2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kelime oyunu yapmaya gerek yok, ilk açıklamayı ben yaptım konuşmaya da benle devam ettiniz.
Kelime oyunu mu bekleyin yazdigimi alıntılayayim burada algı yaratan sizsiniz size karşı bir tutum sergilemedim ben eski konu sahibi Peripella melike ilede muhattabım ancak o böyle bir ise kalkışsa haber verirdi dedim. wendy hanım da bizi etiketleyebilirdi alenen saygısızlık. Daha sonra bastan okudum ve zaten listenin perşembe günü yenilendiğini gördüm. Simdi size tek tek hece hece anlattim umarim beni anlamissinizdir çünkü gereksiz bir muamele var ortada ve ben kusura bakmayın insan gibi konuştum siz hala aynı üslupla devam ediyorsunuz. Çok ayıp.

Sen bosver onlari kiskancliktan soyluyolardir sen de onlara sen de cok sismansin de

Üzülecek bir şey yok, sebebini açıkladığım halde "ayıp" filan demeye devam ediyorsunuz. Bu da gerginlik yaratıyor. Ayıp ya da saygısızca bir durum yok.

Sadece liste güncellendi dedin neden listeye tekrar yazılmadığımı söylemedin ki canım benim ayrıca tepkimi verdikten sonra sen yazdın bilgi verdiğin için teşekkür de ettim gerginlik bunun neresinde. Ben oldukça sakinim

Evet bende seni hatırladım işte wp grubunda biz seninle konusmamış mıydık ya da buradan mı msj lasmıstık sen isveçte miydin??

Şu bebek arabaları fiyatları nedir arkadaşlar Allah aşkına biraz daha para koysam kendime binek araba alırım. 3 ay önce bakmıştım 1700 1800 e fıstık gibi arabalar vardı bu ne zamdır arkadaş 3000 den aşağı rahat Bi araba bulamıcakmıyız çok sinirlendim. E bebek de bulmuştum 2122 TL ye kraft lima ben alana kadar satıldı. Sitesinde bakıyorum 3200 neden böyle dolandırıcılık yapıyorlar 1000 TL indirim yapılabiliyor ama. Demekki kurtarıyor.

Üslubumda bir sıkıntı yok bence. Yazdığınız ilk 4 mesaja bakın. Ben size neden olmadığınızı yazdım listede. "Hıı öyle mi tamam tekrar eklenelim o zaman." demek yerine "Ayıp, saygısızca bu yapılan" demeye devam etmek gerginlik yaratmaktır. Ben de bunu belirttim sadece. Chennnnn

Evet bende seni hatırladım işte wp grubunda biz seninle konusmamış mıydık ya da buradan mı msj lasmıstık sen isveçte miydin??

Evet buradan msjlaştık biz seninle hafta olarak aymıyız diye sen hastaneye gittikçe sana soru soruyordum. Bu arada sen wp grubuna katıldıysan sen nasıl ban yemedin

Kimsenin adı yoktu liste guncellenince herkes bildirim yaptı Kaç kişi var bu grupta herkesi tek tek kontrol nasıl edebilir ki arkadaşım ?
Bizlerde kendimiz bildirdik
Ben listenin perşembe günü sizin bildiriminizle güncellendiğini yeni gördüm Chennnnn e de özelden söyledim zaten ben direk adımın silindiğini düşündüm listenin değil

Kimsenin adı yoktu liste guncellenince herkes bildirim yaptı Kaç kişi var bu grupta herkesi tek tek kontrol nasıl edebilir ki arkadaşım ?
Bizlerde kendimiz bildirdik

Eski liste zaten duruyormuş zaten ama güncellenme yapılınca adımı yazmamışlar sonrada biz konuştuk hallettik tekrar konuyu uzatmaya gerek var mı sizce

Bana doktor ikisini de verdi ama

Allah Allah.. Hatta bana istenen durum değil sinerjik etki yaratabilir dedi
bende de var balık yağı dünyanın parasını verdim dr öle dedi dye kullanmadım..
Kızıma da almıstm şurup olanından onunda üzerinde yazıyor. Dur foto çekeyim... Tam tırnak hizamda yazıyor bu da kızıma kullandığım ocean marka..

Eklentiler

• IMG_20200609_151046.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 32
wendy LİSTEDEN ADIM SILINMIS CANIM OYSA KONUYA ILK YAZANLARDAN BIRIYIM VE SUREKLI OKUYUP TAKIP EDIYORDUM NEDEN SILINDIGINI OGRENEBILIR MIYIM?
wendy LISTEYE ADIMI TEKRAR EKLER MISIN LUTFEN 19 KASIM 2020 DOĞUM. YAŞ 24 KILO 56 ILK ÇOCUK ERKEK
Tamam ben bekliyorum listeyi sonuçta o listede olup şuan adı olmayan en az 15 kişi var ve bu çok büyük saygisizlik
Lütfen yazdıklarımı okuyun ilk 4 mesajım hiii tamam tekrar ekleyin demisim zaten ve üslubunda konuşmuşum. Sonunda da bize karşı bir saygısızlık yapıldığını dile getirmişim siz lütfen okuyun anlayın sonra gelin konusun

Evet canım gördüm bakayım bana verdiğinde var mı birde kontrole gidince sorayım bakalım ne diyecek doktor.. geçen hamileliğimde de neler neler kullanmıştım aynı zamanda

Evet buradan msjlaştık biz seninle hafta olarak aymıyız diye sen hastaneye gittikçe sana soru soruyordum. Bu arada sen wp grubuna katıldıysan sen nasıl ban yemedin
Ben geri çıktım
Bir de burada da aktiftim ben..
O arkadaslar wp ile ilgili alenen de yazıp biraz diklenme vs mevzuları olmus sanırm bende tam bilmiyorum

Evet canım gördüm bakayım bana verdiğinde var mı birde kontrole gidince sorayım bakalım ne diyecek doktor.. geçen hamileliğimde de neler neler kullanmıştım aynı zamanda ❤
Sor bakalım canım ne diyecek bende ayrıntılı için baska Dr gdşedeğim ona sorarım bir de.. Buradan haber ederim

Okudum ve bence bu gerginlik yaratmak oluyor. Tek mesajda bitecek bir olay. Bu kadar basit. Karşıdaki insanı saygısızlıkla itham edecek bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…