+5 olcam yarın inşallah belli olur
Hadi hayırlısı bakalım. Şimdi sana sabah olmaz bi türlü Offf benim kontrolüm haziranın 15 inden sonra o zaman öğrenebilicem cinsiyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…