Bana da hiç söylemediler şunu bunu deme diye. Ben de sizin gibi göbekten aldım. Neyse ki bebek var da kilo aldım dememe gerek kalmıyorBen hiç öyle liste bilmiyorum kızımda da söylemediler bişey.. beler yenmezmiş bende kullanıyorum iğne.. birde malesef bende hep göbek çevresinden aldım hiç hoş değil yaa
Bi sıkıntı yoktur canım Öle bişey yoktur. Onun zaten vurulma için Hafta aralıgı vardır o yüzden yapmıştır doktor sana. 28. Haftaya kadar yapılıyorsa iğne benim doktor ondan öyle söylemiştir 28. Haftaya kadar yapacaktır ondan öle demiştir.Bu sürekli gittiğim doktor değildi acile gittiğim için belkide hemen vurdu ama normalde sürekli gittiğim doktorumda bu hafta 3lü tarama testimin sonucu çıkacak geldiğinde iğnenide yaparız demişti cuma günü randevum var gıtcem sıkıntı olmaz galiba herhangi bi rahatsızlık duymadım, bebeğimde hareketli bi sıkıntısı yoktur herhalde onunda
Kız valla ben sormazdımAslında niyetimiz tam olarak öyle değildi gerçekten nedenini çok merak ettik. Ama kim olsa sorgulardı yani şimdi ben sormazdım diyemez kimse
Merhabalar ben de sizinle aynı haftadayım ben isteyerek gitmedim doktora virüs nedeniyle. Artık hareketlerini hissetmeye başladım cok rahatladım. Ben 29 haziran da gidecegim grubun en geç Doktora giden üyesi olabilirim. Sen de hissediyormusun bebegi
Neyse konu kapandı ısıtıp ısıtıp ortaya koymanın bir mantığı yokKız valla ben sormazdımyokum uzun zamandır buradan ne sular akmıs derdim... Kızlar ben geri geldim beni de ekleyin derdim
Adım olsa ne olmasa ne amaan
Arkadas soruyor ona cevap veriyorum...Neyse konu kapandı ısıtıp ısıtıp ortaya koymanın bir mantığı yok
Ben de anlamadımKızlar hiç bişey anlamadım neden gerginlik varwhatsapp grubu mu var bu gurubun
Kız valla ben sormazdımyokum uzun zamandır buradan ne sular akmıs derdim... Kızlar ben geri geldim beni de ekleyin derdim
Adım olsa ne olmasa ne amaan
Ay sen bu gittiğinde öğrenirsin cinsiyetiKız sadece yazmıyordum beğeni atıyordum okuyordum falan. Cinsiyette yoğunluk hangisinde diye ilk sayfaya girdim ee hani beni niye silmişler oldum
Hanımefendi lütfen artık biraz dikkat edermisiniz yazdıklarınıza sabahtan beri alttan alıyoruz ama durup durup sert şeyler yazmaya devam ediyorsunuz. Arkadaşlarımız kendi arasında konuşuyor size yazılanda birşey yok germeyin artık lütfen. Yazı dilinde mimik olmadığı için yazdığınız şeylere emojide koymadığınız için sürekli azarlar tonda yazıyormuşsunuz gibi yansıyor. Bilginize.Neyse konu kapandı ısıtıp ısıtıp ortaya koymanın bir mantığı yok
Ben de hiç tatlı yemedim düne kadar. Ne pasta ne reçel ne tatlı sıfırdı. Dün dondurma yemeye başladımHanımlar tatliyla aranız nasıl ben ilk 3 ayda aşırı tiksinmiştim ekşi hoşuma gidiyordu halen de öyle ama bulantılarım hafifleyince biraz tatlı isteğim arttı yemekte istemiyorum ama günde 2 kasik kadar dondurma tuketiyorum isim vermiyim canınız çekmesin sütlü tatlılarda aklıma düşüyor yiyincede vicdan yapıyorum sizde durumlar ne
Kızlar üzgünüm ama siz gerginlik yaratmaya gelmişsiniz.
Bende 2.aydir burdayim bu arkadaşlari ilk kez görüyorum sanirim isim yazdirip kaçanlardanAynen öyle harfi harfine katılıyorum...!
Liste yenilenmiş aa diğerleri de vardı mı diyecek bu kişiler yazana kadr ben varlıklarını unuttum valla
ben derdim valla bak ben manken gibiyim yarin birgun evlensem cocuk yapsam benddn bisey gitmez ama sen kizim zayifla bak evlenincede kilolar aliniyor dikkat et derdim alttan alttanSen bosver onlari kiskancliktan soyluyolardirsen de onlara sen de cok sismansin de
bende soracam cunku kullaniyorum ikisinideSor bakalım canım ne diyecek bende ayrıntılı için baska Dr gdşedeğim ona sorarım bir de.. Buradan haber ederim
arkadasim gerginlik yaratan sizsiniz gelmissiniz buraya kime sinirlendiyseniz gelip burada deşarj olmaya karar vermissiniz bak arkadasim sana ne guzel bir aciklama yapmis hasla olayin ustune gidiyorsun burda hepimiz hamileyiz msjlari okumaya geldim senin negatif msjlarinla karsilastim isminin silinip silinmedigini konu sahibine ozelden yazsaydin hicbirimizi germene gerek yok hepimiz hamileyiz bilmem farkkndamisin nerde oldugunun!!Aslı hanım ben sizinle düzgün bir dille konuştukça beni neden tersliyorsunuz hayırdır? Kendinizle celisiyorsunuz benim muhatabım siz değilken konuya dahil oluyorsunuz size yanıldığınızı gösteriyorum hazmedemiyorsunuz bi yanlış anlamışım demek zor mu bana gerginlik yaratıyorsunuz dediniz ancak siz şuan gerginliğin ta kendisisiniz niyetim kötü olsa zaten aynı tutumda ilerlerim beni yanlış anladığınızı düşündüm açıkladım gördüm ki sizsert yaparak bastiracaginizi sanıyorsunuz yanılıyorsunuz. Gerginlik yaratmayin
Kuzu takılma ben anlamadım sabah beri alttan alıyoruz sürekli azarlar tonda yazılar görüyoruz. Bi yere kadar yaniArkadas soruyor ona cevap veriyorum...
Farkında mısın durduk yere filan mı yazdım sanıyorsun?!
Lütfen yazıları tam okuyunuz! Soru ve cevap seklinde ya da karsılıklı diyalog seklinde okey?!?
Bende canim ilk 3 ay sadece ekşi yedim tatliyi deli gibi seven ben hrpsinden tiksinmistim sonradan normale döndüBen de hiç tatlı yemedim düne kadar. Ne pasta ne reçel ne tatlı sıfırdı. Dün dondurma yemeye başladım
Hakkaten ya. Hani tamam kendi de paranoyak oldugunu biliyor adını bile o sekilde secmişte... Her yazılanı da laf sokuyor seklinde okuması çok ilginç... Bu kafa ile nasıl anne olacak.. Burda ki yazılarda bile kendini yıpratıyor. Sinir oluyor agresifleşiyor filan..Kuzu takılma ben anlamadım sabah beri alttan alıyoruz sürekli azarlar tonda yazılar görüyoruz. Bi yere kadar yani
Canım katı meyve sıkacağı ile sıkıldığı zaman lif kalmıyor diye biliyorum ben. Ben o sebeple meyve suyunu vestel in mix&go şu ile yapıyorum. Hem lifli oluyor hem de çok pratik. Hatta meyvenin yanına bazen ıspanak fln da atıyorum çok güzel oluyorKonularımızla alakasız ama bende birsey soracaktım çok su içen bir insan değilim o yüzden havuç suyu ile takviye yapayım diyorum tavsiye edeceğiniz katı meyve sıkacağı markası var mı
Emoji kullanmayı seven bir insan değilim ben sadece vıcık olmadigim için azarlar gibi algilaniyorsam yine sorun değil. Alttan almanıza da gerek yok. Allah hepinize hayırlı evlatlar versin keşke hiç girmeseydim su konuya .Hanımefendi lütfen artık biraz dikkat edermisiniz yazdıklarınıza sabahtan beri alttan alıyoruz ama durup durup sert şeyler yazmaya devam ediyorsunuz. Arkadaşlarımız kendi arasında konuşuyor size yazılanda birşey yok germeyin artık lütfen. Yazı dilinde mimik olmadığı için yazdığınız şeylere emojide koymadığınız için sürekli azarlar tonda yazıyormuşsunuz gibi yansıyor. Bilginize.
Yaa sen tam bir çılgınsın ivimden ayni şey geçti msjini okuyunca redmen kahkaha attim harbiden o ne oyle ayolHakkaten ya. Hani tamam kendi de paranoyak oldugunu biliyor adını bile o sekilde secmişte... Her yazılanı da laf sokuyor seklinde okuması çok ilginç... Bu kafa ile nasıl anne olacak.. Burda ki yazılarda bile kendini yıpratıyor. Sinir oluyor agresifleşiyor filan..
Edifar lütfen yazdıkların ve yaptıkların çelişmesin senden tek ricam buHakkaten ya. Hani tamam kendi de paranoyak oldugunu biliyor adını bile o sekilde secmişte... Her yazılanı da laf sokuyor seklinde okuması çok ilginç... Bu kafa ile nasıl anne olacak.. Burda ki yazılarda bile kendini yıpratıyor. Sinir oluyor agresifleşiyor filan..
En azından dürüst bir anne olucam :) kimsenin arkasından sallamayan bir anne :)Hakkaten ya. Hani tamam kendi de paranoyak oldugunu biliyor adını bile o sekilde secmişte... Her yazılanı da laf sokuyor seklinde okuması çok ilginç... Bu kafa ile nasıl anne olacak.. Burda ki yazılarda bile kendini yıpratıyor. Sinir oluyor agresifleşiyor filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?