2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim kuzenimde ve eltimde oldu 7. ayina kadar erkek dediler sonra kiz oldugunu farkettiler eltiminde 3 oglu var hep kiz istiyodu oglan dediler cok uzulduler sonra kiz cikti ben cinsiyetten dolayi degilde bende 7 .ayima kadar bisey almayi dusunmuyorum hep yazlik seyler var cunku kiyafet vb.alacaklarda ortak renk alin arkadslar Rabbim hakkimizda hayirlisini va sagliklisini versin gonlumuze gore versin cok seymi istedim

Ayyy bu hafta belli olacak diye çok ümitlendim o kadar dayanamam
Benim kizimda uc boyutlu olmasina ragmen her gittigimizde ya arkasi donuktu yada bacaklarini kapatti dr emin olmadan soylemem dedi tahmindede bulunmadi biz umidi kesmistikdogumda goruruz artik dedik 20.haftasinda gosterdi

Aynı durumdayız canım sen benden bi hafta öndesin avantajlısın inşallah ikimizin de belli olur sen erkek istiyosun ben kız Rabbim nasip etsin inşallah
inşallah canım ya Allah hayırlı evlatlar nasip etsin güzel güzel büyütelim inşalalh tabiki ama insanın gönlünden tabiki olmayan geçiyor

Benim kizimda uc boyutlu olmasina ragmen her gittigimizde ya arkasi donuktu yada bacaklarini kapatti dr emin olmadan soylemem dedi tahmindede bulunmadi biz umidi kesmistikdogumda goruruz artik dedik 20.haftasinda gosterdi
Sağlıklı olsunda inş ikisine de razıyım ama işte her bekleyişi heyecanlı doktor 16. Hafta dedi ya çok heveslendim belli olacak diye ama senin dediklerinin de ihtimali var. Ne yesemde gitsem nasıl hareketlenir

Kızlar bugün belim ağrıyor ama sancı gibi giriyor sürekli değil. Böyle bir durum yaşayan var mı

Canım olur mu ki oyle birşey ya ben aldim biraz erkek için kıyafet daha da heves ediyordum almaya alıştırdım psikolojimi benim öbur oğlanlarımda da 12 14 haftalarda soylediler daha da değişmedi bu yanlis tahmin cok nadir oluyor galiba benim dr kesin dedi birde degisme olasılığı vs varmı dedim yok dedi kesin dedi

Bende cinsiyete gittiğimde meyvesuyu çikolata vs yedim hareket etsin diye bebek hareket etti mi cok bakamadim.ama beni mahvetmişti o çikolata aksama kadar kusmustum

Bizde tayin bekliyoruz denizli de yazdık bulursanız memnun kaldığınız doktoru bizlede paylaşın lütfen
Ben bir doktor buldum denizli denipol hastanesinde. Radyologlar bakıyor zaten. İlk gebeliğim de oglumun kalp sıkıntıları vardı ayrıntılı ultrason da bir cok sey belli oldu. O yuzden dogumumu üniversite hastanesinde yaptım. Bu dogum için de ayrıntılı da cıkan sonuca göre dogum Yapacagım hastaneye karar vereceğim.

Ben cinsiyetten dolayi degil de bizimkiler kıs bebegi olacak ya oyuzden almiyorum benimkinede iki kizimda yanilma olmadi dr ve ultrasyona gore degisiyo heralde bencede nadir oluyodur Rabbim hakkimizda hayirlisini versin canim

o kadar etki ediyor demek ben küçücük bişey yiyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…