- 18 Mart 2019
- 87
- 44
- 8
- 29
Kelime oyunu mu bekleyin yazdigimi alıntılayayim burada algı yaratan sizsiniz size karşı bir tutum sergilemedim ben eski konu sahibiKelime oyunu yapmaya gerek yok, ilk açıklamayı ben yaptım konuşmaya da benle devam ettiniz.
Sen bosver onlari kiskancliktan soyluyolardirAslında çok kuru değilim ama 60 olsam yüzüm gözüm biraz dolsa çok daha iyi olacam ve çevremde bazı nursuz kilolular beni görünce hep çok zayıfsın çok kurusun diye psikolojimi çok etkilediler yani kesinlikle biraz kilo almam lazım yüzümde uzun ince ya zayıfım biraz kötü duruyo bende
Üzülecek bir şey yok, sebebini açıkladığım halde "ayıp" filan demeye devam ediyorsunuz. Bu da gerginlik yaratıyor. Ayıp ya da saygısızca bir durum yok.
Evet bende seni hatırladım işte wp grubunda biz seninle konusmamış mıydık ya da buradan mı msj lasmıstık sen isveçte miydin??Grubu ilk gelenlerdenim canım seninlede sohbetimiz oldu ayrıca. Ben yurtdışındayım ve belirli sebeplerden dolayı internete giremedim bir müddet. Arada okuyup çıkıyordum çünkü ben 18+2 olmama rağmen hiç doktora gitmedim çünkü prosedür gereği 20. Haftayı bekliyorlar.bilgim de olmadığı için burada yorumda yapamadım. Wp grubundan haberim bile yok bu arada. Evet liste yenilenmiş olabilir ama keşke eskisinin üstüne eklenseydi. Haftaya sonunda bebeğimi göreceğim diye mutluluğumu paylaşmak için girdiğimde adımı silinmiş görünce üzüldü şahen.
Kimsenin adı yoktu liste guncellenince herkes bildirim yaptı Kaç kişi var bu grupta herkesi tek tek kontrol nasıl edebilir ki arkadaşım ?Benim anlamadığım listeyi güncellerken neden bizi eklemeyip biz tepki verince bunu yapıyorsunuz.. Ayıp gerçekten..
Üslubumda bir sıkıntı yok bence. Yazdığınız ilk 4 mesaja bakın. Ben size neden olmadığınızı yazdım listede. "Hıı öyle mi tamam tekrar eklenelim o zaman." demek yerine "Ayıp, saygısızca bu yapılan" demeye devam etmek gerginlik yaratmaktır. Ben de bunu belirttim sadece.Kelime oyunu mu bekleyin yazdigimi alıntılayayim burada algı yaratan sizsiniz size karşı bir tutum sergilemedim ben eski konu sahibiPeripella melike ilede muhattabım ancak o böyle bir ise kalkışsa haber verirdi dedim. wendy hanım da bizi etiketleyebilirdi alenen saygısızlık. Daha sonra bastan okudum ve zaten listenin perşembe günü yenilendiğini gördüm. Simdi size tek tek hece hece anlattim umarim beni anlamissinizdir çünkü gereksiz bir muamele var ortada ve ben kusura bakmayın insan gibi konuştum siz hala aynı üslupla devam ediyorsunuz. Çok ayıp.
Evet bende seni hatırladım işte wp grubunda biz seninle konusmamış mıydık ya da buradan mı msj lasmıstık sen isveçte miydin??
Ben listenin perşembe günü sizin bildiriminizle güncellendiğini yeni gördümKimsenin adı yoktu liste guncellenince herkes bildirim yaptı Kaç kişi var bu grupta herkesi tek tek kontrol nasıl edebilir ki arkadaşım ?
Bizlerde kendimiz bildirdik
Kimsenin adı yoktu liste guncellenince herkes bildirim yaptı Kaç kişi var bu grupta herkesi tek tek kontrol nasıl edebilir ki arkadaşım ?
Bizlerde kendimiz bildirdik
Bana doktor ikisini de verdi ama
wendy LİSTEDEN ADIM SILINMIS CANIM OYSA KONUYA ILK YAZANLARDAN BIRIYIM VE SUREKLI OKUYUP TAKIP EDIYORDUM NEDEN SILINDIGINI OGRENEBILIR MIYIM?
wendy LISTEYE ADIMI TEKRAR EKLER MISIN LUTFEN 19 KASIM 2020 DOĞUM. YAŞ 24 KILO 56 ILK ÇOCUK ERKEK
Tamam ben bekliyorum listeyi sonuçta o listede olup şuan adı olmayan en az 15 kişi var ve bu çok büyük saygisizlik
Lütfen yazdıklarımı okuyun ilk 4 mesajım hiii tamam tekrar ekleyin demisim zaten ve üslubunda konuşmuşum. Sonunda da bize karşı bir saygısızlık yapıldığını dile getirmişim siz lütfen okuyun anlayın sonra gelin konusunÜslubumda bir sıkıntı yok bence. Yazdığınız ilk 4 mesaja bakın. Ben size neden olmadığınızı yazdım listede. "Hıı öyle mi tamam tekrar eklenelim o zaman." demek yerine "Ayıp, saygısızca bu yapılan" demeye devam etmek gerginlik yaratmaktır. Ben de bunu belirttim sadece.Chennnnn
Evet canım gördüm bakayım bana verdiğinde var mı birde kontrole gidince sorayım bakalım ne diyecek doktor.. geçen hamileliğimde de neler neler kullanmıştım aynı zamandaAllah Allah.. Hatta bana istenen durum değil sinerjik etki yaratabilir dedi
bende de var balık yağı dünyanın parasını verdim dr öle dedi dye kullanmadım..
Kızıma da almıstm şurup olanından onunda üzerinde yazıyor. Dur foto çekeyim... Tam tırnak hizamda yazıyor bu da kızıma kullandığım ocean marka..
Bilemiyorum uzatan ben değilim tek msj attımEski liste zaten duruyormuş zaten ama güncellenme yapılınca adımı yazmamışlar sonrada biz konuştuk hallettik tekrar konuyu uzatmaya gerek var mı sizce
Ben geri çıktımEvet buradan msjlaştık biz seninle hafta olarak aymıyız diye sen hastaneye gittikçe sana soru soruyordum. Bu arada sen wp grubuna katıldıysan sen nasıl ban yemedin
Konuya vakıf değilsiniz ya o nedenle yanlış anlamayın ben veBilemiyorum uzatan ben değilim tek msj attım
Sor bakalım canım ne diyecek bende ayrıntılı için baska Dr gdşedeğim ona sorarım bir de.. Buradan haber ederimEvet canım gördüm bakayım bana verdiğinde var mı birde kontrole gidince sorayım bakalım ne diyecek doktor.. geçen hamileliğimde de neler neler kullanmıştım aynı zamanda ❤
Okudum ve bence bu gerginlik yaratmak oluyor. Tek mesajda bitecek bir olay. Bu kadar basit. Karşıdaki insanı saygısızlıkla itham edecek bir durum yok.Lütfen yazdıklarımı okuyun ilk 4 mesajım hiii tamam tekrar ekleyin demisim zaten ve üslubunda konuşmuşum. Sonunda da bize karşı bir saygısızlık yapıldığını dile getirmişim siz lütfen okuyun anlayın sonra gelin konusun
Kız canooo... Tamam bosver yanlıs anlasışma oldu...Okudum ve bence bu gerginlik yaratmak oluyor. Tek mesajda bitecek bir olay. Bu kadar basit. Karşıdaki insanı saygısızlıkla itham edecek bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?