2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kusura bakmayın biz burda kaç aydır hergün dert ortağı olduğumuz için vıcık olduk. İyikide olmuşuzda kalp kırmadan güzel güzel anlaşıyoruz. Amin Allah hepimize hayırlı evlat versin.

Kusura bakmayın biz burda kaç aydır hergün dert ortağı olduğumuz için vıcık olduk. İyikide olmuşuzda kalp kırmadan güzel güzel anlaşıyoruz. Amin Allah hepimize hayırlı evlat versin.
Bakın mizacim sizi kırdıysa kusura bakmayın Ben bana önyargıyla yaklaşıldığı için tepkiliyim hala yoksa sizinle ne alıp veremediğim olabilir ki

Bende 14. Haftaya girince balık çırpıntısı gibi şeyler hissettim her gün sonra 16+4 de sağlam bi tekme attı bi daha hiç bişi hissetmedim umarım herşey yolundadır senin bebiş tekme mi atıyor
Tekme kadar sert degil ama pıt pıt vuruyor. Kendimi dinlendirdigim zamanlar da net hissediyorum. Günleriniz yogun geçiyorsa kursa gidiyorum demiştin o yuzden hissetme azalmış gibi gelmiştir.

Bende canim ilk 3 ay sadece ekşi yedim tatliyi deli gibi seven ben hrpsinden tiksinmistim sonradan normale döndü
Ben de yeni yeni yiyeceğim galiba şimdiye kadar sadece bir kiloya yakın aldım. Benim de senin gibi normale dönerse ve Tatlı iştahım gelirse, doğuma yuvarlanarak giderim artık

Nasıl bi muayene olacak inan bilmiyorum tahlil yapın diye bir kez gittim elim boş döndüm birde ırkçı bir doktora denk geldim ağlaya ağlaya geri geldim eve. Başından beri erkek hissediyorum ben. Ama cinsiyet hiç önemli değil zaten ilk bebeğim olacak allahın izniyle sağlıklı olduğunu öğreneyimde o bana yeter seninkinin cinsiyeti ne peki

Ben de yeni yeni yiyeceğim galiba şimdiye kadar sadece bir kiloya yakın aldım. Benim de senin gibi normale dönerse ve Tatlı iştahım gelirse, doğuma yuvarlanarak giderim artık
Ben tatli 3 ay yemedigim halde 3 kilo almistim bende merdivenlerden yuvarlanirim sanirim doguma girerken

Kızlar dün demiştim ya karnım indi diye, bugün kontrole gittim

Çok şükür her şey yolunda, topaç olmuş on gün önden gidiyor dedi doktor. Ben de korkmuştum bir aydır hiç vitamin kullandırtmadı hoca, gelişimi yavaşlar diye korka korka gitmiştim bugün. Ama vitamin olmayınca yemeleri içmeleri ona göre düzenledim. Abartmışım galiba on gün ileri gitmiş şimdi decavit verdi hoca hem kan ilacı hem vitaminmiş bu. Balık haftada iki defa yediğim için balık yağı vermedi.

İğnelere devam ama

Maşallah Allah bağışlasın yavrunu canım

Tombik bir bebiş mi geliyor masallah yavruya

TE="gunes0101, post: 64116358, member: 818537"]
Tombik bir bebiş mi geliyor masallah yavruya
[/QUOTE]
Öyle gibi topacık ben de normal doğum istiyorum ama tombik olursa zor doğururum abime çekerse 4,5 kilo olur

Tekme kadar sert degil ama pıt pıt vuruyor. Kendimi dinlendirdigim zamanlar da net hissediyorum. Günleriniz yogun geçiyorsa kursa gidiyorum demiştin o yuzden hissetme azalmış gibi gelmiştir.

Yok kuzum virüs nedeniyle uzaktan eğitim alıyorum bütün gün pc başındayım ilk haftalar ağrıdan uyuyamazdım şimdi çok şükür çok rahatım sadece sağlığını çok merak ediyorum onun dışında beni hiç yormuyor yavrum saolsun

Ay hatırlıyorum o Dr yi ve yaptıklarını sinir olmustum bende...
Anneler hisseder demisti Dr bana ondan sordum
Benim ki de erkek dedi dr

Hadi inşallah kız
Neyse lütfen bir daha böyle şeyler yazma insanlar hakkında sallama hoş bir davranış değil. Çünkü alay etmek çocukların bile yapabileceği basit bir eylem beni zekanla vur nickle vuramazsın onu ben seçtim başka şeylerle gel.

Tövbeler olsun estağfurullah....
Valla yazmak istediğim o kadar sey var ki ama gülme tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…