2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben birini hatırlıyorum. Ama diğerini hiç hatırlamıyorum ki ben öğrendiğim gibi konuya dahil oldum düşün. 16-17 martta falan girdim sanırım
Bende birisini hatlrıyorm diğeri de zaten martta yazmıs simdi gelmş yazmıs bir de

Anladım canım geçmşs olsun... İnan gerilmeni gerektirecek bir sey yok...
Bilerek isteyerek kötü amaçlı değil hiç bir sey.. Hepimiz tekrar tekrar söyledik yazıldı. Çok el değiştirdi topik

Anladım canım geçmşs olsun... İnan gerilmeni gerektirecek bir sey yok...
Bilerek isteyerek kötü amaçlı değil hiç bir sey.. Hepimiz tekrar tekrar söyledik yazıldı. Çok el değiştirdi topik
Neyse ben zaten yukarıya bilgilerimi verdim yeniden listeye eklenmek için konu sahibi görünce eklerse mutlu olurum

Onu sonradan okudum kız sakin ol...
Inanın şuraya yazdıktan sonra diğer arkadaşlar arkadan sallamak ve en son martta yazmış diyip boş muhabbet yapmak yerine birde nedenini sorsalardı üzülüp gerilmezdim. Konuya tekrar dahil olup olmamak değil mevzu ben sadece güzel bir haber alıp mutluluğumu paylaşmak istedim neyse herkese iyi günler zaten girmem daha

Onu sonradan okudum kız sakin ol...
Inanın şuraya yazdıktan sonra diğer arkadaşlar arkadan sallamak ve en son martta yazmış diyip boş muhabbet yapmak yerine birde nedenini sorsalardı üzülüp gerilmezdim. Konuya tekrar dahil olup olmamak değil mevzu ben sadece güzel bir haber alıp mutluluğumu paylaşmak istedim neyse herkese iyi günler zaten girmem daha

Ben gayet sakinim sadece adımın silindiğini görünce üzüldüm açıkcası
Üzülecek bir şey yok, sebebini açıkladığım halde "ayıp" filan demeye devam ediyorsunuz. Bu da gerginlik yaratıyor. Ayıp ya da saygısızca bir durum yok.

Üzülecek bir şey yok, sebebini açıkladığım halde "ayıp" filan demeye devam ediyorsunuz. Bu da gerginlik yaratıyor. Ayıp ya da saygısızca bir durum yok.
Aslı hanım konunun muhattabı siz değilken neden kendinizi öne atıyorsunuz?

Kız bak diğer msjlar da okusana... Ben ddm mart nisan diye çünkü wp olayı vardı burada..
Seni de öyle sandım ben.. Kusura bakma.
Durumu izah ettin ve hallettik..
Niye girmeyeceksin ne güzel burada her sorunu mutluluğu paylasıyoruz hep birlikte...
Yanlıs anlamayalım birbirimizi inan kimse burada kötü niyetli değil...

Ben hiç öyle liste bilmiyorum kızımda da söylemediler bişey.. beler yenmezmiş bende kullanıyorum iğne.. birde malesef bende hep göbek çevresinden aldım hiç hoş değil yaa

Teşekkür ederim beni anladığın için benim lafim sana değil diğer hamile arkadaşlarıma neticede hepimiz bir süreçten geçiyoruz sorabilirlerdi neden yoktun diye ama onun yerine üzerimden goygoy yapmışlar. Kusura bakma sende lütfen

Kesinlikle sana katılıyorum.. Aslıhanım ben çok aktif değilim bu kişiler aktif miydi? Yoksa watsap mevzusundan dolayı banlanıp gidip sonradan gelenler mi?

Grubu ilk gelenlerdenim canım seninlede sohbetimiz oldu ayrıca. Ben yurtdışındayım ve belirli sebeplerden dolayı internete giremedim bir müddet. Arada okuyup çıkıyordum çünkü ben 18+2 olmama rağmen hiç doktora gitmedim çünkü prosedür gereği 20. Haftayı bekliyorlar.bilgim de olmadığı için burada yorumda yapamadım. Wp grubundan haberim bile yok bu arada. Evet liste yenilenmiş olabilir ama keşke eskisinin üstüne eklenseydi. Haftaya sonunda bebeğimi göreceğim diye mutluluğumu paylaşmak için girdiğimde adımı silinmiş görünce üzüldü şahen.

Ben gayet sakinim sadece adımın silindiğini görünce üzüldüm açıkcası
Silinmedi ki güncellendi sadece canım...
Yani el değişince 3.kez tekrar isteyen yazdırdı yeniler geldi vs.. Ve topik sahibi olan arkadas ben aktif olamıyorum ama ynede madem ben alayım ddi.. Çünkü kimse istemedi ona kaldı...
Okusanıza geçmiş i.. Wendy i filan kimler yazdı kısmından...
Burada kimse kötü niyetli değilll...
Bilerek isteyerek yapılan bir sey yok... Ne düşündüyseniz öyle bri sey yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…