2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende hep karından yaptım iğneleri ondan mı sebeptir bilemiyorum vücudumda karın bölgem yanlarım kilo aldı tek

Bakın mizacim sizi kırdıysa kusura bakmayın Ben bana önyargıyla yaklaşıldığı için tepkiliyim hala yoksa sizinle ne alıp veremediğim olabilir ki
Tabiki bi alıp veremediğiniz olamaz ama dediğim gibi yazdıklarınız biraz sert olduğundan yanlış anlaşılıyorsunuz bende bunu sölemek istemiştim size. Neyse uzatmayalım hiç gerek yok hepimiz kader ortağıyız burda bebelerimiz için meraktayız yaşlarımızda çoğunlukla birbirine yakın ve gerçekten aylardır her sıkıntımızı konuşuyoruz. Bir arkadaşımızın geçen hafta gebeliği sonlandırıldı kızın gerçek adını bilmememize rağmen hepimiz ağladık burda.
Çok şükür kuzum MaşAllah bebemize.
TE="gunes0101, post: 64116358, member: 818537"]
Tombik bir bebiş mi geliyor masallah yavruya
Öyle gibi topacık ben de normal doğum istiyorum ama tombik olursa zor doğururum abime çekerse 4,5 kilo olur
[/QUOTE]
Benim kocamda 4.7 doğmuş normal doğum bende çok korkuyorum babasına çeker diye
Ay hatırlıyorum o Dr yi ve yaptıklarını sinir olmustum bende...
Anneler hisseder demisti Dr bana ondan sordum
Benim ki de erkek dedi dr
Yalan kız o hissetmio analar. Ben hissetmiyorum en azından. Ben erkek hissediyorum mesela bütün belirtilerde erkek velet kendini göstermio ama doktor kıza benzio dedi. Benim hislerimde bi sıkıntı var sanırsam

Bende hep karından yaptım iğneleri ondan mı sebeptir bilemiyorum vücudumda karın bölgem yanlarım kilo aldı tek
Benim de öyle işte bebek kamufle ediyor. Eskiden tişörtler vardı bebek değil kilo diye şimdi de kilo değil bebek herkes mecburen kilo yakışmış diyor. Ben de hamilelikte aldığı kiloları kadınlara çok yakıştırıyorum, az kilo daha sağlıklı ama, çoğu da kötü durmuyor sağlığı bozmadıkça

Benim kocamda 4.7 doğmuş normal doğum bende çok korkuyorum babasına çeker diye

Yalan kız o hissetmio analar. Ben hissetmiyorum en azından. Ben erkek hissediyorum mesela bütün belirtilerde erkek velet kendini göstermio ama doktor kıza benzio dedi. Benim hislerimde bi sıkıntı var sanırsam
[/QUOTE]
4.7 mi hayırlı doğumlar olsun hepimizin

Evet okudum bende üzüldüm rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin sağlıkla kucağına alsın inşallah

Evet ama benim karnım bana göre 6 aylık gibi duruyor biraz kızıyorum kendime diyetisyen şekerli pilav makarna Patates yok dedi karbonhidrat Sadece çok tahıllı ekmekten alabilirsin dedi diğerlerinin insülin direncine etkisi var dedi dikkat etmeye çalışıyorum bende

Bende 2012 haziran annerindendim bizde gurupca kura cekip cocuklarimiza 1 yas hediyeleri gondermistik limit koyup cogumuz halen instagramda takiplesiriz.hatta bazilari 2.cocuklari bile büyüdü

Bende 2012 haziran annerindendim bizde gurupca kura cekip cocuklarimiza 1 yas hediyeleri gondermistik limit koyup cogumuz halen instagramda takiplesiriz.hatta bazilari 2.cocuklari bile büyüdü
Eskiler çok güzeldi... Benim ilk kk üyesi olduğum zamanlar... Herkes ne güzel haberlesirdi burda ne güzel vakit geçirir yardımcı olurdu birbirine...
Şimdi bakıyorm arada topiklere yorumlar yardımlaşmalar ne kadar düşmüş...
Eski kk özlüyorum...
Burası bana bilgi yumağı gelirdi...

Bana da tanımayanlar doğuma az kalmış diyorlar ama gazdan ve bağırsak hareketlerinden de olabiliyormuş şişlik ve bu gaz annede rahatsızlık yaramadığı için anne farkına varmıyormuş ve göbüş daha büyük görünüyormuş. Ondan da olabilir. Kağan hoca YouTube da açıklamış da oradan gördüm ben de

Evet evet onceden sanki daha cok bilgi vardi diimii simdi herkes herseyi biliyo sanirim tecrube

Maşallah az kaldı zaten güzel haberlerini alırız inşallah

Benim eşim 5.800 doğmuş ama benim bebeğim 3.255 doğdu 37 haftada kendi annenizin ve kendi doğum kilonuza bakın ona yakın olur tombiş doğduysanız bebeğiniz de tombiş olabilir
Ama senin bebiş de 40 ı beklese gidiyormuş beşe doğru Allah bağışlasın artık kiloya göre bakarız doğuma o zamana bir gelelim de

Ya bisey dicem bende bazen disari ciktigimda karnim normal ama turudukce yuruduukce. Karnim neden sisiyo anlamis deilim 2.gebeligimde boyle olmuyodum sanki unuttummu acaba 8 sene onceydi.Bosuna demiyolar her hamilelik farkli her bebek farkli

Ya bisey dicem bende bazen disari ciktigimda karnim normal ama turudukce yuruduukce. Karnim neden sisiyo anlamis deilim 2.gebeligimde boyle olmuyodum sanki unuttummu acaba 8 sene onceydi.Bosuna demiyolar her hamilelik farkli her bebek farkli
Yürüdükçe göbüş büyüyor mu yoksa Benim ilk bebek olunca, ben sağa sola soruyorum ne zaman göbeğiniz çıkmaya başladı diye bir ara şüphe ettim ikiz mi diye tek böyleyse, ikizi üçüzü olacaklara Allah daha büyük güç versin, taşıması zorlaşır herhalde

Ozaman 24 yasindaydim genclik vardi mi dicem bende saglik olsunda zaten 7 ayddan sonra yuvarlancaz kacis yok

4.7 mi hayırlı doğumlar olsun hepimizin
[/QUOTE]
Amin canım inşAllah
Evet okudum bende üzüldüm rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin sağlıkla kucağına alsın inşallah
Aminnn inşAllah en yakın zamanda bi evlat nasipmetsin ona eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli
Benim eşim 5.800 doğmuş ama benim bebeğim 3.255 doğdu 37 haftada kendi annenizin ve kendi doğum kilonuza bakın ona yakın olur tombiş doğduysanız bebeğiniz de tombiş olabilir
İçime su serpildi. Bana çekerse normal doğar babası iri doğmuş bende sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…