2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet buradan msjlaştık biz seninle hafta olarak aymıyız diye sen hastaneye gittikçe sana soru soruyordum. Bu arada sen wp grubuna katıldıysan sen nasıl ban yemedin
Sen wp den çıktın mı

Konuya vakıf değilsiniz ya o nedenle yanlış anlamayın ben ve Chennnnn problem yaratmaya gelmiş gibi olduk

Okudum ve bence bu gerginlik yaratmak oluyor. Tek mesajda bitecek bir olay. Bu kadar basit. Karşıdaki insanı saygısızlıkla itham edecek bir durum yok.
Aslı hanım ben sizinle düzgün bir dille konuştukça beni neden tersliyorsunuz hayırdır? Kendinizle celisiyorsunuz benim muhatabım siz değilken konuya dahil oluyorsunuz size yanıldığınızı gösteriyorum hazmedemiyorsunuz bi yanlış anlamışım demek zor mu bana gerginlik yaratıyorsunuz dediniz ancak siz şuan gerginliğin ta kendisisiniz niyetim kötü olsa zaten aynı tutumda ilerlerim beni yanlış anladığınızı düşündüm açıkladım gördüm ki sizsert yaparak bastiracaginizi sanıyorsunuz yanılıyorsunuz. Gerginlik yaratmayin

Hahahahahhaha simdi siz bana laf mi soktunuz hanim efendi ben zaten nickim beni yansıttığı için tercih ettim başka yerden vurun lütfen

Konuya vakıf değilsiniz ya o nedenle yanlış anlamayın ben ve Chennnnn problem yaratmaya gelmiş gibi olduk

Aynen öyle ayrıca burada tepki veren kişilerinde haberi olmadan listeden adının silindiğini görse sorgular yani. Eski listede ellerinde duruyorken neden eklemediniz o halde denir. Amacımız sorun çıkarmak değil ki sorumlu kişi dururken başkasının bize laf yetiştirmesi de tuhaf. Lafım sana değil bu arada canım P Pelinimben

Kızlar boşuna germeyin kendinizi. Bakın aylardır burda kimse kimseyi kırmadan her sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz. Bu gerginlik bizim grubumuza yakışmıyor. Lütfen
Valla ben almıcam vaz geçtim zaten kış bebesi bi kış pusetle idare ederim yaza baston alırım valla hem travel hem baston araba alcak bütçem yok araba parasına bebek arabası var
Okudum ve bence bu gerginlik yaratmak oluyor. Tek mesajda bitecek bir olay. Bu kadar basit. Karşıdaki insanı saygısızlıkla itham edecek bir durum yok.
Boşver kuzum takılma uzuyor mevzu geriliyorsun listeden isim silinince kimse gruptan çıkarılmış olmuyor. Bir önceki yöneticinin listeye ekleyemediği ama burda aktif olan bi sürü arkadaşımız vardı. Listede adları yok diye yazmıcaklarmıydı. Peki de geç baby boşver
Kızlar hiç bişey anlamadım neden gerginlik var whatsapp grubu mu var bu gurubun
Yok kız wp grubu biz böle daha iyiyiz

Eskidendi canom.. Devam edenler kk den atıldı
Aaa öyle şeyler de mi oluyor Mesela burdan bi arkadaşım watsap ekleyince diskalifiye mi oluyoruz yani.E benim tüp bebek den arkadaşım var çok samimi şehir dışından evime bile davet ettim sürekli konuşuyoruz yazisiyoruz diğer arkadaşımla buluşuyorum suç mu

Hanımlar tatliyla aranız nasıl ben ilk 3 ayda aşırı tiksinmiştim ekşi hoşuma gidiyordu halen de öyle ama bulantılarım hafifleyince biraz tatlı isteğim arttı yemekte istemiyorum ama günde 2 kasik kadar dondurma tuketiyorum isim vermiyim canınız çekmesin sütlü tatlılarda aklıma düşüyor yiyincede vicdan yapıyorum sizde durumlar ne

Ay hayır öyle değil... Wp açıp kk den çıkınca olıyor sanırm. Yani burda aktif olunmayıcna. Yoksa benim de var burdan tanısı normalde de konuştuğum telofanlaştığım... Herkesin vardır bence zaten

Ben kızımda inanılmaz tiksinmiştm ve dikkat de ediyordum zaten meyve sekerim bile o derece... Ama bunda tatlı seyleri inanılmaz canım istiyır

O değilde arkadaş sana kötü bişi yazmamış ki neden böyle bi cevap verdiniz onu anlamadım.
Benim bu sorum sanaydı canımçünkü ben seninle wp den konustum hatrlıyorm... Ondan sordm çıktın mı devam mı diye

Ben kızımda inanılmaz tiksinmiştm ve dikkat de ediyordum zaten meyve sekerim bile o derece... Ama bunda tatlı seyleri inanılmaz canım istiyır
Yiyiyor musun peki canım ben kendimi frenleyince aman ye hamilesin diyorlar ama şeker de faydalı değil dondurmada bile bi markada sadece yüzde 1 süt var hep katkı maddesi.Yiyince offf keske yemeseydim diyorum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…