2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok tuhaf umarım degişmez

Ben de haftaya gideceğim doktora bakalım heralde cinsiyet kesinleşir diye düşünüyorum. Nedense çok merak etmiyorum. Kız da olsa erkek de olsa isim düşündük gibi eşimle :) Yalnızca eşim iki isim istiyor ben tek. Bakalım ne olacak

Cnm bana da önce erkek dedi sonra kız gibi dedi su anda 13+2 yim esim sırf cinsiyet için baska Dr da gitmek istiyor zor zabdediyorum ama artık bnde dayanamıyorum.herseydn önce saglıklı olması ama erkek hissediyorduk kız deyince bizde durum değişti cnm kocacım kabullenemiyor hala

Bende bu cuma gitcem doktora çok heyecanlıyım valla nerdeyse 16. Haftamız bitmişken gidecem inş cinsiyetini görür bugüne kadar hiç bir tahmin Bile olmadı

Yarin yasak da kalkmışken bunaldim gidip biraz alışveriş yapayim diyordum madem oyle 21 haftadan sonra yapayim alışverişi yada baska bir dr a teyit ettireyim sonra o kıyafetler ne olur elimde kalır

Valla benim kendi doktorum ki çok güvenirim kendisine erkende tahmin yapılır ama en doğrusu 16. Haftayı beklemek diyor. Dr. Banu çifçide aynı şeyi söylüyor. Bencede beklemek en doğrusu
Yarin yasak da kalkmışken bunaldim gidip biraz alışveriş yapayim diyordum madem oyle 21 haftadan sonra yapayim alışverişi yada baska bir dr a teyit ettireyim sonra o kıyafetler ne olur elimde kalır
Alışveriş için ben biraz daha bekleme taraftarıyım özellikle kıyafet konusunda he bi kaç şey aldım almadım diil ama reflü yatağı emzirme yastığı falan aldım gri renk kızdada erkektede kullanılır annem battaniye örmeye başladı oda kırık beyaz. Ama kıyafet için ben ağustos gibi alışveriş yapmayı düşünüyorum.

Bende oyle düsünuyorum bide bebisler kis bebegi olacak suan hep kolsuzlar yazlik kiyafetler var internetten baktigim kadariyla zaten benim doktor inat soylemiyo cinsiyeti boyle dertlerim olamiyo haliyle

Bende oyle düsünuyorum bide bebisler kis bebegi olacak suan hep kolsuzlar yazlik kiyafetler var internetten baktigim kadariyla zaten benim doktor inat soylemiyo cinsiyeti boyle dertlerim olamiyo haliyle
Kesinlikle bizim alıcaklarımız hep kışlık olacak Bide ben istanbuldayım bebeğin herşeyini eminönünden alıcam. Yeni doğan bebeğe zara-h&m falan giydirmem çünkü. O yüzden eminönününde biraz kendine gelmesini bekliyorum coronadan dolayı

Kızlar benim de randevu perşembe günü yaklaşık 15 olmam lazım inşallah kesin söyler cinsiyeti❤

Sürpriz yaşamak istemiyorum
Aynı durumdayız canım sen benden bi hafta öndesin avantajlısın inşallah ikimizin de belli olur sen erkek istiyosun ben kız Rabbim nasip etsin inşallah

Ben simdi almam diyorum da Avmde çalışıyorum ptesi işe baslıcam dayanamam kesin üstelik e bebek tam karşı mağazam çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…