2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy inş gazdır diyecem ama doktor göbek yağlanmıs deyince pek de umudum yok

Benim kızım da 4 kg doğdu kızlar, ben kendim de 5.5 kg doğmuştum. Bir de son 3 ay dikkat ettiğim halde kilo aldı kızım karnımda. Can sağlığı olsun kendim de çok kilo almıştım. Ne yapalım ya

Evet evet onceden sanki daha cok bilgi vardi diimii simdi herkes herseyi biliyo sanirim tecrube
Şimdi bri de su var ONU NEDEN DEDİN BUNU NEDEN DEDİN..?!
BANA ÖZELDEN MSJ GELİYOR NEYMŞ NİYE WP HAKKINDA İLERİ GERİ KONSUYORMUSM.
arkadasım ben bir hata yaptım wp girdim hatamı anladım çıktım.
Allah bir daha naip etmesin. Bana göre bos olan muhabbetlerine daha fazla dayanamadım...
Ekran foto alıp wp grupta kim ne diuor bunu konusuyor lar sanırm..
Herkesin fikri.. Görende isim verdim no verdim su bunu yaptı bu bunu yaptı dedim.
Allah bölelerine akıl versin ya... Kk de diğer sosyal medya platformlarını ne kadr ciddiye almıs bu insanlar
Valla sonumuz hiç hayr değil.
Çok sinirlendim su an...
Gizli gizli sayfamız takip olunuyor wp de kendileri ne konusuyor ne muhabbetler haberimiz yok buradaki yazıyla bana ahkam kesiyor!!
Allah akıl fikir versin diyorum kısaca.

Buradan ekran foto atan da kendini geliştirisn önce mahalle karıları gibi bir tarza sahipseniz bana hiç bulaşmayın ben sizin dilinizden anlamam. Okey!!!

Kız uğrastılar yne benimle valla sinirlerimi kaldırdılar..
Aksam aksam.. İyi ki bu platform da yoklar diyecem de hasıl oluyorsa geri gelmşs gizli gizli takibe başlamışlar

Benim kızım da 4 kg doğdu kızlar, ben kendim de 5.5 kg doğmuştum. Bir de son 3 ay dikkat ettiğim halde kilo aldı kızım karnımda. Can sağlığı olsun kendim de çok kilo almıştım. Ne yapalım ya
Hay maşAllah
Aaa hayırdır noluyor yaa ne diye huzurumuzu bozuyorlar şu özelden yazılan msjlarıda anlamıyorum Allah akıl fikir versin

Hay maşAllah

Aaa hayırdır noluyor yaa ne diye huzurumuzu bozuyorlar şu özelden yazılan msjlarıda anlamıyorum Allah akıl fikir versin
Ay bir de tel den yaızyır...
Wp de numaram vardı ya kaydetmişlerdi...
Ahahah neyse valla aklıma bir seyler geliyor da yazmayacağım..
Hem sinirlendim hem çok güldüm
Tövbeler olsun

Gül gül boşver sinirlenme.
Gülüp geçtim artık napayım canım benim...

Normalde ben burada da çok aktif değilim... Geldiler ortalığı karıştırdılar... Ben buradan bilgi paylasmam bundan sonra sinsilere malzeme olmasın

Gülüp geçtim artık napayım canım benim...

Normalde ben burada da çok aktif değilim... Geldiler ortalığı karıştırdılar... Ben buradan bilgi paylasmam bundan sonra sinsilere malzeme olmasın
Evet çok aktif değilsin bende çok aktif değilim bende her gün yazmıyorum bazen modum olmuyor. Ama yinede kafa dağıtıyoruz burda heleki şu eve kapandığımız günlerde iyi geliyor burda yazışmak bazen kimseye söyleyemediklerimi size söylüyorum mesela covid testi verdiğimi herkes bilmiyor ama yanlış yani madem burda olmamayı seçtin gittin kendine başka platformda grup kurdun ordan arkadaşlarınla konuş o zaman. Ben wp zamanı burdaydım karşı çıktım buranın tadı kaçar olmaz dedim istemedim şimdi kimsede bizim tadımızı kaçırmasın please

Ne güzel demişsin...
Bana da özelden dedilerdi....
Bende girdim çok durmadım çıktım...
Ama girmez olaydım bak yine karıstırdışar ortalığı

Ne güzel demişsin...
Bana da özelden dedilerdi....
Bende girdim çok durmadım çıktım...
Ama girmez olaydım bak yine karıstırdışar ortalığı
Boşverr takılma bende aylar önce burda birinden kibarca bişi istedim bi sürü laf saydı girmicektim bidaha sonra dedimki bn uslubunca bişi rica etmişim takılma konuşmazsın olur biter dedim yazmaya devam ettim ben burda kafa dağıtıyorum kimsenin bnm canımı sıkmaya hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…