2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy canım çook var daha sana valla benden bi hafta öndesin bellidir senin de hayırlısı olsun İnşallah hakkımızda ☺
Ben 13 küsürde gittim ama kendi doktoruma değil perinatologa inatla sölemio kadın ben anlamam dio kendi doktorumda ultrason resmini atmıştım whatsappdan erkeğe benzio dedi. 17. Haftada gel net konuşalım cinsiyeti dedi mecbur bekliyorum dediğin gibi canım hakkımızda hayırlısı. Bir tanıdığım hamile ona kız dediler geçen hafta kontrole gitti 5. Ayı erkek dediler şimdide insan bu haftalardaki cinsiyet tahmininede güvwnemio

Merhaba arkadaslr ben yeni katildim araniza aslinda sessiz sessiz takip ediyordum hamilelik günlugunu nasil olusturdunuz acaba
Hoşgeldin canım aramıza kaç haftalıksın ? Bizim hamilelik günlüğümüzün en altına bakarsan orada hamilelik günlüğü oluşturmak için tıklayın yazıyor ona tıklayıp yapabilirsin ve ya hesap detaylarından da yapabilirsin

Tamm canm sagol yaptim sonunda yarin 17.haftam bitiyo insallah

Haklısın canım valla insan şoka uğrar :) bende bi oğlum var diye kız istiyorum bakalım inşallah kesin belli olur yarın :) senin ilk bebeğin miydi

Kızlar Frei öl çatlak icin yağı nerden aldınız acaba ? Ben daha başlamadım kremlere. 15. Haftaki doldurdum.

Canım bunları gördüm mu şüpheleniyorum 15 haftalikken kesin erkek dedi dr erkek bebek alışverişine başladım artık 20 21 haftada ayrıntılı usg icin gidecegim o zamana çağırdı değişti vs diyenlere şaşırıyorum o kadar alış veriş kıyafet alıp elimde kalmasını istemiyorum

Ayyy canım bana 13+4 tě erkek dedi. Degişmez demi bir sürü mavi erkek elbisesi aldım

Valla bunada kesin kız dediler 5 ay boyuncaisim buldular o isimli hastane çıkışlarından yaptırdılar falan 5. Ay kontrolünde erkek demişler onlarda şok oldu. Şimdi beni arayıp duruyolar alışveriş için acele etme bak elimizde patladı diye. Ebru şancıyada oldu aynısı eski manken 5 aya kadar kız dediler 5. Ay erkek dediler
Ayyy canım bana 13+4 tě erkek dedi. Degişmez demi bir sürü mavi erkek elbisesi aldım
Valla bilemiyorum ki Bizim başımıza böyle birşey geldi herkese olacak diye birşey yok. Ama bu benim etrafımda ilk değil eşimin kuzeninede 6 ay erkek dediler 6. Ay kız dediler kızı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…