- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Hayatım ben tatlı için yaşıyorum. Hayatta nefret ettiğim yemekten tiksindiğim şerbetli tatlılar gece rüyalarımda. Ekşi tuzlu gram bişi istemio canım ver 7/24 tatlı yerim. Ama tutuyorum kendimiHanımlar tatliyla aranız nasıl ben ilk 3 ayda aşırı tiksinmiştim ekşi hoşuma gidiyordu halen de öyle ama bulantılarım hafifleyince biraz tatlı isteğim arttı yemekte istemiyorum ama günde 2 kasik kadar dondurma tuketiyorum isim vermiyim canınız çekmesin sütlü tatlılarda aklıma düşüyor yiyincede vicdan yapıyorum sizde durumlar ne
Hayırlısıyla görürsün bebeni inşAllah. Haklısın sen hiç görmedin ama grupta cinsiyet öğrenmeyen sayılı kişi kaldık insan merak edio haliyleMaşallah canımben cinsiyet bir köşede dursun kendisini daha hiç göremedim. İlk randevumuz haftaya pazartesi olacak Allah'ın izniyle
Benim bu sorum sanaydı canımçünkü ben seninle wp den konustum hatrlıyorm... Ondan sordm çıktın mı devam mı diye
Ben kızımda neleri kendime yasakladım neler yemedim bir bilsen... Dikkat etmenin kitabını yazdım.Yiyiyor musun peki canım ben kendimi frenleyince aman ye hamilesin diyorlar ama şeker de faydalı değil dondurmada bile bi markada sadece yüzde 1 süt var hep katkı maddesi.Yiyince offf keske yemeseydim diyorum ☺
Hayırlısıyla görürsün bebeni inşAllah. Haklısın sen hiç görmedin ama grupta cinsiyet öğrenmeyen sayılı kişi kaldık insan merak edio haliyle
Ben kk den devam ediyordum çok bakamıyordum wp ye... Dedm aman ne gerek var bir de sürekli boş muhabbet bir bakıyorm bilmem kaç msj...Bana msjla link geldiğinde ilk girdim sonra yasak dendi zaten internet problemimde vardı çıktım. İnternetede çok fazla giremiyorum zaten dil öğreniyorum dersler de yoğun bebeğimide göremedim hiç o yüzden hiç bebek konularıyla ilgilenmedim. Sen neden çıktın wp den
Emannnnn ye gitsin diyelim o zamanBen kızımda neleri kendime yasakladım neler yemedim bir bilsen... Dikkat etmenin kitabını yazdım.
Ekemk yok çay yok meyve bir çesit az miktar bazen o da yok... Asla kapalı gıda ambalajlı ürün yok. Neler neler...
Benim arkadaslar istedikleri gbi yiyordu...
Bu gebeliğim de inan o kadr dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorumhatta bunda çok kilo alırım diye de korkuyorum ama ynede yiyorum...
Bazen haksızlık mı yapıyorum diye de düşünüyorum ama inan yediklerimiz stres kadar zararlı değil.
Ben kızımda her seyi takardım. Bunda her konuda daha rahatım Allahıma bin şükür ve yiyorum mutluyum ya.. Kızımda hep kendime dert edinmişim
Bir dr dedi ki yiyorsunuz vucudunuz da belki 3sa etkisi olıyor ama stres nerdeyse 24sa...
O nedenle ben aşırı değil ama biraz dikkat etmekle birlikte yiyorumnapıyım bu gebelikte valla her seyi canım çekiyor.
Merhabalar ben de sizinle aynı haftadayım ben isteyerek gitmedim doktora virüs nedeniyle. Artık hareketlerini hissetmeye başladım cok rahatladım. Ben 29 haziran da gidecegim grubun en geç Doktora giden üyesi olabilirimBen sadece sağlığını merak ediyorum cinsiyet düşünecek duruma gelemedim henüz maalesef. Haftaya herşeyini öğreneceğim inşallah
Aynı kafadayız arkadaşım.Bebek arabası konuşulmuş bende almıvam zaten kısmetse kasımda doğacak karda kuşta bebek arabası kullanmam zaten çok sık dışarıya da çıkmam yaza da baston puset yeterli olur
İnşAllahBen sadece sağlığını merak ediyorum cinsiyet düşünecek duruma gelemedim henüz maalesef. Haftaya herşeyini öğreneceğim inşallah
canım bizde 2018 Haziran anneleri grubunda yapmıştık ban yemiştikAaa öyle şeyler de mi oluyor Mesela burdan bi arkadaşım watsap ekleyince diskalifiye mi oluyoruz yani.E benim tüp bebek den arkadaşım var çok samimi şehir dışından evime bile davet ettim sürekli konuşuyoruz yazisiyoruz diğer arkadaşımla buluşuyorum suç mu
Hiç mi gitmedin canım sende kalp atısı kese vsMerhabalar ben de sizinle aynı haftadayım ben isteyerek gitmedim doktora virüs nedeniyle. Artık hareketlerini hissetmeye başladım cok rahatladım. Ben 29 haziran da gidecegim grubun en geç Doktora giden üyesi olabilirim. Sen de hissediyormusun bebegi
Bende senin gibi düşündüm canım ilk 3 ay çıkmam zaten hast dışında. Baharda gider inş bebeğimle beraber deneyerek alırızBebek arabası konuşulmuş bende almıvam zaten kısmetse kasımda doğacak karda kuşta bebek arabası kullanmam zaten çok sık dışarıya da çıkmam yaza da baston puset yeterli olur
Insan bazen ailesine dahi anlatamadığı seyleri burda aynı derdin sahibi olduğu arkadaşlarına anlatıyor fikir alıyor yada tavsiyede bulunuyor neden site yasak koyuyor Anlamadimcanım bizde 2018 Haziran anneleri grubunda yapmıştık ban yemiştiktamamen uzaklaştırma olmadı ama 1 ay falan giriş engellendi sanırım.. ama ehatsaap grubu da çok iyi oldu çoğu ile görüştük buluştuk hala konuşuyoruz çok iyi kızlardı hala beneklerinizin durumunu konulur hatta özel hayatlarımızı bile konuşuruz
Nasil hissediyorsunuz? İlk gebeliginiz mi? Bir de ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz? Sizinle aynı haftadayiz ama ben hissetmiyorum ya da anlamıyorum. Karnımda birşey atıyor gibi geliyor, bakıyorum kendi kalbimin gumburtusu oraya yansımışMerhabalar ben de sizinle aynı haftadayım ben isteyerek gitmedim doktora virüs nedeniyle. Artık hareketlerini hissetmeye başladım cok rahatladım. Ben 29 haziran da gidecegim grubun en geç Doktora giden üyesi olabilirim. Sen de hissediyormusun bebegi
İkinci gebelik ama ilk gebelikte hiç hareket etmiyordu oglum. Yarım saat kadar uzandığım zamanlarda anlık sertlik hissediyordum. Kasılma gibi geliyordu. Bu hafta da hareket hissediyorum. Ama yatmazsam hiç hissetmiyorum. El ayak hissedince aaa o gaz sandıklarım bebegimiş dersiniz inşallah. Bir de her gün olmuyor neden olmuyor diye panik de olmamak gerekiyormuşNasil hissediyorsunuz? İlk gebeliginiz mi? Bir de ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz? Sizinle aynı haftadayiz ama ben hissetmiyorum ya da anlamıyorum. Karnımda birşey atıyor gibi geliyor, bakıyorum kendi kalbimin gumburtusu oraya yansımışya da kabarcıklar var gibi geliyor ama bakıyorum ki gaz
Evet evden çıkamadık hiç birimiz. Biz kilo almayalımda kimler alsın ilk 3 ay evde harekete bile korktum. Hareket artık hissediyorum canım genelde geceleri hareket ediyorŞu pandemi günlerinde almayan hareketsiz olmayan var mı zaten kuzum ya Hareket hissediyor musun artık ?
Ben kk den devam ediyordum çok bakamıyordum wp ye... Dedm aman ne gerek var bir de sürekli boş muhabbet bir bakıyorm bilmem kaç msj...
Gerek yok dedim.. Bir de burası daha çok hoşuma gidiyor
Seni dün geçirdim aklımdan.. Naptı acaba ddim daha Dr gitmedi mi diye
Bugun yazdın... Biraz olaya dahil olusunuz "kim ülen bana yan bakan" usuluyduama tatlıya bağlandı... Haber et bize de bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?