2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ya kızlar cinsiyeti bende öğrenemedim daha . Acaba acile gitsem soylerlermi
Hoşgeldin cinsiyet öğrenemeyenler klübüne. Bizimki göstermediği için öğrenemiyoruz ama acilde sölerlermi bilemedim zaten devlet en geç cinsiyet söyleyen yer istanbuldaysan cinsiyet için acile gitme derim malum covid mevzusu

Hosbuldum canim ya benim kusma bulantim çok fazla arada gidip serum alıyorum idrarda keton çıkmasın diye. Ama sormaya cesaret edemiyorum acil de bunun içinmi geldiler derler diye. Ben ankaradayım hastanelerde 2 hafta randevular dolu bu aralar millet hücum yapmış galiba baby boom olacak

Ee bi dene şansını istersen. Belki iyi birisine denk gelirsin. Bari senin meraklı bekleyişin son bulsun

akademi1994 4.7 mi?benim ablam 4 kilo civari dogmuş bakalim teyzesine cekecekmiabime çekerse cılız zayif olur ??ablam 4 yasindaymis abim dogdugunda eve getirmişler ablam oyuncak bebek gibi miniciikkkk demiş
Bende 2012 haziran annerindendim bizde gurupca kura cekip cocuklarimiza 1 yas hediyeleri gondermistik limit koyup cogumuz halen instagramda takiplesiriz.hatta bazilari 2.cocuklari bile büyüdü
aaa bizlerde yapsak ne guzel olur
kuzum valla bende yillar once o watsapp hatasina düşmuştum o kadar gereksiz ve bel aşagi konusmalar olduki bende hemen geri çikmiştim cok gereksiz muhabbetler burasi iyi ya hmm tabi benimde kk de haala tlnda görüştüğümüz nadir arkadaslarim var ama diger turlu gereksiz sende sinirlenme canim konusscakbisey bulamamislar burdan besleniyorlar

Inşallah hayırlı haberler alırız sağlıklı olanlarda merak iste
Haklısın valla eli ayağı düzgün sağlıklı olsun tek temennimiz tabiki o ama insan gerçekten merak ediyor etmiyor değil. Kızım oğlum diye sevmek daha bi güzel olur sanki babalar gününden önce öğrensem bari eşime güzel bi sürpriz yapardım

Insallah ogrenirsin Ilk bebekmi

Büyük ihtimal bende öyle düşündüm
Bende çıktım bitti gitti.... Aylar oldu.. Şimdi gelip muhabbetini yapıyorlar
Benimde var kk den tel de görüştüğüm hatta çok seviyorum hepsini
Neyse huzurumuz kaçmasın...

Insallah ogrenirsin Ilk bebekmi
Allah nasip ederse ilk bebek evet. Seninki ilk değil sanıırm
Aynen aman huzurumuz kaçmasın

İlk bebiş mi
Maşaallah sağlıkla gelsin
Cinsiyeti öğrendiniz mi
Yes amin hepimizinki sağlıkla gelsin inşAllah daha önce bir tek bir ikiz kaybım var doğarsa bu ilk bebeğim evet. Yok maalesef göstermiyor kendini ben erkek hissediyorum ama dr kıza benziyor belli olmaz dedi haftaya perşembe cinsiyet için tekrar çağırdı bakalım

Kayıpların için üzgünüm canım benim rabbim sefaatçi eylesin...
Bu bebiş in sağlıkla gelsin...
Haftaya persembe öğrenirsin umarım
Hisler önemli bence anneler hissediyor diye düşünüyorum

Kayıpların için üzgünüm canım benim rabbim sefaatçi eylesin...
Bu bebiş in sağlıkla gelsin...
Haftaya persembe öğrenirsin umarım
Hisler önemli bence anneler hissediyor diye düşünüyorum
Saol Allah razı olsun hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah. İnşAllah öğrenirim bir derdim daha son bulur

Ay kızlar kk’nın bir sayfasında listede adım olsa ne olur olmasa ne olur Allah aşkına, kendinizi üzmeyiniz lütfen..

Eski liste ile benim yeniden oluşturduğum liste birbirinden farklı, o yüzden güncel bilgilerini veren arkadaşları yeniden güncelleyerek gittim ki aktif olan herkes bilgisini verdi neredeyse..

saygısızlık vs çok komik bunlar ya, burada daha yolumuz çok uzun ve hayat sanalda bile olsa kimseyi üzmeye değecek kadar uzun değil maalesef..

hepinize sevgiler, listeyi devralmak isteyene hemen veririz hatta beni de silsin listeden öyle devam etsin hiç sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…