2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Konu sahibi ilk önce Ilknurdu sonra Peripellaya geçti o herhangi bir değişiklik yapmadı yani en azından bi etiket yapıp bi mesaj atabilirdi listeye bakıp adımı görmeyince şok oldum.
Bende katılıyorum bu yorumuna biraz hiçe sayıp saygısızca olmuş yapılan
Diğer liste de duruyor kızlar merak etmeyin, silinmedi onlar da. Sadece arkadaş güncellemeye çalışıyor şu anda listeyi.

Diğer liste de duruyor kızlar merak etmeyin, silinmedi onlar da. Sadece arkadaş güncellemeye çalışıyor şu anda listeyi.

Benim anlamadığım listeyi güncellerken neden bizi eklemeyip biz tepki verince bunu yapıyorsunuz.. Ayıp gerçekten..

Kızlar üzgünüm ama siz gerginlik yaratmaya gelmişsiniz.
Kesinlikle sana katılıyorum.. Aslıhanım ben çok aktif değilim bu kişiler aktif miydi? Yoksa watsap mevzusundan dolayı banlanıp gidip sonradan gelenler mi?

Kesinlikle sana katılıyorum.. Aslıhanım ben çok aktif değilim bu kişiler aktif miydi? Yoksa watsap mevzusundan dolayı banlanıp gidip sonradan gelenler mi?
Canım ben de 12. haftada katıldım, hiç bir fikrim yok bu konuda. Bir aydır buralardayım yaklaşık. Daha kaç gündür güncelleniyor ki liste zaten... Yeni geçti konu wendye.

Canım ben de 12. haftada katıldım, hiç bir fikrim yok bu konuda. Bir aydır buralardayım yaklaşık. Daha kaç gündür güncelleniyor ki liste zaten... Yeni geçti konu wendye.
Ve wendy tek tek sordu isteyen yazdırdı adını... Biz online kişiler ile aktif kişilerle yeni liste olusturduk wedy gelince diğeri zaten duruyor...
Öyle değil mi?! Bu grubun çoğu watsap a geçti bende hatta aralarında idim,
En başlarda çıktım
Bunu öğrenen yöneticiler açan ve wp grup olusturan vs neyse artık burada aktif olmayanları kk den banladı..
Bu arkadaslar onlar sanırım.
Nick leri aklımda tutamıyorum. Sadece birisi tanıdık geldi diğerini bilmiyorum
Direk yanlış anlayarak gelmişler... Kasıtlı yapılıyor sanıyorlar.

Bu olayları hiç bilmiyorum baya ilk zamanlarda oldu o zaman. Aynen tekrar yazdırılabilir listeye. Zaten önceki arkadaş bir kaç kere sordu konuyu isteyen var mı diye. O zaman ben yeni gelmiştim, listeye ekleme bile yapılmıyordu. Bu arkadaşlar çok önemliyse gelip konuyu önceki arkadaştan devralıp listeyi güncel tutsalardı madem. Şu an konu sahibi wendy, o da böyle yapmayı uygun gördü listeyi. Kimse kimsenin çetelesini tutmak zorunda değil, işimiz var gücümüz var. İthamda bulunmaya gerek yok.

Aynen öyle harfi harfine katılıyorum...!
Liste yenilenmiş aa diğerleri de vardı mı diyecek bu kişiler yazana kadr ben varlıklarını unuttum valla

Arkadaşlar takılmayın bizde aktiftik bende eski listedeydim kız listeyi yeniledi bende adımı verdim yazdırdım isteyen herkes adını verebilirdi. Wp muhabbetinde bende burdaydım çoğumuz olmasın diye konuşmuştuk bozulmasın demiştik muhabbet demek kendi içlerinde açan olmuş. Herkes hamilee burda kimsenin kimseyi germeye hakkı yok. Ben bir saygısızlık olduğunuda düşünmüyorum

Ya zaten kkda nedense bu liste olaylarında gerginlik çıkıyor sürekli. Ne önemi varsa
Ahaha beni silsin bu hanımları yazsınlar o zaman neymşs bu liste muhabbeti valla adım olsa ne olmasa ne banane...
Hayat bu kadr takıntılı geçer mi ya

Kızlar üzgünüm ama siz gerginlik yaratmaya gelmişsiniz.
Kesinlikle katılıyorum. Gerginlikle, hışımla bu giriş neydi şimdi?, komik buldum. Alt tarafı bir liste, güncellenir iki dakikayı da almaz. Ben de 2 buçuk aydır buradayım ilk kez gördüm arkadaşları, ilk yazanlardan biri olmaları konuyu yeni devralan arkadaşa saygısız deme ve buradaki diğer arkadaşları da germe hakkı veriyor heralde :) onu geçtim bari zahmet edip eski gönderileri okusalarmışta, Wendy’nin defalarca liste için yazdığını görselermiş.

Belli zaten toplanıp gelmişler gerginlik yaratma amacıyla.
Yeni hatlramıslar kk yi bir de wendy e kızıyorlar.. Gelin güzelce söyleyin...kimse bilerek yapmadı ki ya da sandıkları gbi kötü niyet vs neyse artık düşünceleri benim aklım ermez... Kötü bir amac yok yani

Banlanmadim hic sağlık problemlerim nedeniyle foruma giremeidm bugün güzel haber alınca baktım ve konudan silindigimi gordum şuan 17 haftalık bebeğim 5 haftalıkken konuya dâhildim ve malesef zorlu bir gebelik geçirdim 2 düşük var vs bu nedenle bakamadım hiç bugün geldiğimde böyle bir durumla karşılaşmam beni gerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…