Sen wp den çıktın mıEvet buradan msjlaştık biz seninle hafta olarak aymıyız diye sen hastaneye gittikçe sana soru soruyordum. Bu arada sen wp grubuna katıldıysan sen nasıl ban yemedin
Konuya vakıf değilsiniz ya o nedenle yanlış anlamayın ben veChennnnn problem yaratmaya gelmiş gibi olduk
Benim anlamadığım listeyi güncellerken neden bizi eklemeyip biz tepki verince bunu yapıyorsunuz.. Ayıp gerçekten..
[/QUOTE
Ben bu yazıya istinaden yazdım bence vakıf olmayan sizsiniz ne gördüysem onun altına yazdım ki sizi de etiketlemedim nickinizi yansıtıyor gibisinizSağlıkla kalın
Aslı hanım ben sizinle düzgün bir dille konuştukça beni neden tersliyorsunuz hayırdır? Kendinizle celisiyorsunuz benim muhatabım siz değilken konuya dahil oluyorsunuz size yanıldığınızı gösteriyorum hazmedemiyorsunuz bi yanlış anlamışım demek zor mu bana gerginlik yaratıyorsunuz dediniz ancak siz şuan gerginliğin ta kendisisiniz niyetim kötü olsa zaten aynı tutumda ilerlerim beni yanlış anladığınızı düşündüm açıkladım gördüm ki sizsert yaparak bastiracaginizi sanıyorsunuz yanılıyorsunuz. Gerginlik yaratmayinOkudum ve bence bu gerginlik yaratmak oluyor. Tek mesajda bitecek bir olay. Bu kadar basit. Karşıdaki insanı saygısızlıkla itham edecek bir durum yok.
Bende anlamadım listeden adım neden silindi dedim bi anda whatsapp grubu dendi ancak grubun varlığından haberim yokKızlar hiç bişey anlamadım neden gerginlik varwhatsapp grubu mu var bu gurubun
Konuya vakıf değilsiniz ya o nedenle yanlış anlamayın ben veChennnnn problem yaratmaya gelmiş gibi olduk
Eskidendi canom.. Devam edenler kk den atıldıKızlar hiç bişey anlamadım neden gerginlik varwhatsapp grubu mu var bu gurubun
Kızlar boşuna germeyin kendinizi. Bakın aylardır burda kimse kimseyi kırmadan her sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz. Bu gerginlik bizim grubumuza yakışmıyor. LütfenKelime oyunu mu bekleyin yazdigimi alıntılayayim burada algı yaratan sizsiniz size karşı bir tutum sergilemedim ben eski konu sahibi @Peripella melike ilede muhattabım ancak o böyle bir ise kalkışsa haber verirdi dedim.wendy hanım da bizi etiketleyebilirdi alenen saygısızlık. Daha sonra bastan okudum ve zaten listenin perşembe günü yenilendiğini gördüm. Simdi size tek tek hece hece anlattim umarim beni anlamissinizdir çünkü gereksiz bir muamele var ortada ve ben kusura bakmayın insan gibi konuştum siz hala aynı üslupla devam ediyorsunuz. Çok ayıp.
Valla ben almıcam vaz geçtim zaten kış bebesi bi kış pusetle idare ederim yaza baston alırım valla hem travel hem baston araba alcak bütçem yok araba parasına bebek arabası varŞu bebek arabaları fiyatları nedir arkadaşlar Allah aşkına biraz daha para koysam kendime binek araba alırım. 3 ay önce bakmıştım 1700 1800 e fıstık gibi arabalar vardı bu ne zamdır arkadaş 3000 den aşağı rahat Bi araba bulamıcakmıyız çok sinirlendim. E bebek de bulmuştum 2122 TL ye kraft lima ben alana kadar satıldı. Sitesinde bakıyorum 3200 neden böyle dolandırıcılık yapıyorlar 1000 TL indirim yapılabiliyor ama. Demekki kurtarıyor.
Boşver kuzum takılma uzuyor mevzu geriliyorsun listeden isim silinince kimse gruptan çıkarılmış olmuyor. Bir önceki yöneticinin listeye ekleyemediği ama burda aktif olan bi sürü arkadaşımız vardı. Listede adları yok diye yazmıcaklarmıydı. Peki de geç baby boşverOkudum ve bence bu gerginlik yaratmak oluyor. Tek mesajda bitecek bir olay. Bu kadar basit. Karşıdaki insanı saygısızlıkla itham edecek bir durum yok.
Yok kız wp grubuKızlar hiç bişey anlamadım neden gerginlik varwhatsapp grubu mu var bu gurubun
Aaa öyle şeyler de mi oluyor Mesela burdan bi arkadaşım watsap ekleyince diskalifiye mi oluyoruz yani.E benim tüp bebek den arkadaşım var çok samimi şehir dışından evime bile davet ettim sürekli konuşuyoruz yazisiyoruz diğer arkadaşımla buluşuyorum suç muEskidendi canom.. Devam edenler kk den atıldı
Sen wp den çıktın mı
Valla bende anlamadım adımız neden silindi dedik haber bile verilmeden diye. Sormaz olaydık. Wp grubu ne alaka onuda anlamadım açıkcasıKızlar hiç bişey anlamadım neden gerginlik varwhatsapp grubu mu var bu gurubun
O değilde arkadaş sana kötü bişi yazmamış ki neden böyle bi cevap verdiniz onu anlamadım.
Maşallah canımAllahım evde her yer açık ama hala sıcak napcaz biz temmuz ağustosta
Ay hayır öyle değil... Wp açıp kk den çıkınca olıyor sanırm. Yani burda aktif olunmayıcna. Yoksa benim de var burdan tanısı normalde de konuştuğum telofanlaştığım...Aaa öyle şeyler de mi oluyor Mesela burdan bi arkadaşım watsap ekleyince diskalifiye mi oluyoruz yani.E benim tüp bebek den arkadaşım var çok samimi şehir dışından evime bile davet ettim sürekli konuşuyoruz yazisiyoruz diğer arkadaşımla buluşuyorum suç mu
Ben kızımda inanılmaz tiksinmiştm ve dikkat de ediyordum zaten meyve sekerim bile o derece... Ama bunda tatlı seyleri inanılmaz canım istiyırHanımlar tatliyla aranız nasıl ben ilk 3 ayda aşırı tiksinmiştim ekşi hoşuma gidiyordu halen de öyle ama bulantılarım hafifleyince biraz tatlı isteğim arttı yemekte istemiyorum ama günde 2 kasik kadar dondurma tuketiyorum isim vermiyim canınız çekmesin sütlü tatlılarda aklıma düşüyor yiyincede vicdan yapıyorum sizde durumlar ne
Benim bu sorum sanaydı canımO değilde arkadaş sana kötü bişi yazmamış ki neden böyle bi cevap verdiniz onu anlamadım.
Yiyiyor musun peki canım ben kendimi frenleyince aman ye hamilesin diyorlar ama şeker de faydalı değil dondurmada bile bi markada sadece yüzde 1 süt var hep katkı maddesi.Yiyince offf keske yemeseydim diyorum ☺Ben kızımda inanılmaz tiksinmiştm ve dikkat de ediyordum zaten meyve sekerim bile o derece... Ama bunda tatlı seyleri inanılmaz canım istiyır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?