- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Bende hep karından yaptım iğneleri ondan mı sebeptir bilemiyorum vücudumda karın bölgem yanlarım kilo aldı tekBana da hiç söylemediler şunu bunu deme diye. Ben de sizin gibi göbekten aldım. Neyse ki bebek var da kilo aldım dememe gerek kalmıyoriğneleri içindeki sıvılar göbekte birikti diye düşünüp gülüyorum ben de bebek o kadar büyük değil, o kadar yağlı da değildi göbişim, iğneler dapılmadı da birikti gibi sanki
Tabiki bi alıp veremediğiniz olamaz ama dediğim gibi yazdıklarınız biraz sert olduğundan yanlış anlaşılıyorsunuz bende bunu sölemek istemiştim size. Neyse uzatmayalım hiç gerek yok hepimiz kader ortağıyız burda bebelerimiz için meraktayız yaşlarımızda çoğunlukla birbirine yakın ve gerçekten aylardır her sıkıntımızı konuşuyoruz. Bir arkadaşımızın geçen hafta gebeliği sonlandırıldı kızın gerçek adını bilmememize rağmen hepimiz ağladık burda.Bakın mizacim sizi kırdıysa kusura bakmayın Ben bana önyargıyla yaklaşıldığı için tepkiliyim hala yoksa sizinle ne alıp veremediğim olabilir ki
Çok şükür kuzum MaşAllah bebemize.Kızlar dün demiştim ya karnım indi diye, bugün kontrole gittim
Çok şükür her şey yolunda, topaç olmuş on gün önden gidiyor dedi doktor. Ben de korkmuştum bir aydır hiç vitamin kullandırtmadı hoca, gelişimi yavaşlar diye korka korka gitmiştim bugün. Ama vitamin olmayınca yemeleri içmeleri ona göre düzenledim. Abartmışım galiba on gün ileri gitmişşimdi decavit verdi hoca hem kan ilacı hem vitaminmiş bu. Balık haftada iki defa yediğim için balık yağı vermedi.
İğnelere devam ama
Öyle gibiTE="gunes0101, post: 64116358, member: 818537"]
Tombik bir bebiş mi geliyor masallah yavruya
Yalan kız o hissetmio analar. Ben hissetmiyorum en azından. Ben erkek hissediyorum mesela bütün belirtilerde erkek velet kendini göstermio ama doktor kıza benzio dedi. Benim hislerimde bi sıkıntı var sanırsamAy hatırlıyorum o Dr yi ve yaptıklarını sinir olmustum bende...
Anneler hisseder demisti Dr bana ondan sordum
Benim ki de erkek dedi dr
Benim de öyle işteBende hep karından yaptım iğneleri ondan mı sebeptir bilemiyorum vücudumda karın bölgem yanlarım kilo aldı tek
Bende hepsini yiyormusum yaa@limoncicegi41Elos35 Babylicious listeyi foto atıyorum. Bu yiyeceklerinde kan sulandırıcı etkisi varmış dikkat edilmesi gerekirmiş.
Eki Görüntüle 2646665
Benim kocamda 4.7 doğmuş normal doğum bende çok korkuyorum babasına çeker diyeTabiki bi alıp veremediğiniz olamaz ama dediğim gibi yazdıklarınız biraz sert olduğundan yanlış anlaşılıyorsunuz bende bunu sölemek istemiştim size. Neyse uzatmayalım hiç gerek yok hepimiz kader ortağıyız burda bebelerimiz için meraktayız yaşlarımızda çoğunlukla birbirine yakın ve gerçekten aylardır her sıkıntımızı konuşuyoruz. Bir arkadaşımızın geçen hafta gebeliği sonlandırıldı kızın gerçek adını bilmememize rağmen hepimiz ağladık burda.
Çok şükür kuzum MaşAllah bebemize.
Öyle gibi ☺☺ topacık ☺ ben de normal doğum istiyorum ama tombik olursa zor doğururumabime çekerse 4,5 kilo olur
Bu yıl Kasım aralık ve ocak gibi doğum yapacakalrın çoğu hareketsizlikten kilolu gidecek bence doğuma☺☺
Aman dikkat kuzum yeşillik azalacak yazdığı birçok şey kesinlikle tüketilmeyecek benim için oturup araştırıyor herşeyi makale tarayıp yapıyor bu listeleri diyetisyenim.Bende hepsini yiyormusum yaa
Tabiki bi alıp veremediğiniz olamaz ama dediğim gibi yazdıklarınız biraz sert olduğundan yanlış anlaşılıyorsunuz bende bunu sölemek istemiştim size. Neyse uzatmayalım hiç gerek yok hepimiz kader ortağıyız burda bebelerimiz için meraktayız yaşlarımızda çoğunlukla birbirine yakın ve gerçekten aylardır her sıkıntımızı konuşuyoruz. Bir arkadaşımızın geçen hafta gebeliği sonlandırıldı kızın gerçek adını bilmememize rağmen hepimiz ağladık burda.
Çok şükür kuzum MaşAllah bebemize.
Öyle gibi ☺☺ topacık ☺ ben de normal doğum istiyorum ama tombik olursa zor doğururumabime çekerse 4,5 kilo olur
Evet ama benim karnım bana göre 6 aylık gibi duruyorBenim de öyle iştebebek kamufle ediyor. Eskiden tişörtler vardı bebek değil kilo diye şimdi de kilo değil bebek herkes mecburen kilo yakışmış diyor. Ben de hamilelikte aldığı kiloları kadınlara çok yakıştırıyorum, az kilo daha sağlıklı ama, çoğu da kötü durmuyor sağlığı bozmadıkça ☺☺
Bende 2012 haziran annerindendim bizde gurupca kura cekip cocuklarimiza 1 yas hediyeleri gondermistik limit koyup cogumuz halen instagramda takiplesiriz.hatta bazilari 2.cocuklari bile büyüdücanım bizde 2018 Haziran anneleri grubunda yapmıştık ban yemiştiktamamen uzaklaştırma olmadı ama 1 ay falan giriş engellendi sanırım.. ama ehatsaap grubu da çok iyi oldu çoğu ile görüştük buluştuk hala konuşuyoruz çok iyi kızlardı hala beneklerinizin durumunu konulur hatta özel hayatlarımızı bile konuşuruz
Eskiler çok güzeldi...Bende 2012 haziran annerindendim bizde gurupca kura cekip cocuklarimiza 1 yas hediyeleri gondermistik limit koyup cogumuz halen instagramda takiplesiriz.hatta bazilari 2.cocuklari bile büyüdü
Bana da tanımayanlar doğuma az kalmış diyorlarEvet ama benim karnım bana göre 6 aylık gibi duruyorbiraz kızıyorum kendime diyetisyen şekerli pilav makarna Patates yok dedi karbonhidrat Sadece çok tahıllı ekmekten alabilirsin dedi diğerlerinin insülin direncine etkisi var dedi dikkat etmeye çalışıyorum bende☺
Evet evet onceden sanki daha cok bilgi vardi diimii simdi herkes herseyi biliyo sanirim tecrubeEskiler çok güzeldi...Benim ilk kk üyesi olduğum zamanlar... Herkes ne güzel haberlesirdi burda ne güzel vakit geçirir yardımcı olurdu birbirine...
Şimdi bakıyorm arada topiklere yorumlar yardımlaşmalar ne kadar düşmüş...
Eski kk özlüyorum...
Burası bana bilgi yumağı gelirdi...
Maşallah az kaldı zaten güzel haberlerini alırız inşallahYok kuzum virüs nedeniyle uzaktan eğitim alıyorum bütün gün pc başındayım ilk haftalar ağrıdan uyuyamazdım şimdi çok şükür çok rahatımsadece sağlığını çok merak ediyorum onun dışında beni hiç yormuyor yavrum saolsun
Ama senin bebiş de 40 ı beklese gidiyormuş beşe doğruBenim eşim 5.800doğmuş ama benim bebeğim 3.255 doğdu 37 haftada kendi annenizin ve kendi doğum kilonuza bakın ona yakın olur tombiş doğduysanız bebeğiniz de tombiş olabilir
Ya bisey dicem bende bazen disari ciktigimda karnim normal ama turudukce yuruduukce. Karnim neden sisiyo anlamis deilim 2.gebeligimde boyle olmuyodum sanki unuttummu acaba 8 sene onceydi.Bosuna demiyolar her hamilelik farkli her bebek farkliBana da tanımayanlar doğuma az kalmış diyorlarama gazdan ve bağırsak hareketlerinden de olabiliyormuş şişlik ve bu gaz annede rahatsızlık yaramadığı için anne farkına varmıyormuş ve göbüş daha büyük görünüyormuş. Ondan da olabilir. Kağan hoca YouTube da açıklamış da oradan gördüm ben de ☺
Yürüdükçe göbüş büyüyor mu yoksaYa bisey dicem bende bazen disari ciktigimda karnim normal ama turudukce yuruduukce. Karnim neden sisiyo anlamis deilim 2.gebeligimde boyle olmuyodum sanki unuttummu acaba 8 sene onceydi.Bosuna demiyolar her hamilelik farkli her bebek farkli
Ozaman 24 yasindaydim genclik vardi mi dicem bendeYürüdükçe göbüş büyüyor mu yoksaBenim ilk bebek olunca, ben sağa sola soruyorum ne zaman göbeğiniz çıkmaya başladı diye bir ara şüphe ettim ikiz mi diye tek böyleyse, ikizi üçüzü olacaklara Allah daha büyük güç versin, taşıması zorlaşır herhalde ☺☺
4.7 miBenim kocamda 4.7 doğmuş normal doğum bende çok korkuyorum babasına çeker diye
Yalan kız o hissetmio analar. Ben hissetmiyorum en azından. Ben erkek hissediyorum mesela bütün belirtilerde erkek velet kendini göstermio ama doktor kıza benzio dedi. Benim hislerimde bi sıkıntı var sanırsam
Aminnn inşAllah en yakın zamanda bi evlat nasipmetsin ona eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatliEvet okudum bende üzüldüm rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin sağlıkla kucağına alsın inşallah
İçime su serpildi. Bana çekerse normal doğar babası iri doğmuş bende sıkıntı yokBenim eşim 5.800doğmuş ama benim bebeğim 3.255 doğdu 37 haftada kendi annenizin ve kendi doğum kilonuza bakın ona yakın olur tombiş doğduysanız bebeğiniz de tombiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?